Okouzlení medvěda

Okouzlení medvěda https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520484/bmid_okouzleni-medveda-64cdf089d6ce1.jpg 4 69 8

Bojovníci z Havaje série

< 3. díl >

Hunter miluje klid a pohodu a jen máloco ho dokáže doopravdy naštvat… Když však ženě, kterou dlouhé roky tajně miluje, začne hrozit nebezpečí, jde všechen klid a rozvaha k čertu! Ve vteřině je připraven riskovat cokoli – včetně nejstřeženějšího tajemství své osamělé duše měňavce… Důvěra mezi mužem a ženou? Souznění duší? Tak tomu policistka Dawn Meliová rozhodně nepodléhá. Není totiž ochotná spoléhat se na žádného muže – zvláště ne na takového, který se může proměnit v zuřící bestii. Ale silný, tichý Hunter s podmanivým hlasem a oduševnělýma očima oslovuje něco hluboko v její zjizvené duši. Ten chlap je natolik okouzlující, že je v pokušení hodit za hlavu všechnu naučenou ostražitost. Najednou touží uvolnit léta potlačovanou vášeň… Jenže není čas poddat se rozkoši – život má jiný scénář! Problémy se nemilosrdně kupí. Zvládne zajistit svatbu celebrit? Ochrání vzácný drahokam? Unikne tropické bouři, která se řítí na Maui? Odolá nebezpečí… a hlavně, uchrání zraněné srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Mediaplex
Originální název:

Lure of the Bear , 2017


více info...

Přidat komentář

jana1874
03.04.2024 4 z 5

Tentokrát známe oba dva hlavní hrdiny. Hunter je pravý velký medvěd, který miluje odpočinek, dobré jídlo a taky už mnoho let je zamilovaný do jedné ženy. A tou je policistka Dawn Meliová, která se párkrát objevila v předchozích dílech. Oba kolem sebe už dlouho krouží, ale ani jeden se neodvážil udělat víc. A po tom, kdy Dawn zjistila, čím Hunter je, že je měňavec, neví, jak to má pobrat. Hunter má strach, že ji nadobro ztratil díky tomu.

Hunter je typický méďa, kterého si člověk musí oblíbit a Dawn je respekt budící policistka, které při pohledu na něj jihne srdce. Tihle dva se mi líbili. Odhalily se podrobnosti z minulosti obou dvou, a ne všechny byly příjemné, většina je do teď straší a oni se s tím nějak musí vyrovnat. Objeví se další kámen, který by ve špatných rukou mohl způsobit velké potíže a na obzoru se rýsuje nečekaný nepřítel.

Jsem ráda, že jsem téhle sérii dala šanci. Je to oddechová četba na jeden večer, ale to prostředí, jednoduchost děje má své kouzlo.

MAU256
24.03.2024 5 z 5

"Opravdová láska je, když ti stačí být tomu druhému nablízku." Dawn a Hunter se do sebe vpíjeli pohledem a čas se zastavil. "Láska je o maličkostech, ne o velkých gestech," dodala žena. Dawn se chvěly ruce a rozpálily tváře. Láska by měla být neurčitá, nedefinovatelná věc, a přesto se právě teď zdála zcela hmatatelná.

Další krásně čtivý díl, ve kterém si tentokrát Hunter vybere svoji vyvolenou družku. Ale nejen to, ke dvěma kamenům, které se jim podařilo získat, přibyde další, takže teď už zbývají poslední dva, stejně tak tu máme ještě dva nezadané měňavce. Takže, jde se na další díl :-).


Ketfl
19.03.2024 4 z 5

Hunter je typický medvěd. Má rád svůj klid, pohodu a jen tak nic ho nerozhází. Jenže vše jde stranou, když ženě, do které je dlouhé roky zamilovaný, hrozí nebezpečí. V tu chvíli je ochoten riskovat cokoliv, dokonce i své nejstřeženější tajemství.

Dawn nemá o světě měňavců ani tušení. Tedy alespoň do chvíle, kdy je Hunter nucen ukázat svou pravou tvář. Dawn nikdy nechovala k mužům velkou důvěru, ale k Hunterovi ji to vždy přitahovalo. Může mu teď ale vůbec věřit? Jeho smutné oči však oslovují něco v jejím nitru a pro ni je stále těžší tomu donekonečna odolávat.

O to těžší to je, když spolu nyní musí pracovat a zajistit ochranu na svatbě celebrit. Nebezpečí na sebe ale nenechá dlouho čekat. Podaří se dvojici ochránit další drahokam? Zvládnou ustát bouři, která se na ně blíží? A především, zvládne Dawn přijmout to, že Hunter není obyčejný muž?

Na rozdíl od předchozích dílů, kdy se ústřední páry seznámily až v rámci příběhu, se Hunter a Dawn znají od dětství. Hunter tedy ví, že Dawn je jeho osudová družka už mnoho let, přesto se jejich životní cesty až do nedávna stále míjely. Huntera a Dawn jsem si ihned zamilovala. Oba byli naprosto skvělí, i přesto, že si oba museli v životě vytrpět své. Samotný příběh je opět neskutečně čtivý. Nechybí akce, napětí, nebezpečí, ani vášeň. Skvělé také je, že se příběhy v rámci série prolíná zápletka a v každém díle se dozvídáme malinko víc. I přesto, že příběh nejde úplně do hloubky, jedná se o skvělé oddechové čtení, které mě neskutečně baví. Navíc tuhle partičku měňavců a jejich družky si opravdu nelze nezamilovat. Už teď se moc těším na tygra Cruze. Já tyhle málomluvné a tajemné chlápky opravdu můžu! Tento příběh moc doporučuji a těším se, co bude dál.

havrmoni
26.10.2023 4 z 5

Tohle bylo ještě akčnější a oba hrdinové moc sympatičtí. Bohužel to stále nejde tak do hloubky, jak bych si přála.

Katebe
10.10.2023 5 z 5

Aach...Tak krásná romantická linka. Třetí díl byl úžasný stejně jako předchozí dva.
Moc se mi líbilo, že na rozdíl od Kaie a Boona byl Hunter zádumčivý, jemný, opatrný a nejistý svým chováním k Dawn, kterou už spoustu let miluje a ví, že je to jeho osudová družka. Dawn je silná a kurážná policistka. Už ví, že je Hunter měňavec a musí se s tím srovnat.
Vnitřní dialogy Huntera a jeho medvěda byly vtipné a do toho malá keiki.
Jednoduché oddechové čtení. Nemám co vytknout. Za mne super!

zatoulane_knihy
03.10.2023 5 z 5

(SPOILER) Pozor možné spoilery.
Tak tohle byla tak krásně romantická linka, že moje romantické srdíčko úplně hřeje radostí. Už od prvního dílu jsem měla tušení, že náš malej Grizzly bude mít něco extra. Tuhle zápletku a cestu k osudové družce jsem vážně nečekala.. bylo to krásný, žhavý, akční.. vše co se mi líbí. Teda začátek byl trošku smutný, ale časem se to změní. Hunter je prostě medvídek snů. A líbí se mi ta myšlenka trvalé lásky i přes uplynulé roky. Naše hlavní hrdinka je za mě úplně top!!! Líbí se mi její povaha a kuráž a všechno co k policistce patří. Opět tu máme čtení z obou pohledů. Za mě byly opět nejlepší ty rozhovory Huntra s vnitřním medvědem!! Je to tak vtipný!! Prostě tato série patří k mým oblíbeným!!

Kudík
20.08.2023 4 z 5

Méďa Hunter se mi líbil již v předchozích dílech, protože tam vždy byl pro ostatní, vč. Tess a Niny. Rozvážný, zádumčivý milovník medu a důstojnice Dawn Meliové. U scén s Keiki jsem se usmívala. Opět čtivé a tentokrát trošku jiné, než přechozí díly. Ke každému dílu je vždy bonus a nyní jen vyčkat na zbývajícího tygra, draka a lišku.
Ve slovníku jsem si ověřila, že v havajštině je opravdu meli = med a keiki = dítě. :)

anna7852
16.08.2023 5 z 5

Tak tenhle díl se mi zatím líbil nejvíc:)

Štítky knihy

erotika romantika fantasy

Autorovy další knížky

Anna Lowe
americká
2023  76%Vábení draka
2023  81%Toužení vlka
2023  84%Okouzlení medvěda
2024  86%Láska draka
2023  87%Ochrana tygra

Kniha Okouzlení medvěda je v

Právě čtených2x
Přečtených78x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce117x
Chystám se číst51x
Chci si koupit15x
dalších seznamech2x