Atlasova šestka

Atlasova šestka https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495771/bmid_atlasova-sestka-aHD-495771.jpg 3 251 71

Atlasova šestka série

1. díl >

Alexandrijská společnost, sdružení správců dávno ztraceného vědění největších civilizací a přední tajný spolek magických akademiků na světě. Ti, kdož si zaslouží místo mezi Alexandrijci, získají život plný bohatství, moci a věhlasu dalece přesahující naše nejdivočejší představy. Každých deset let je vyvoleno šest unikátně nadaných čarodějů a čarodějek, aby se ucházeli o posty noviců. V posledním ročníku byli vyvoleni Libby Rhodesová a Nico de Varona, nedobrovolné polovice nevyzpytatelného celku, kteří dokáží ovládat každou částici světa kolem nás. Reina Mori, naturalistka se znalostí jazyka samotného života. Parisa Kamaliová, telepatka znalá všech cest v hlubinách podvědomí a zběhlá v průzkumu nesčetných světů lidské mysli. Callum Nova, empat snadno zaměnitelný s manipulativním iluzionistou, který dokáže ovlivňovat k obrazu svému nejzamotanější lidské pudy a činy. A konečně Tristan Caine, který prohlédne každou iluzi a odhalí dřeň reality – což je schopnost tak vzácná, že ani Tristanovi rovní nedokáží zcela odhadnout její dopady. Při náboru se novici od tajemného Atlase Blakelyho doví, že mají přesně rok na to, aby se kvalifikovali k zasvěcení. Během onoho roku bude aspirantům povolen předběžný přístup k archivům Společnosti a budou souzeni na základě osobních přínosů k různým tématům nemožného: času a prostoru, štěstí a mysli, životu a smrti. Zasvěcení však bude nabídnuto jen pěti z nich. Jeden bude eliminován. Šest potenciálních kandidátů tak bude muset celý rok bojovat o přežití, a pokud se dokáží mezi svými rivaly prosadit, většina jich také přežije. Většina.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Laser-books (Laser)
Originální název:

The Atlas Six , 2020


více info...

Přidat komentář

čef
21.04.2024 3 z 5

Příběh této knihy by se dal odvyprávět v několika rozvitých větách, zaplnil však přes 400 stran. Jsou zde sice docela dobré psychologické postřehy, pár vtipných a duchaplných dialogů, možná trochu výpotků z fyziky času a prostoru, ale to je tak asi vše. Magické čarování pro mne není a tak tato kniha pro mne dosáhla na první místo v nelibosti. Zřejmě jsem fantasy ignorant.

thekath
12.04.2024 3 z 5

Takhle, obálka je mnohem lepší než příběh samotný. Moc jsem se těšila, ale nakonec to nebyla taková bomba, jak jsem čekala. To, že tam ten fantasy svět byl takový zmatečný mi nevadilo. Bavily mě tam vztahy mezi jednotlivými postavami. Ale co mě doopravdy vysíralo byla autorky rádoby intelektuálnost s jakou děj psala, postavy mluvily naprosto neuvěřitelně a celý to bylo takový strojený. Závěr byl celý nepochopitelný a zmatečný - autorka se asi chtěla pokusit o jakýsi šokující zvrat, ale vyznělo to spíš křečovitě a neuvěřitelně. Druhý díl si přečtu, protože mě zajímá, jak se postavy dál vyvinou, ale nijak odvařená z téhle knihy nejsem. A je to škoda.


MrBlueberry
23.03.2024 2 z 5

Atlasova šestka je niečo, čo ma na začiatku veľmi zaujalo. Popis príbehu z pohľadu šiestich, či viacerých postáv?! Intrigy , zapletené vzťahy, Britské prostredie a mágia, ktorá sa stále racionalizuje? Cool.

Až na to že nie tak úplne. Autorka očividne vie písať. Samotná štruktúra a dejová línia je fajn. Ale zdá sa mi, že si spravila na začiatku líniu deju na tabuľu, nejak sa zabudla a urobila z jednej knihy 3...

Za mňa venuje príliš priestoru postavám. Základné kvality dialógu sú toxicita, sofizmus a agresia. Opis tej istej situácie z viacerých pohľadov je fajn, ale len ako čerešnička na torte a nie každodenný chlieb. V prvej knihe došlo ku dvom/trom udalostiam, či posunom, čo si spomínam. Zvyšok pre mňa balast.

