Toužení vlka

Toužení vlka https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518172/bmid_touzeni-vlka-648d44c8ac709.jpg 4 90 13

Bojovníci z Havaje série

< 2. díl >

Nina má jen mlhavé vzpomínky na to, kdo je a proč se ji jedné děsivé noci dva muži pokusili zabít. Ví jen, že se nebezpečně rychle zamilovává do svalnatého zachránce – muže, který skrývá řadu vlastních tajemství. Boone je milý, laskavý a zábavný – ale zároveň má i divokou, zvířecí stránku. To platí i pro ostatní bývalé příslušníky elitní speciální jednotky, s nimiž Boone žije v luxusním přímořském sídle. Pomůže jí ale zrovna tenhle majetnický muž vyřešit záhadu vlastní minulosti dřív, než ji vrazi dostihnou? Nebo ji nečekaný zvrat osudu připraví o jedinou šanci na opravdovou lásku? Kdyby osud zaklepal na dveře plážového bungalovu Boona Hawthorna, zabouchl by mu rovnou před nosem a poslal ho zpátky, odkud přišel – zvlášť kdyby mu začal našeptávat nějaké nesmysly o osudových družkách. Jenže jedné noci se na jeho části pláže objeví neznámá žena A než se vlčí měňavec naděje, poruší kvůli ní všechna zažitá pravidla a zásady a slíbí jí věci, o nichž si vůbec není jistý, zda je dokáže splnit. Vyšetřování Nininy minulosti znamená zkřížit cestu mocnému úhlavnímu nepříteli, nebezpečným zločincům a bezohledně sobecké bývalé milence, která chce Boona získat zpět a nezastaví se před ničím. Dokáže odhodlaný bojovník vyřešit záhadu Nininy identity a zároveň ji ochránit – aniž by riskoval vlastní srdce?... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Mediaplex
Originální název:

Lure of the Wolf , 2017


více info...

Přidat komentář

jana1874
08.03.2024 4 z 5

„Štěstí je recept, který vytvoříš z ingrediencí, které ti život poskytne.“

Druhý díl o měňavcích z Havaje. Zde je hlavním hrdinou Boone, vlčí měnič, a Nina, žena, která jen tak tak unikla smrti a kromě svého křestního jména si nic nepamatuje. Boone ji má hned druhý den odvézt na policii a předat ji tam, aby to s ní vyřešili, jenže to neudělá. Přestože nevěří lidem, tak okamžitě cítí potřebu ji chránit a s tím i tuší, kdo ta žena pro něj může být. Společně se tedy snaží zjistit, kdo Nina je a co se jí stalo.

„Každý velká cesta začíná jedním malým krokem.“

Musím říct, že Toužení vlka je za mě lepší  než první díl. Nebyla tu tolikrát zmíněna záležitost druha a družky jako předtím, přišlo mi, že tu bylo více děje, objevil se tu nečekaný zvrat v podobě jistého odhalení. Krásné prostředí na Havaji mě zase zavedlo do teplých krajin, kde okolí je hezky popsané. Opět vzhledem k počtu stránek nejde čekat, že to půjde nějak do hloubky, příběh je přečtený za jeden večer, ale sedlo mi to. Je to hodně čtivé, stránky ubíhají jako nic a najednou je čtenář na konci.

Třetí díl si určitě přečtu, protože se tu stalo něco, co ovlivnilo dalšího člena skupinky a chci vidět, jak se s tím popere.

Ketfl
06.02.2024 4 z 5

Příběh měňavců pokračuje a tentokrát na scénu přichází vlk.

Hlavní hrdinka Nina jen tak tak přežije, když se ji pokusí utopit dva neznámí muži. Skutečně je ale Nina nezná? Po té události totiž trpí ztrátou paměti. Pátrání v mlhavé mysli je velice těžké a jedinou její jistotou se stává mladý muž, který ji zachrání před jistou smrtí. I přesto, že si Nina na nic nevzpomíná, tak s jistotou může říct, že právě onen muž ji nesmírně přitahuje.

Boone netušil, že když zachrání na své části pláže neznámou ženu, tak k ní okamžitě ucítí pouto, které je typické pro všechny měňavce – pouto druha a družky. Boone má však za sebou těžkou minulost a o něčem takovém nechce ani slyšet. Kvůli Nině je ale ochotný porušit všechny svoje zásady a pravidla. Zvlášť když se při vyšetřování záhady Nininy minulosti jeho cesty zkříží s dávným nepřítelem a bývalou partnerkou, a nebezpečí na sebe nenechá dlouho čekat. Bude Boone schopný ochránit Ninu a zároveň i své srdce?

Autorka druhý díl série vystavěla na velmi podobném základu, jako tomu bylo u prvního dílu. Příběh je opět kraťoučký, takže je čtenář ihned uveden do děje a já tedy musím říct, že zápletka tohoto dílu mi přišla ještě o něco akčnější, než tomu bylo u toho předchozího. Autorka má skvělý styl psaní, takže i když příběh nejde nijak do hloubky a je zaměřen především na budování vztahu mezi hlavními postavami a zápletku, tak mě to neskutečně baví číst. Navíc jsem si opravdu oblíbila obě hlavní postavy – Ninu i Boona, ale také i ostatní z partičky měňavců, kteří mi už teď přirostli k srdíčku. Věřím, že i jejich příběhy budou stát za to. Za mě moc fajn odpočinkové a nenáročné počteníčko.

