Ateliér špičatých klobouků 1 přehled

Kamome Širahama

Coco se od malička toužila stát čarodějkou, jenže k tomu jsou potřeba vrozené schopnosti. Dívce tudíž nezbývá než snít a vést poklidný život po matčině boku. Všechno se změní, když do vesnice přijede čaroděj a dívka ho spatří při provádění magického rituálu. Snaží se ho napodobit, jenže netuší, jaké následky může mít neodborně provedené kouzlo...... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2020 , Crew
Originální název: とんがり帽子のアトリエ 1 (Tongari bōshi no Atelier 1), 2017

Co říkají o knize uživatelé?

Ateliér špičatých klobouků okouzlil čtenáře svou nádhernou kresbou a kouzelným příběhem. Mnozí uživatelé vyzdvihují jeho nostalgické prvky a přirovnání k Harry Potterovi. Hlavní postava Coco, která touží po magii, si získává sympatie díky své naivitě a odhodlání. I když někteří čtenáři postrádají temnější prvky, většina souhlasí, že příběh je milý a přístupný pro mladší publikum. Manga se stala oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají pohádkový zážitek s originálním pojetím magie. Více v komentářích.

Komu by se kniha Ateliér špičatých klobouků 1 mohla líbit?

• Čtenáři, kteří mají rádi magické příběhy
  • Mladší čtenáři a teenagery
  • Fanoušci krásné ilustrace a pohádkových světů
  • Milovníci japonské kultury a mangy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ateliér špičatých klobouků 1. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Nina;)
08.02.2026

Za mě skvělá manga. Od první stránky se mi zalíbila ilustrace protože je prostě nádherná. U příběhu se zasměju, ale také je vidět trochu temná stránka na kterou se do budoucna těším. Doporučila jsem to kámošce, která nikdy předtím manga nečetla a je do toho zamilovaná.

všech 47 komentářů

Související novinky - Ateliér špičatých klobouků 1 (1)

Knižní novinky (41. týden)

04.10.2020

Kniha Ateliér špičatých klobouků 1 v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně132x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi