Ateliér špičatých klobouků 2

Ateliér špičatých klobouků 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457279/bmid_atelier-spicatych-klobouku-2-mMY-457279.png 5 139 10

Magická cesta Coco pokračuje! V kouzelnickém městě Kalhnu se Coco opět setkává s tajemným maskovaným čarodějem, který ji i s dalšími učednicemi přenese do zakletého labyrintu střeženého drakem. Dokážou mu uniknout a dostat se zpátky?

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

とんがり帽子のアトリエ 2 (Tongari bōshi no Atelier 2) , 2017


více info...

Přidat komentář

Lienilda
30.11.2023 5 z 5

Nádherné kresby a detaily, líbí se mi kam zatím příběh směřuje. A zbožňuju jak jsou nakreslené dívkám vlasy :) Toto je manga pro děti i dospělé.

DK197
12.09.2023 4 z 5

KNIHA: Druhý díl nám představuje novou zajímavou postavu a odhaluje pozadí některých jiných charakterů. Je to zajímavé a slibně se rozjíždějící. Plné magie a pěkných kreseb. Navíc si to pořád udržuje zvědavost čtenáře, co bude dál. Celkově lepší než první díl.


kopeceli
30.04.2023 5 z 5

Dobrodružství Coco s třemi spoluučednicemi pokračuje. Ještě že se o ně hezký čaroděj Qifrey dobře stará...
Hezké ilustrace, hodně textu, super čtení pro děvčata, maminkám kniha také neuškodí, když se zajímají, co dcerušky čtou.

Jizi
31.08.2022 4 z 5

Úspěšné rozvíjení příběhu, zajímavé otázky, napínavé scény - bezesporu stále srozumitelné a přístupné, zatím rozhodně nejvhodnější manga pro čtenáře kolem deseti let.

Stázka007
08.06.2022 5 z 5

Tento díl se mi velice líbil.

Atlantis
15.03.2022 4 z 5

Já mám stejně pořád pocit, že by mě Ateliér neměl bavit. Že čtu nějakou zakázanou mangu pro náctileté holky, což já opravdu nejsem. Všichni jsou moc krásní, moc roztomilí. Ale sakra, já se prostě bavím. Svět je zajímavý, i když pořád ještě úplně nechápu způsob čarování, a dostatečně tajemný. Hlavní postava mne moc nebere, ale co není může být. Dvojka byla lehce slabší než jednička, za mě 3,5*

GoodGames
11.02.2021 4 z 5

Ateliér špičatých klobouků 2 zvyšuje tempo, pridáva viac akcie a obsahuje aj viacero zaujímavejších momentov, ako prvý diel. Zatiaľ sa séria uberá dobrým smerom a aj vďaka veľmi peknej kresbe je to zatiaľ príjemná manga séria a teším sa na ďalšiu časť.

fvalek
02.02.2021 5 z 5

Magická cesta Coco pokračuje! A začíná přesně tam, kde skončila. Navíc to vypadá, že možnost rychlého odhalení zápletky je zažehnaná a všechno se vrací do starých kolejí. Líbí se mi, že konečně přišly na řadu i další učednice, nejen Coco, i když samozřejmě je to dost příjemná postava, u které nevadí, že na sebe strhává pozornost. Překvapivě jde Coco velmi rychle do akce, i když ještě není zase tak zajetá a jsme pořád na začátku série. Jediná klidná scéna je jídlo (oceňuji detailní kresbu a popis všech dobrot), a pak šup na všechny průšvihy okolo. Asi všem je jasné, že Agáta je studený čumák, ale ve skutečnosti je hodná, takže je dobře, se odhalilo pár věcí z její minulosti. Příchod Orugia je pak závanem čerstvého větru, který sice takhle v počátku ještě není potřeba, ale postava dobře vplynula do děje. Série ale zatím nemá žádného většího záporáka, což je škoda. Uvidíme, jak se to vyvrbí s Radou...

Áňa 998
23.12.2020 4 z 5

Hrozně jsem se na druhý díl mangy těšila! Jednička byla nabouchaná informacemi, a byla opravdu hodně seznamovací. Ale druhý díl byl už poklidnější. Krásné a roztomilé ilustrace!

asano0537
19.12.2020 5 z 5

Byla jsem hrozně natěšená na druhý díl a nezklamal. Podle mě nějaké kratší klidové pasáže dodávají postavám více humánní rozměr a člověk se s postavou více sžije. Další nádherný díl a krásným vizuálem. Nová postava která je asi má nově oblíbená. Budu určitě nadále kupovat další díly a podporovat tuto sérii