Kravaťák

Kravaťák https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460530/bmid_kravatak-Mht-460530.jpg 4 61 14

44 kapitol série

< 5. díl

„Odkdy jedeš po chlapech v kravatách? Líbí se ti jen chlapi, co vypadají, jako by chlapy v kravatách přepadali. Se zbraní.“ To byla pravda. V roce 2003 už jsem měla jasně daný typ. Klidně jsem mohla mít na srdci obří nápis „Hodným klukům vstup zakázán“. A právě proto jsem měla Kena Eastona zařazeného jako kamaráda. Býval fotbalovou hvězdou, voněl čerstvě vypraným prádlem a ne zatuchlými cigaretami, a měl víc kravat než tetování. Pšá. NU-DA. Jenže čím víc jsem svého fešného kámoše poznávala, tím víc se mi nabízelo otázek. Otázek jako: Proč s nikým nechodí? Proč se vyhýbá lidskému doteku? Proč nenávidí všechno zábavné a báječné? Studentky psychologie v mém nitru se zmocnila posedlá touha dostat se Kenovi do hlavy, zatímco rozmazlený spratek ve mně byl posedlý touhou dostat se mu do srdce. Roku 2003 jsem objevila to jediné, co miluju víc než zlobivé kluky… Pořádnou výzvu.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Suit , 2018


více info...

Přidat komentář

Nermal
03.09.2022 3 z 5

Pokud se podle anotace necítíte na to, přečíst si celou sérii 44 kapitol, můžete zkusit závěrečný díl série - Kravaťáka.
Čte se velmi dobře a asi nejvíc ze všech pěti knih bude vyhovovat romanticky založeným duším. Hlavní hrdinka už tady totiž "zmoudřela", takže dostanete příběh boje Brooke o muže svých snů - Kena, který zcela změní její priority.

Laf
02.06.2022 3 z 5

Po přečtení jsem dlouho dumala, jak bych vlastně zhodnotila tuto knihu. Čtivá je a děj poměrně plynule utíká, ale žádný wau efekt se nekonal. Co pro mne byla rozhodně změna při srovnání s jinými knihami od jiných autorů, tak tentokrát je chlap vykreslený jako takový miláček a ženská zase jako drsňačka, která nešetří sprostými slovy.
Autorka má zajímavý život a má co říct a o čem psát, ale bohužel mne tato kniha nepřesvědčila zkoušet jinou její knihu, i když to propadák není, a věřím, že si své čtenáře najde.


LilianaFalcon
31.01.2022 5 z 5

Kéž by všichni ve svém životě zažili takovýhle happy end :-) Ken byl od začátku totální miláček.

Artep071
19.01.2022 4 z 5

Pro mě prvotina od autorky a jéje bečela jsem jako malá holka. Příběh měl všechno , střídali se u mě emoce a udržoval mě pořád v pěkném napětí . Těším se na 44 kapitol a určo si přečtu i další knížky od této autorky. Kravaťák mě bavil i přes to, že mi BB nepřirostla k srdci.

Ralemo
05.01.2022 5 z 5

Nádherný příběh! BB věděla co chce a šla tvrdě za tím, nakonec Kena změnila. Nádherný příběh se šťastným koncem.

Ála1968
24.10.2021 3 z 5

Na můj vkus dost sprosté výrazy.Přečteno,ale četla jsem lepší.

Kristy.Seb
13.10.2021 4 z 5

Jednoznačně nejlepší díl z celé série! Jen bych přehodil díl 44 kapitol jako poslední. Protože po přečtení o 4 hlavních mužích v životě BB, bych si teď ráda přečetla shrnutí a hlavně její snahu o vzkříšení žáru v jejich manželství.

johana3160
24.05.2021 3 z 5

(SPOILER) Tenhle dil byl lepsi nez minuly, presto mi to uplne nesedlo. Asi proto ze mi nesedla BB jako postava. Ken byl zajimavy i kdyz trochu zvlastni, zvlast nez se vyvetlilo proc je takovy jaky je i kdyz ne zcela. Chapu proc se nedokazal vyjadrit slovy, ale ne proc potreboval bolest pri sexu. Neprijde mi ze by to melo mit souvislost s jeho poruchou. V tomto ohledu je to nedokoncene. Ale ok.
Myslim, ze autorka ma potencial a mohlo by byt zajimave precist neco ne o ni.

Dellphi
13.05.2021 4 z 5

Dlouho jsem váhala, zda mám psát hodnocení knihy, když jsem přečetla jen tento jediný díl.
Ale tak aspoň stručně a bez většího rozebírání: Kniha byla neskutečně čtivá, hlavní hrdinka měla skvěle prořízlou pusu, byla odvážná, upřímná a s Kenem měla úžasnou trpělivost. A Ken byl skvělý, teda v okamžiku, kdy jste ho začali více chápat a vysvětlovat si jeho činy (ne slova, nebo spíše jejich absenci). Prostě je vidět, že autorka (zároveň vlastně i hlavní hrdinka) psát umí a věřím, že i další její knihy stojí za to. Zbytek hodnocení nechám na jiných, zdá se, že je tu spousta skvělých čtenářů, kteří to popsali mnohem lépe a barvitěji, takže by stejně byla jakákoli další slova zbytečná….

Petriii
10.04.2021 4 z 5

Velké finále!!! Bože to bylo tak krásné, jak se snažila sblížit se svým budoucím manželem ❤️ měla hodně trpělivosti,já už bych po pár mesicich s ním měla sebevědomí v háji :D ale pak uměl být zas tak sladký a sexy... Moc mě mrzí že už je konec série,vážně jsem si našla další spisovatelku,která mi umí ležet v hlavě a kterou zbožňuju!
Jak už jsem psala u jiného dílu,není to pro každého. Je to sprosté,je to upřímné, je to sympaticky sexuální,žádná sladká červená knihovna. O to to je pro mě luxusnější ❤️

Sebík0903
28.03.2021

Celá série prostě wow. Když jsem na tuhle sérii narazila poprvé, tak jsem přemýšlela, že si maximálně přečtu jen Rockera ale díkybohu, že jsem tak neudělala a začala hned na úplném začátku. Tahle série nemá smysl a postrádá to osobité kouzlo, pokud si jí člověk nepřečte celou. Nejde tu jen o BB bývalé partnery ale celkově o její životní etapy a změny, které podstoupila a když to celé sledujete a ocitnete se najednou na úplném konci, tak vás prostě jen napadá: "wow". Klobouk dolů autorce, dlouho jsem nenarazila na takové knihy, které by mě tak polapily, že jsem se nebyla schopná odtrhnout.

petusska01
26.03.2021 5 z 5

Som smutná, že táto séria končí. A inak, Ken bol môj typ, škoda teda, že nemá to tetovanie :-D ale samozrejme aj ostatní frajeri boli dokonalí, na čítanie! Inak by som zvládla ešte viacej psychologických posudkov Pyžamáka a aj take dovysvetlenie a kľudne by som si prečítala aj pokračovanie, vôbec by mi to nevadilo aj keď je "nudný" :) Teším sa na ďalšie knihy a príbehy od BB, naozaj jej štýl písania je zábavno-ozdravno-čerstvo štýlový :)

Myška43
15.03.2021 5 z 5

,,To tedy hodně štěstí. Jsem k posrání nudný."

Teď, když jsem dočetla celou sérii si myslím, že 44 kapitol o 4 mužích by měla být poslední v řadě. Vlastně se to i píše na konci knihy. A dává to smysl. Třeba by si autorka získala více příznivců a kniha by měla lepší hodnocení.

,, Nedává to vůbec smysl. Nebyl můj typ. Ani jednou po mně nevyjel. A byl zhruba stejně emocionálně přístupný jako salátová okurka. Ale obklopoval ho opojný proud energie, kterého jsem se nemohla nabažit."

BB má opravdu jedinečný a neotřelý styl, který si buď zamilujete, nebo ne. Teď už je vyzrálejší, ale přesto stále potrhlá. Její myšlenkové pochody mě hodně bavily. Několikrát jsem měla slzu v oku a občas bych jí i nafackovala. Ale kdo z nás je dokonalý?

,,To, že je něco jiné, ještě neznamená, že je to špatné."

Čtenáři mi doufám prominou, ale nedá mi neukončit to slovy typickými pro BB. Jsem kurva ráda, že jsem četla tuto sérii a jsem kurva nasraná, že končí!!!

Zuzi_cte
13.03.2021 5 z 5

Ta BB proste umi. Umi vas rozesmat. Umi vas rozbrecet. Umi vas vydesit i navztekat. Kazdy dil jsem netrpelive vyhlizela. Ale Kravataka snad nejvic dychtive. Chtela jsem poznat Kena a "vyzralejsi" BB.
Tahle serie v moji ctenarske dusicce zanechala nesmazatelnou stopu. Tolik me prekvapila.
Mam par autoru od kterych bych s radosti cetla i nakupni seznam a BB Easton mezi ne urcite patri :)

Autorovy další knížky

B.B. Easton
americká
2020  60%44 kapitol o 4 mužích
2020  76%Skin
2020  78%Rocker
2021  82%Kravaťák
2020  80%Rychlost

Kniha Kravaťák je v

Právě čtených1x
Přečtených100x
Doporučených2x
Knihotéce175x
Chystám se číst98x
Chci si koupit17x
dalších seznamech6x