Ochrana tygra

Ochrana tygra https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528115/bmid_ochrana-tygra-65775dc23221a.png 4 51 6

Bojovníci z Havaje série

< 4. díl >

Tygří měňavec Cruz Khala lidem nevěří, a má pro to dobré důvody. Nevěří ani osudu – dokonce ani když mu přivede do cesty jedinou ženu, která dokáže vnést radost do jeho ztrápené duše. V sázce je však víc než jen láska, protože na slunný ostrov Maui vtrhnou nemilosrdní měňavci, kteří jsou odhodlaní ukrást drahokam s tajemnou mocí. Než se Cruz naděje, je tím jediným, co stojí mezi čistým zlem a vzácným safírem – a také jediným, kdo dokáže zachránit život své osudové družky. Bezstarostná a volná jako pták? Kdepak, to už neplatí. Jody Monroeová, profesionální surfařka, je odhodlaná dostát tomu, k čemu se musela upsat – dokud jí neznámý střelec neobrátí svět vzhůru nohama. Smrtelnému nebezpečí o vlásek unikne díky záhadnému muži se znepokojivýma žlutozelenýma očima, který v ní probudí všechny skryté obavy – a touhy. Cruz je plný protikladů: je drsný a nevrlý, až bolestně uzavřený, ale zároveň něžný a vždy chrání ty, na kterých mu záleží. A taky je sexy. Zatraceně sexy. Brzy není v sázce jen Jodyin život, ale i její srdce.... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , Mediaplex
Originální název:

Lure of the Tiger , 2017


více info...

Přidat komentář

jana1874
15.04.2024 4 z 5

Cruz, tygří měnič, nenávidí lidi a má pro to velmi dobrý důvod. Po letech se naskytne příležitost pomstít se. Podle instrukcí čeká, až spatří svůj cíl, aby pomstu vykonal. Jenže když se cíl objeví, tak mu na tom něco nesedí a radši se rozhodne ujistit, že je to opravdu tak, jak mu bylo řečeno, než udělá něco, čeho by pak mohl litovat. Jody má pocit, že se upsala ďáblu, přestože k tomu měla dobrý důvod. Jediné co ji uklidňuje je, že to brzy skončí a ona se bude moct vrátit k tomu, co miluje. Jenže to si jen myslí, jelikož nečekaná střelba všechno změní…

Cruz je plný protikladů, zatímco Jody je optimistická, veselá, snaží se vidět věci pozitivně a na Cruze působí jako slunce, v její přítomnosti se dokáže uklidnit, uvolnit a sem tam se i usměje. Tihle dva měli neobvyklé první setkání, a stejně jako u ostatních i mezi nimi se skoro okamžitě projevila přitažlivost vůči tomu druhému. Zde se z naší původní pětice měničů vyskytuje hlavně Cruz a Silas, na které tím pádem zbývá zjistit, co se děje. Jak je to s informacemi, které dostal Cruz o cíli? Opravdu je všechno tak jak to vypadá?

Spolu s hrdiny jsem se snažila zjistit, co se stalo, kdo by mohl za vším stát. Tak nějak si stojím za tím, co jsem psala u přechozích dílů, je to oddychová série, kde ale není možné čekat nějak velké zvraty, i vzhledem k malému počtu stránek jakou kniha má, takže děj člověk může odhadnout, i když sem tam se nějaké to překvapení objeví, což je dobře. Mně se líbí ty popisy okolí, tady i Cruzovo obydlí, které bylo hezky promyšlené a to, že jejich zvířecí stránka se projevuje i v jejich povaze.

Další díl bude o Silasovi, o kterém bylo něco málo naznačeno, tak na něj jsem zvědavá. Doufám, že se postupně odhalí i pár odpovědí na některé otázky a tajemství, která se táhnout už od první dílu – kdo je majitel pozemku, jak se to vyřeší s Draxem,….

MAU256
26.03.2024 4 z 5

A máme tu další díl, ve kterém se tentokrát tygří měňavec Cruz dostane do situace, kdy se musí rozhodnout: zabít nebo nechat žít a zachránit? Jako i v přechozích dílech, tak i v tomto díle Cruz získá svou "osudovou družku" a s ní i další kámen duchů. U této série nemusíte nijak přemýšlet, prostě se jen nechte unášet. Je to takové pohádkové pro dospěláky, ale mě se to líbí, už se těším na příběh Silase. Doufám, že jeho zlomené srdce se zase uzdraví, a získá to, co všichni ostatní.


Katebe
17.03.2024 3 z 5

Na díl s tygřím měňavcem Cruzem jsem se moc těšila a docela mne zklamal.
Nebylo to špatné. Svým způsobem je to srovnatelné s předchozími díly, ale nějak mě to nechytlo.
Doufám, že díl se Silasem bude lepší a konečně se dozvíme víc o majiteli panství a o nepřátelích našich měňavců.

Belgarion
28.01.2024 2 z 5

Sérii jsem dostala od přítele, proto pro mě má jistou sentimentální hodnotu. Ale teď vážně... Námět zajímavý a postavy vesměs sympatické (hloubku nehledejte), ale tím klady končí. Zápletky jsou naivní jako hlavní hrdinky a jednotlivé příběhy jsou přes kopírák, mění se jen mužské chlupaté alter ego. Šlápancem vedle je kategorie 'Pro ženy'. Od jistého věku jsou obavy hrdinek, aby do sebe dokázaly 'pojmout tak vyvinuté zvíře', už spíš k smíchu, než roztoužení. A žili šťastně až navěky. 4krát stačilo, více netřeba.

havrmoni
10.12.2023 5 z 5

To zas byla pěkná relaxace. Tahle série mě baví. Jen mě zklamalo, že nebyla žádná ukázka z nového dílu. Holt budu muset počkat :)) Bonusové kapitoly jsou fajn.

Kudík
26.11.2023 4 z 5

(SPOILER) Došlo i na nevrlého tygřího měňavce Cruze Khala, který nemá lidi v oblibě, protože mu vyvraždili rodinu. Údajně do toho byla zapletená profi surfařka Jody Monroeová, které se z pozice odstřelovače chtěl pomstít, ale něco se mu na tom nezdálo, a tak osud, jeho tygr, anebo čich mu prozradili, že se plete a prsty odmítly stisknout spoušť. Pomůže kámen vody - safír s novými nepřáteli? A to nejen měňavci, lidmi, ale i v podobě zvráceného krvesaje? Roztomile se zde objevuje kotě Keiki, které se věnuje vždy tomu, který jí zrovna z bojovníků potřebuje. Další díl si rozhodně nenechám ujít, i když jsou si v jistém ohledu hodně podobné.

Štítky knihy

erotika romantika fantasy

Autorovy další knížky

Anna Lowe
americká
2023  76%Vábení draka
2023  81%Toužení vlka
2023  84%Okouzlení medvěda
2024  86%Láska draka
2023  87%Ochrana tygra

Kniha Ochrana tygra je v

Přečtených62x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce102x
Chystám se číst28x
Chci si koupit10x
dalších seznamech2x