"Dej" je plný napätia a rozporu. Mágia je krásne opisovaná do technických detailov. Autorka venovala hromadu úsilia pri najmenšom dvom častiam, a to postavám a mágii.

Pôvodne som si myslel, že si pri čítaní odpočiniem. Nakoniec to bola výzva pre ducha. Zostať nestranný, trpezlivý a dočítať knihu do konca. Dávam šancu aj druhej knihe, pretože sa chcem aspoň niečo dozvedieť a nerád nechávam veci nedokončené.

V konečnom dôsledku môže ísť o zaujímavý blend Alternate History a Urban Fantasy, v prípade, že sa dokáže čitateľ preniesť cez niektoré reflexie a komplexy autorky, ktorá ma vôbec nešetrila.
Viem si predstaviť, že to je viac pre ženy. Len nie zámerne, ale svojou podstatou.

EvaRy
05.03.2024 3 z 5

Uff,... Kniha lákala obalem a nádechem tajemna, ale bohužel. Spíš mi to přišlo jako náhled do nejhlubších vrstev nitra člověka a jeho uvažování.
Na druhou stranu musím pochválit audio-verzi, ke které jsem se nakonec uchýlila. Jako poslech to bylo skvělé. Jakub Saic svojí interpretací pozvedl knihu na vyšší úroveň. Druhý díl si ráda také poslechnu

Julinka679
04.03.2024 1 z 5

Tohle byla past a já se do ní chytla. Možná jste to už zažili nebo jste to někde viděli či slyšeli ale víte jak srnka stojí na cestě, nehýbá se a upřeně čumí do světel protijedoucího vozu dokud ji nesrazí? Tak já jsem ta srnka a světla jsou/je tahle kniha. Začala jsem ji číst a koukala do těch světel dokud mě nesmetla. Bohužel jsem se tomu měla vyhnout obloukem a fakt mě to mrzí :-/

Označení knihy "bestseller" mě už nechává dlouho chladnou, vybírám spíše podle recenzí a přiznám se, i podle obálky. A tak tomu bylo i nyní, obálka krásná, ořízka sice jednodušší ale někdo si dal záležet a to se cení, anotace také zněla velmi dobře a recenze byly většinou pochvalné, dostala jsem tedy pocit, že Atlasovu šestku musím mít. (Nemusím.)

Kniha jak už název napovídá obsahuje sondu do životů 6 adeptů přičemž dál se může dostat jen 5 z nich. Jsou to nejlepší z nejlepších, mají silné, originální a leckdy i nevídané schopnosti což z nich může dělat mocné bytosti. Tito adepti se mají cvičit v Alexandrijské knihovně, pilovat svá nadání i schopnosti a spolupracovat spolu pod vedením správce Atlase... Akorát že vůbec...

Pojďme na to postupně:
1) Šestka nudných a bohužel neoriginálních postav, které mi byly jedno a nedokázala jsem si vytvořit k nikomu z nich vztah.

Navíc vyprávění z jejich pohledu mi přišlo zbytečné. Být to z pohledu Daltona a případně i Atlase asi bych byla radši.
Autorka jak se zdá má v oblibě rozmáchlá gesta, která nedokáže správně využít a tak když něco nadnese, pohoří.

2) Co se týče děje tak ten je velice nudný... Čekala jsem akci - nedočkala jsem se, psychologie postav - k uzoufání trapná, řeší se kdo s kým, proč, jak a proč zrovna s tím či oním nikdo nechce kamarádit. Když už se dostaneme k jejich schopnostem tak nás autorka odbyde spoustou vědeckých keců, které jsou stejně pouze povrchové a skutek utek. Být nějaké téma rozvedené víc do hloubky, nezlobila bych se. Takhle jsem prakticky nedostala nic. Svět není vůbec vysvětlen, jak vzniknul, jak funguje, jak vlastně funguje jejich magie nebo magie obecně nebo co třeba ta knihovna, jak funguje ona? Proč jsme nevzali Reinu, která bytostně prahne po vědění a knihách a nedali ji možnost nám to ukázat?
Tolik otázek a tak strašně málo odpovědí.

3) Zvrat je další ukázkou rozmáchlého gesta autorky, která evidentně chtěla přijít s něčím velkým ale nepovedlo se...

