Krokodýlí slzy

Krokodýlí slzy https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45581/bmid_krokodyli-slzy-iub-45581.jpg 4 79 5

Alex Rider série

< 8. díl >

„Toto je osmý příběh o Alexu Riderovi – a zdá se téměř neuvěřitelné, že uplynulo deset let od chvíle, kdy jsem napsal Stormbreaker. Alex se od svého prvního dobrodružství hodně změnil. Je trochu smutnější a má na duši víc šrámů, což po všech těch událostech, které se mu přihodily, asi nikoho nepřekvapí, ale podle mě je také silnější. A to je dobře, protože Krokodýlí slzy jsou v mnoha směrech jeho nejdrsnějším dobrodružstvím a v Desmondu McCainovi má rozhodně nejnebezpečnějšího protivníka, s jakým se dosud utkal.“... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , BB art
Originální název:

Crocodile Tears , 2009


více info...

Přidat komentář

Phoenix16.cz
06.04.2017 4 z 5

K Alexovi jsem se vrátila asi po pěti letech a s klidným svědomím můžu prohlásit, že i příběh s takto vysokým pořadovým číslem neklesá na kvalitě a pevně drží laťku nastavenou ve Stormbreakerovi. Díl nijak nenavazuje na předchozí, je samostatnou jednotkou a tentokrát se věnuje poměrně aktuálním tématům terorismu a charitativním společnostem s příchutí africké kultury. Příběh svěže ubíhá kupředu a i když se dá tušit, že Alex zase všechno zvládne, přesto jeho dobrodružství nenudí ani po takové době.

hana4834
10.02.2017 3 z 5

už se nemůžu dočkat dalšího dílu :D


bibi.r
02.01.2013 2 z 5

Docela zklamání. Vím, vím je to v podstatě Bondovka a tak je to odtrženo od reality, ale zloduch to tentokrát až neúměrně prodlužoval. Je mi jasné, že musel Alexovi všechno vysvětlit, jako proč dělá to či ono, ale tohle už bylo vyloženě prodlužováno až za hranici logičnosti. Měl mu to prostě říct a pic mezi oči, akorát že to by se Alex nestihl zachránit.

ilicka
08.04.2011 5 z 5

Zatím asi nejdospělejší příběh Alexe Ridera, patřičně znepokojivý a taky asi nejsilnější. Za geniální považuji kapitolu s mužem bez identity.

Mikarda
30.11.-0001 5 z 5

Jako vždy super :))