Chechtavé pohádky

Chechtavé pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262367/bmid_chechtave-pohadky-262367.jpg 4 16 7

Pohádek není nikdy dost. A pohádek, u kterých se budete smát, chechtat nebo za břicho popadat, je jako šafránu. Jestli si chcete vesele okořenit život, sáhněte po Chechtavých pohádkách Zuzany Pospíšilové. Když se do pohádky dostane malé nedorozumění, je z toho velká legrace. Smích je zaručen!Pro děti od 4 let.

Přidat komentář

adela2316
29.05.2023 4 z 5

Po přečtení recenzí zde a prvních tří pohádek jsem chtěla knihu odložit. Ale vzhledem k tomu, ze to běžně nedělám, jsme tomu doma dali šanci. Jako takhle, byly tam teda dost chabé příběhy, ale naopak některé byly opravdu docela vtipné. Ale úplně nejvíc se me osobně líbila veršovaná pohádka o duchovi.

KatyM.
08.03.2023 3 z 5

Tentokrát syna kniha moc nezaujala, i když knihy paní Pospíšilové má moc rád.


Knihomolka506
06.12.2022 5 z 5

Několik vtipných příběhu nejen na dobrou noc :)
Jsou vtipné jak ilustracemi tak obsahem.
Hlavním tématem všech pohádek je neporozumění kontextu psaného či mluveného slova.

jasmína
03.01.2019 5 z 5

Opravdu jsem se zasmála i já, jen v jednom příběhu je v jedné větě z pana Květoslava Miloš, tak došlo k malé chybičce.

Stane se.

Bylo mi ho líto, co si díky výhře vytrpěl....

Lucissia
27.04.2017 5 z 5

Taky musím podotknout, že jsme se doma za smíchy za břicho nepopadali, ale občas jsme se uchechtli a pohádky se nám líbily. Navíc jsou báječně kreslené a dokazují, že čeština je úchvatná. Jsem ráda, že jsem je předčítala. :-)

pfa
13.01.2017 3 z 5

No, že bych se já, nebo kdokoli kolem smál od ucha k uchu, nebo snad dokonce chechtal, to tedy vskutku ne. Ani samy o sobě nejsou tyto příběhy zrovna světoborné. Situaci trochu zachraňuje naštěstí správná, tedy příjemně krátká délka příběhů. Po dvou (pro nás) báječných titulech pohádek před spaním a pod polštář, je bohužel tato kniha zklamáním. Čili, co tím chci říci. Nejprve si ji třeba půjčte, před tím než ji zakoupíte a uvidíte. My se však nenecháme zatím odradit a jistě si pořídíme nějakou další z autorčiných publikací. Tak doufám, že budeme spokojeni všichni...

[5/10] Beletrie pro děti a mládež; Pohádky a příběhy

bibi.r
23.02.2016 3 z 5

Některé pohádky byly opravdu vtipné, i když za břicho jsem se nepopadala.
Co mi přišlo horší byly chyby, které se v textu objevily. V jednom případě udělali z Květoše Miloše a v druhém případě, byla věta: "Když otevřel dveře, seděl na hlavě podivnému barevnému tvorovi." domnívám se, že správně měl otevřít oči.
Jednoznačně se jedná o hrubou chybu redaktora.