Kniha jako taková má zajímavý námět, svět, magii a otevírá spoustu možností, bohužel se autorka na můj vkus přecenila a tak místo toho aby spoléhala na kvalitu, sáhla po kvantitě. Vytáhla spoustu témat ale nedokončila ani jedno, což je škoda protože měla velké pole působnosti.

Dočetla jsem do cca 200 strany a potom jsem už přeskakovala až do konce, evidentně jsem se o nic neochudila.

Za mě velké zklamání, šla jsem do toho s tím, že nejhůř to bude průměr ale ani na ten to nemělo.
Třeba se to někomu líbit, já mezi fanoušky nepatřím a do dalšího dílu se už nepustím.

1,5* za obálku, ořízku a námět.

sidonka
23.02.2024 3 z 5

Ze začátku jsem byla docela nadšená, vypadalo to zajímavě, ale pak zajímavě nastartovaný příběh začal upadat, několikrát se to trochu rozjelo, ale i tak se děj neskutečně vlekl

kirstinrau
03.02.2024 2 z 5

Instagram: @kirstinrau

Tak toto bola asi u mňa najdhlšie čítaná kniha. Na začiatku som mala problém sa začítať a prvých 200 strán som naozaj musela bojovať, aby som to nevzdala. Nehovorím však, že kniha je zlá, len mne osobne proste akosi téma nesadla. Dosť sa tu filozofalo a teda museli ste sa naozaj sústrediť na čítanie lebo občas som sa strácala. Miestami mi to prišlo chaotické a hlavne, keď uprostred nejakej konverzácie, jedna z postáv začala spomínať, čo sa stalo kedysi.

Kniha je písaná z viacerých pohľadov, čo mi samozrejme neprekážalo, ale napriek množstvu postáv, som si dlho nevedela vybrať, kto sa mi pozdáva najviac. Chýbalo mi tam viac akcie a teda jediná, ktorá sa mi páčila, bola súboj medzi Callumom a Parisou. A asi aj tí boli pre mňa najzaujímavejší. Dosť sa tu riešili vzťahy medzi uchadzačmi, no po pravde, neviem či sa budem púšťať do pokračovania, aj keď to skončilo celkom zaujímavo.

TerryDee
19.01.2024 2 z 5

Alexandrijská společnost je spolek, který sdružuje akademiky s různými magickými schopnostmi. Každých deset let je zvoleno šest nových adeptů, kteří během jednoho roku bojují o své místo ve Společnosti, kdy průvodce jim dělá záhadný Atlas Blakely. Nicméně pouze pět jich může vstoupit do této Společnosti. Jeden je vždy eliminován. Největší kámen úrazu nastává ve chvíli, kdy se adepti postupně dozvídaji způsob eleminace.

Kniha je vyprávěna z pohledu všech šesti účastníků. Každý adept je jiný, ať už pro své schopnosti či pro své chování a jednání. K postavam jsem tolik nepřilnula. Nejvíc jsem si nakonec oblíbila Nica, Libby a Reinu. U Parisy jsem to měla takové nahraně. V jednu chvíli se mi líbila a v té druhé zase ne. Koho jsem si vůbec neoblíbila, tak byl Callum a Tristan (bez nich bysch se i obešla ).

Musím říct, že jsem se vůbec nedokázala pořádně začíst. Tomuto stylu vyprávění jsem nějak nepřišla na chuť. I když mi er forma nevadí, ale tady bohužel to nebylo ono. Celkově se tu nic záživného nedělo, az ke konci byl naznak akčnosti.

Upřímně, nevím, zda mám sílu a chuť pouštět se do dalšího dílu. Asi si to nechám projít hlavou.

adela.hol
29.12.2023 3 z 5

Alexandrijská společnost je spolek, který sdružuje magické akademiky s různým typem moci. Každých deset let je zvoleno šest nových kandidátů z řad čarodějů a čarodějek, kteří během jednoho roku bojují o své místo ve společnosti, na kterou dohlíží tajemný Atlas Blakely. Do společnosti ale může vstoupit pouze pět z nich. Jeden vždy musí být eliminován. Problém nastává ve chvíli, kdy kandidáti postupně zjišťují skutečný způsob eliminace.

Kniha je střídavě vyprávěna er formou z pohledu všech šesti hlavních postav. Prvních zhruba 150 stran jsem se nemohla pořádně začíst, než jsem stylu vyprávění přišla na chuť. A to je možná i důvod nižšího hodnocení knihy, protože většina do ní jde s jiným očekáváním a pak je zklamán.
Zklamán bude ten, kdo půjde do knihy s tím, že se v ní bude čarovat zhruba ve stylu Harryho Pottera a že se v ději bude střídat jedna akce za druhou. V tom případě se ani do knihy nepouštějte. Děj má spíše filosofický nádech a je zaměřen na psychologii jednotlivých postav.

Nejzajímavější akce se stane až v samém závěru knihy, ale to neznamená, že zbývající části knihy by byly zajímavé o něco méně. Nejen, že je každá z postav originální svou mocí, ale zároveň něco skrývá a vzájemnými vztahy se jejich tajemství dál proplétají.
Ani nedokážu říct, která postava mě zaujala nejvíc. Parisa a Callum jako typické záporné postavy, které v sobě vždy mají něco víc? Libby a Nico, kteří se sice nenávidí, ale jeden bez druhého jsou v podstatě bezmocní? Reina, která vypadá, že je tam jen do počtu, ale určitě to bude úplně jinak? Nebo Tristan, který tak nějak neví, co sám se sebou a kým vším se ještě nechá manipulovat?

Toto fantasy není pro každého. Pokud máte ale rádi detailní rozebírání postav a jejich skutků, trochu filosofie a přírodních věd, mohli byste být spokojeni. Já se do druhého dílu určitě pustím.

3,5*

hledaseniki
12.12.2023 5 z 5

Tady půjdu proti proudu místních uživatelů, protože za mě je Atlasova šestka skvělá. Je to celkem netradiční řekněme dark akademia. Nemám tušení kolik tahle série má mít dílů, ale posvítím si na všechny.
Knihu mám doma od jejího vydání a dostala jsem se k ní letos, kvůli rozporuplným recenzím a názorům, ano přiznávám byla to chyba jí odkládat.
Líbí se mi ten svět, je jiný než všechny ostatní a v případě téhle knihy musím vyzdvihnout i práci s postavami, protože jak už mnozí říkají tady se nic moc neděje, ano skutečně tohle není o bitvách a není to příběh plný akce, autorka se soustředí na ústřední šestici postav. Střídaní kapitol z úhlu pohledu všech postav, tak to mi vyloženě sedlo, psychologie postav je zde vyloženě hlavním bodem příběhu a dle mého autorka odvedla skvělou práci. Nechápejte mě špatně, ráda čtu o různých fantasy světech kde jsou ať už dnes oblíbené víly nebo čarodějky a jiné potvůrky, tak od těch všech se tahle kniha liší. Je to takové lehce filozofické, což se do toho světa Alexandrijské společnosti hodí.
Ano, já jedu na té vlně podivína Atlase a jeho šestky, kterou se těším, že budu poznávat víc a víc.

SanctusAndreas
10.12.2023 3 z 5

Kniha mě zklamala, čekal jsem víc akce.
Za co má u mě střední plus tak je magie.

Edona
20.11.2023 3 z 5

Uf, asi jsem ráda, že jsem knihu konečně dočetla.. Jednak mi zpočátku dlouho trvalo, než jsem se do knihy začetla a za druhé mi přišlo, že úplně nechápu, co čtu. Velmi zvláštní kniha, vyprávění se vleče jako nějaká filozofická bichle, žádné akce nečekejte. Právě naopak. Hlavní hrdinové hodně čtou, polemizují, filozofují, intrikují. Od knihy jsem asi čekala něco jiného, byť se mi líbilo prostředí (dark academia) i tajemství halící Alexandrijskou společnost a originální hrdinové, tak jsem vlastně taková zmatená/zklamaná.

Tato kniha rozhodně není pro každého. Máte-li rádi rychlý spád děje, akci, zápletky.. tak tady nic z toho nenajdete.

Veju007
13.11.2023 3 z 5

Atlasova šestka je zajímavá a jiná. Žánr dark academia opět v trošku jiném pojetí.

Každých 10 let je vyvoleno 6 výjimečně nadaných čarodějů - medeiánů, kteří dostanou šanci nejprve studovat a následně se i dostat do Alexandrijské Společnosti, tajného spolku magických akademiků, kteří zkoumají vše od zákonů gravitace po černé díry. Zasvěcení do Společnosti však bude nabídnuto jen pěti studentům, ten šestý bude vyřazen

Takhle knížkaje to tak zvláštní a jiné čtení. Má to trošku vibe jako Smrtící vzdělání, až na to, že vůbec. Člověk musí u čtení dávat velmi velký pozor, protože je to hodně filozofické a vědecké. Takhlejá si připadala lehce hloupá. Protože jak se začne řešit čas a relativita, já jsem ztracená.

