Srdce korzára

Srdce korzára https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402286/bmid_srdce-korzara-IJZ-402286.jpg 4 45 9

Čtveřice dobrodruhů série

< 2. díl >

Dostat se na scestí a vydat se nebezpečným směrem není až takový problém! Ale najde se někdo, kdo Aileen zachrání? Po desetiletí diplomatických plaveb a tajných misí pro korunu kapitán Robert Frobisher usoudí, že je na čase se usadit a založit rodinu. Když ho však povolají k naléhavé misi, odkládá svá přání stranou a ihned se vydává na moře. Jeho cíl je jasný: doplout do Freetownu, vypátrat tábor otroků a se získanými informacemi se navrátit do Londýna. Ve Freetownu se zatím slečna Aileen Hopkinsová pokouší nalézt svého bratra Willa, který za záhadných okolností zmizel. Je odhodlaná zachránit ho stůj co stůj. Úkol jí neusnadňuje ani Robert Frobisher, který se ji zprvu snaží od jejího plánu odradit. Brzy ale mezi nimi vzniká nečekané spojenectví, které jim pomůže nejen čelit krutému nepříteli, ale vede je i za touhou jejich srdcí.... celý text

Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , HarperCollins Polska
Originální název:

A Buccaneer at Heart , 2016


více info...

Přidat komentář

Medasek
03.09.2022 4 z 5

Děj rychle plynul a byl mnohem akčnější než v předchozím díle. Ale tady jsem měla strašný problém s hlavní hrdinkou, u které mi přišlo, že někde stratila kus mozku. Silná a emancipovaná žena by podle mého názoru taky měla vědět, kdy má ustoupit a že nemá smysl si pokaždé prosadit svou.

ariel platto
12.01.2021 5 z 5

Opět skvělý díl, děj pěkně svižně plynul.


rampapa
24.06.2020 5 z 5

Moc jsem si zamilovala tuhle sérii. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI. Už se těším až si přečtu další díl.

miruska1
23.04.2020 5 z 5

Pokračování příběhu je super. Som zvědavá ako to všechno dopadne.....

mariva
09.03.2020 4 z 5

Mnohem lepší než první díl, ten byl hodně slabý, tady už se konečně začíná něco dít. Je škoda, že je děj takhle rozkouskovaný do několika dílů, protože ne každý čtenář má hned po ruce všechny díly, aby je mohl číst hned za sebou. Obvykle v podobných sériích jde o různé příběhy a spojují je jen postavy např. rodinných příslušníků, ale tady jde o jedno vyšetřování a bez znalosti předcházejícího dílu bych nevěděla, o co jde. Naštěstí mám všechny díly pohromadě, takže se můžu pustit do dalšího.

munka
30.08.2019 3 z 5

Hľadanie stratených námorníkov, vojakov pokračuje. Dej naberá na dramatičnosti, pribúdajú zápletky, ale niečo tomu stále chýba. Som zvedavá na príbeh Caleba.

havrmoni
25.02.2019 4 z 5

O hodně zajímavější než předchozí díl. Stále se něco děje. Robert je sympaťák. Hvězdičku jsem strhla za Aileen. Líbí se mi, že hrdinky této autorky jsou odvážné a silné, žádné nanyky. No, ale někdy jsou až přehnaně umanuté a to je spíš na škodu. Tak to bylo i tady, tak umanutá a sebevědomá až až. A jelikož je to smyšlený příběh i postavy, tak jsem si dovolila býti škodolibá a trošku jí přála to co jí potkalo. Co mě však zarazilo, že ačkoliv musela být všude a věděla kde se budou pohybovat, nenosila kalhoty. Laurens už do nich oblékla nejednu dobrodružku, no tuhle nechalá vláčet v sukních.

alzbeta4340
22.01.2019 5 z 5

Hodnotím pouze ve srovnání s jinými historickými romancemi a v tom případě jsem spokojená. Na rozdíl od prvního dílu, což byl v podstatě jen úvod do nové série, tady se už něco skutečně děje. Navíc mezi ústřední dvojicí to pěkně funguje, takže co víc si přát. Jako pravidelnou čtenářku knih Stephanie Laurens mě potěšily i postavy z jiných sérií.

biki
19.01.2019 4 z 5

Tak tento díl byl o poznání lepší, než úvodní. Konečně se děj začal pořádně rozjíždět, také oba hlavní hrdinové mi byli o dost sympatičtější. Jednání Aileen mělo své opodstatnění a přestože si někdy také počínala dost svévolně, stále to bylo jakž takž v rámci logiky příběhu. Samozřejmě, Robert jí stál pevně po boku a byl jí rovnocenným partnerem.