Kniha Toužení vlka je druhým dílem série Bojovníci z Havaje. Třetí díl nám představí dalšího z měňavců, medvěda Huntera. Na jeho příběh se už teď moc těším.


MAU256
02.12.2023 5 z 5

I tento díl fantasy byl krásně čtivý jako ten předchozí. V tomto nalezne, resp. zachrání svojí osudovou družku Boone, a pro svojí "smečku" získají s její pomocí další kámen. Už se těším na příběh Huntera.

havrmoni
25.10.2023 3 z 5

Opět nenáročná fantasy oddychovka. Zápletka akčnější, ale hrdinka z předchozího dílu byla lepší. Tahle byla taková, jako pomalá, naivni, nevím jak to vyjádřit. Docela mě to baví, jen se to více méně soustředí na osudovou lásku pak trochu na osudové kameny a minulost hrdinů a vše kolem nich je pouze okrajové.

P3_tis
27.09.2023 4 z 5

Čtivé, rychlé - lepší zápletka než v 1.dílu.

zatoulane_knihy
18.09.2023 4 z 5

(SPOILER) Při čtení druhého dílu, jsem si říkala, že je to dost podobné tomu prvnímu, jenomže když si člověk myslí, že žádný šok už přijít nemůže, tak se autorka rozhodla zkazit tu nejkrásnější chvíli v příběhu. A to mě opravdu naštvalo . Tak tohle jsem opravdu nečekala. Opravdu jsem přemýšlela jestli má cenu dál pokračovat, ale jsem strašně moc ráda že jsem pokračovala. Hlavní hrdinka mi nepřišla až tak zajímavá jako Tess z prvního dílu. Koho mě tu bylo nejvíc líto je Hunter a opravdu už se těším na jeho příběh. Protože tento medvídek (Grizzly) si zaslouží všechnu lásku na světě.

Majka1979
03.09.2023 5 z 5

Túto druhú časť som priam hltala. Neskutočne som si obľúbila túto partiu meňavcov a teda aj autorkin štýl.
V tomto príbehu sa stretáva Nina s Boomom. Boom je meňavec je vlkom.
Ninin príbeh začína záhadne, stane sa tam veľa a ona náhle stráca pamäť, po častiach sa jej vracia a zisťuje, kým je a čo všetko je v hre.
A čo urobí so svojou minulosťou? Ako sa vysporiada so zistením, kým naozaj je? A čo Boom? Ako prijme Nina zistenie, že Boom je vlastne vlkom? Dokáže sa cez to preniesť? Dokáže žiť s vlkom a partiou ďalších meňavcov?
Opäť to bol príbeh, v ktorom sa stretávame s postavami aj z predošlého príbehu. A som naozaj rada, že to je jedna partia skvelých meňavcov, ktorá vždy drží pokope.
Už teraz sa neviem dočkať, kedy si prečítam 3.časť

Kudík
19.08.2023 4 z 5

Podle stejné šablony jako první díl, od seznámení se Niny (i když tentokráte okořeněné pokusem o její vraždu) a Boona Hawthorna, který byl v předchozím díle asi z místního osazenstva ten nejpřátelštější a nejzábavnější, i když každý má něco do sebe, až po akci bezmála v samém závěru. Opět fantasy pohádka, ale na nepřemýšlení a oddech ideální.

Turante
23.07.2023 3 z 5

Zase super díl, moc se mi líbí, jak děj plynule odsýpá a je v něm akce. Ale vůbec by nevadilo, kdyby byl příběh delší. Těším se na pokračování s medvědem Hunterem :)

Nissi
28.06.2023 4 z 5

Druhá kniha ze série.
Opět zajímavé čtení, dobrý příběh, ale opět mi je líto, že jsme dějem profrčeli. Vůbec bych se nezlobila, kdyby měla knížka více stran a některé věci tam byly více rozepsané.
Mám moc ráda pokud je jedna kniha = jeden pár, což zde dostanete plus nástřel na další díl. Bonusová kapitola je třešnička na dortu.

Hatshepsut
27.06.2023 3 z 5

Příběhy této série nejsou psané nijak do hloubky. Mají podobnou strukturu. Je to opravdu lehké čtení, kdy jste za chvíli na konci knihy. Něco tomu prostě chybí. Nutno brát jako krátké pohádkové romance.

Kukicka
25.06.2023 3 z 5

Ani neurazi, ale ani extra nenadchne. Prectete to behem chvilky, ale nejak to ve vas nezanecha nic. Nechci rict plytke, ale vse nejak jenom tak klouze po povrchu, takze mozna nepropracovane a najednou je konec. Prvni dil jsem ale necetla, takze ten by me treba trochu vice zavedl do tematu

hana1039
22.06.2023 4 z 5

Podobně jako u předešlého dílu, čtivé,,, pohádkové,, relaxační a v tomto,,duchu,,se budou určitě odvíjet i další díly,na které se celkem těším :-))