Od knížky jsem asi čekala něco trošku jiného, na druhou stranu mě konec rozhodně navnadil na pokračování. A poučení, které očividně platí téměř ve všech magických světech - Magic always comes with a price!

miskaseverliska
26.09.2023 3 z 5

Rozhodně jsem čekala něco úplně jiného. Líbila se mi spousta magie ale to je asi tak vše (teda ještě ilustrace a ořízka!) Celou knihu mi přišlo, že se nic neděje a čekala jsem na nějaký mega zvrat, který ale nepřišel. Hlavní zápletku jsem v podstatě uhádla v polovině knihy. Pořád jsem se do děje zamotávala protože tam bylo takového filozofování.. Za mě slabší průměr až podprůměr. Uvidím jestli se vůbec budu chtít pustit do dalšího dílu.

puczmeloun
24.08.2023 2 z 5

Fascinující... Dlouho se nic neděje, strany šustí, postavy se přesunují. Pak najednou obří akce a pár tajemství. Odhalení (o-p-a-k-o-v-a-n-é, aby to náhodou někdo nepřehlédl...) ale přijde záhy. A zase nic. Pak zajímavá mezihra, jako z jiné knihy, a... nic. Blíží se konec, většina knihy je za námi a já si jen potvrzuji, že sliby na přebalu mluvící o "akademickém darwinismu" a postavách jdoucích si "vzájemně po krku" asi pochází od někoho, kdo knihu nečetl. Vždyť oni "to" po většinu textu ani neví! Pár desítek stránek před koncem to ale konečně začne, pomýšlím nad tím, že se mi to začíná alespoň trochu líbit, je nadhozeno pár dalších zajímavých otázek. To bude paráda, přelstění systému, nějaké ty časové paradoxy, spojení všech různorodých vloh. JENŽE! Místo toho přijde zvrat jako z těch nejhorších béčkových filmů. Budu parafrázovat část známého pořekadla: "...je jedno, jak vynikající příběh jsi vymyslel, holubovi je to jedno, roztrhá ti všechny závěrečné stránky, po*e*e klávesnici a ještě se bude naparovat, jako kdyby novou pointu vymyslel geniálně..." Najednou jde úplně o něco jiného, nic z toho opravdu zajímavého není vysvětleno (a když už, tak přece protože to tak je...) a já bych si dle všeho měl přečíst navazující knihu. Tak to ani náhodou...

Opakovat další zdejší recenze o tom, jak moc jsou postavy ploché (jsou až svými vlastními parodiemi), jak divně mezi sebou ne/interagují, jak se ne/příběh divně přelévá, je roztěkaný atd. asi moc nemá smysl. Za mě bylo nejotravnější to, jak moc se dle všeho kniha bere vážně a jak moc má být asi na výši. Nepřekládané věty z cizích jazyků, časoprostor sem, arabští učenci tam, červí díry, psychoanalýza, elektrony... Ale ono je to taaaaak povrchní. Tolik zajímavých témat, ale autorku ve výsledku nejvíce zajímá, kdo se kouše do rtu, kdo komu dá vlasy za ucho a kdo koho pomilionté zmanipuluje a opakovaně se o tom všichni baví. Proč? Přitom téma toho, kdo je vlastně hybatelem celého dění, bylo tak krásně nosné... A jestli to není náhodou "onen fenomén" sám. Nemluvě o všech těch rozdílech od našeho reálného světa, které by bylo zajímavé rozvést (kdy se reality oddělily? nebo to bylo jiné od vždy? jak to celé funguje? co ony kasty smrtelník-čaroděj-medeián atd. atp.).

...a když je na knize to nejzajímavější její ořízka, pak je asi něco špatně.

