Neodolatelná svůdnice

Neodolatelná svůdnice https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404555/bmid_neodolatelna-svudnice-Wlv-404555.jpg 4 46 11

Čtveřice dobrodruhů série

< 3. díl >

On musí své rodině něco dokázat – ona dává v sázku svůj život. Společně však zvládnou všechno! Kapitán Caleb, nejmladší potomek námořnické dynastie Frobisherových, touží po tom, aby ho konečně všichni začali brát vážně. Vydává se tedy na další tajnou misi do Freetownu, kterou zahájili jeho bratři. Podaří se mu najít diamantový důl a zachránit zajatce před jistou smrtí? Na jeho rozhodnutí závisejí životy mnoha lidí. Katherine připlula do Freetownu jako guvernantka, ale záhy poté byla unesena, aby dohlížela na děti v zajateckém táboře. Přestože se stále snaží podporovat mezi zajatci dobrou náladu, naděje na jejich osvobození se pomalu vytrácejí… Dokud se neobjeví záhadný odvážný muž. Když Caleb pronikne do tábora jako nový „zajatec“, je jeho povinností udržet důl v chodu tak dlouho, než se k nim dostane pomoc. A Katherine mu v tom vydatně pomáhá.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , HarperCollins Polska
Originální název:

The Daredevil Snared , 2016


více info...

Přidat komentář

Medasek
05.09.2022 4 z 5

Tak tohle byl zatím nejlepší díl a rozhodně se tato kniha řadí k těm nejslepším jaké jsem od autorky četla.
Postavy jsou sympatické. Používají rozum a já po dlouhé době (narozdíl od předchozích dílů) neměla chuť je ani proplesknout.
Děj byl svižný a velmi dobře se četl. Bohužel konec knihy byl už takový trochu únavný, protože se takřka nic nestalo.
Ale velký problém, za který strhávám 1*, byl v gramatice a překladu. Špatná shoda podmětu s přísudkem, špatné sklňování jmen, chybjející nebo naopak přebývající písmena. A totálně někdy nesmyslná slovní spojení.
Příklad: Zvedl ruku a políbil její kotníky. Myslela jsem si, že to byla chyba,dokud se to v textu neobjevilo vícekrát. Prostě hrůza, která mi zničila požitek z knihy.

ariel platto
21.12.2021 5 z 5

I tento díl byl pěkně napínavý s rychlým spádem a to mám ráda.


jaja1989
30.11.2021 5 z 5

Prostě boží příběh ,napínavý od začátku až do konce.
Bála jsem se o každou postavu,aby se dočkali zdraví a zivi vysvobození

miruska1
13.11.2020 4 z 5

Som zvědavá ako to skončí. Tato část Bola trošku slabší, zaujímáva ale zbytečně rozpisana...

rampapa
24.06.2020 5 z 5

Miluju tuhle autorku. Do téhle série jsem se zamilovala. Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl abych se dozvěděla jak to dopadne.

mariva
09.03.2020 4 z 5

Příběh pokračuje docela zajímavě, takže se i mnohem lépe čte než úvodní díl. V první polovině knihy to všechno krásně ubíhalo, ale pak se děj začal trochu táhnout a už to tolik zajímavé nebylo. Navíc souhlasím s tím, že zajatecký tábor byl opravdu hodně zvláštní a podmínky v něm byly víc než neobvyklé. Už se docela těším, až budu mít sérii dočtenou, protože číst všechny čtyři knihy hned za sebou je sice praktické, ale dost únavné.

kacenka6144
12.02.2020 4 z 5

A pomalu se blížíme do finále celé série - situace jsou čím dál nebezpečnější, hlavní hrdinové jsou čím dál odvážnější - prostě správně gradovaný příběh. Některé situace jsou sice popisovány lehce naivně - z pobytu vězňů v táboře uprostřed džungle má někdy člověk pocit, že jsou na trošku přísnějším letním táboře a občas přiloží ruku k dílu. Ale abych autorce nekřivdila - knížku jsem přečetla poměrně v tempu a byla jsem ráda, že mám po ruce i poslední díl téhle tetralogie a můžu se hned dát do jeho čtení.

munka
27.09.2019 4 z 5

Trochu lepší diel ako predchádzajúce. Celý dej sa odohráva v okolí dolu a v samotnom dole. Prípravy na oslobodenie pokračujú, hlavní hrdinovia sa zbližujú. Teším sa na pokračovanie.

havrmoni
26.02.2019 4 z 5

Po přečtení poslední stránky jsem si nadávala, že jsem nepočkala do března na poslední díl a nepřečetla je na jednou. Jako první tři. Fakt je, že mě to chvílemi přišlo zdlouhavé, víc jak polovina se odehrává v zajateckém táboře, ale je to celkem dobře napsané. Takže jsem četla až jsem zjistila, že je konec. Navíc tohle je asi nesympatičtější dvojice ze všech dílů.

biki
19.01.2019 5 z 5

Konečně zase kvalitní romanticko-dobrodružný příběh, jak jsem byla u této autorky v minulosti zvyklá. I když se Calebův čin v závěru předchozího dílu zdál hodně impulzivní, přesto v tomto příběhu vystupuje jako opravdová vůdčí osobnost, která plně respektuje názory svých spolubojovníků a nebojí se spolupráce ani s těmi nejmenšími. Kate je po už poměrně dlouhé době nejsympatičtější hrdinka z kniha S.L. Jo, a titul knihy je hodně zavádějící.

krákorka
18.01.2019

Knihu jsem ještě nečetla, ale předchozí knihy ano. Četly se velmi dobře.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Stephanie Laurens (p)
australská, 1953
2004  87%Nevinné potěšení
2011  82%Všechno o vášni
2010  83%Démon touhy
2005  83%Svůdcova přísaha
2010  76%Skotské nevěsty

Kniha Neodolatelná svůdnice je v

Přečtených70x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených5x
Knihotéce124x
Chystám se číst23x
Chci si koupit8x