...takže fakt ne. Chcete se bavit u školy temné magie, kde si opravdu postavy (a nejen ony) jdou po krku? Která se nebere tak vážně a je i tím vražedně zábavná? Pak si spíš přečtěte Smrtící vzdělání (od Naomi Novik).

alexvera
15.08.2023 3 z 5

Tajuplná společnost, její jednatel, velmi výjimeční mágové, kteří vědí jak moc jsou speciální a vážně hodně magie. To vše ve jménu slavné Alexandrijské knihovny! Celá kniha je navíc doplněna krásnými ilustracemi..
Pokud máte rádi filozofování, magické schopnosti, propletené vztahy a příběh z více úhlů, tak doporučuji. Osobně si myslím, že se v tomto prvním díle autorka teprve rozepisuje a mnohem více nám naservíruje v "The Atlas Paradox", který má vycházet v českém překladu začátkem října.

"Obecně vzato máme všichni rádi zakázané ovoce, a tím je ve většině případů právě vědění; tím více, když je ztracené."

Zruza
20.07.2023 5 z 5

Popravdě nechápu, proč má tato knížka tak špatné hodnocení. Mě osobně velmi bavila celou dobu. Kdybych měla být upřímná, tak mě bavil více prostředek než konec.
Postavy mě fascinovaly. Každá mi přišla jiná a většinou i dost zakomplexovaná. Vztahy mezi nimi byly komplikované a poměrně zamotané a já ráda odhadovala, co se stane dál.
Líbí se mi, jak v tomto světě funguje magie. Je vlastně dost realisticky založená a o to víc mě to více zaujalo. Objevují se tu různé teorie, které se pojí s fyzikou a podobnými vědami (Např. co je to čas, jak funguje atd.). Jelikož v těchto oborech nejsem příliš vzdělaná, nevím jestli to bylo dobře zpracované, ale mě osobně to bavilo. Sice si do teď ani vlastně nejsem jistá, jestli jsem teorie pochopila, ale ráda jsem o nich četla a zavařovala si mozek.
Celkově bych to doporučila a vlastně nemám ani co vytknout.

Kubajz007
16.07.2023 2 z 5

Celou dobu jsem čekal, kdy se kniha rozjede, nicméně tento okamžik nenastal..kniha měla několik zvratů a překvapení, ale nic extra to nebylo.
Příběh byl zajímavý, ale občas to bylo prostě moc zdlouhavé

tereza8418
02.07.2023 3 z 5

Celou knihu jsem tak nejak cekala,az se vyresi vztahy mezi postavami i cely pribeh a najednou byl konec a nic moc se nevyresilo Nemuzu rict,ze by se kniha cetla primo spatne nebo se mi nelibila,ale vlastne se tam realne nic moc nedeje,pri tom potencial by tam byl.
Kazdopadne moc pekna obalka a orizka. :)

Dragell
27.06.2023 2 z 5

Atlasova šestka vás uvrhne do světa, kde jsou vyvolení obdařeni rozmanitými schopnostmi. Kde ti nejlepší z nich jsou pozváni do Alexandrijské knihovny, utajovaného místa, které ukrývá veškeré vědění lidstva. Tito nejlepší nejenže jsou dále školení ve svých schopnostech, ale nakonec obsadí důležitá místa ve světě, získají moc a peníze. Problémem je, že z šesti pozvaných toho může dosáhnout pouze pět z nich, více místa prostě není.

Příběh je vyprávěn z pohledu nejen těchto šesti kandidátů. Poznáváme jejich osobnosti, sledujeme rozvíjející se vztahy a to je dominantou celého příběhu.
Samotný děj se vleče, je to takové pomalejší a člověk má dojem, že to nejdůležitější a podstatné se odehraje v poslední kapitole, kde nás autorka utne v nejlepším a nutí přečíst navazující knihu. Nic se nevyřeší a od knihy jsem odcházela ne zrovna uspokojena.
Za pozornost rozhodně stojí ony schopnosti, které zde studenti zkoumají, ohýbají různými směry a snaží se s nimi pracovat, kombinovat. Dá se říct, že nad nimi vědecky bádají, čemuž je zajímavé přihlížet.

Štítky knihy

magie čarodějnice čarodějové fantasy

Autorovy další knížky

Olivie Blake (p)
americká
2022  67%Atlasova šestka
2023  65%Atlasův paradox
2023  86%Mechanika lásky
2024  0%Vládci smrti

Kniha Atlasova šestka je v

Právě čtených22x
Přečtených291x
Čtenářské výzvě34x
Doporučených9x
Knihotéce213x
Chystám se číst342x
Chci si koupit94x
dalších seznamech7x