Skin

Skin https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427698/bmid_skin-KOZ-427698.jpg 4 60 16

44 kapitol série

< 2. díl >

Druhý díl knižní předlohy chystaného seriálu Netflixu, nazvaného SEX/LIFE, přichází na trh! Autorka o příběhu, založeném na skutečných událostech jejího života, říká tohle. Roku 1997 byl Ronald „Knight“ McKnight největší a nejnepochopenější ničema na střední škole Peach State High School… a možná na celé planetě. Knight nenáviděl všechny až na mě, BB – vyjukanou, divnou punkerku, co měla skříňku hned vedle té jeho. Já měla naopak ráda každého… až na Knighta. Abych řekla pravdu, byla jsem z něj podělaná strachy. Jediné, po čem jsem toužila, bylo provdat se za Lance Hightowera, který vypadal jako princ z pohádky a byl králem punkové scény školy Peach State High, a mít s ním kupu dětí. Naneštěstí pro mě uměl Knight dosahovat svého ještě líp než já, a jakmile se mi dostal pod kůži, můj život se navždy změnil.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Skin , 2017


více info...

Přidat komentář

Kristy.Seb
06.10.2021 3 z 5

Ničeho nelituj.

Lepší než první díl. Chvílemi mě příběh až děsil. Asi nejsem cílový čtenář pro tohle téma...

Petriii
10.04.2021 4 z 5

Právě jsem dočetla celou sérii a u každého dílu mi nezbývá napsat nic jiného, než že jsem se do knih od BB totálně zamilovala!!! :D Mladá BB byla pošuk,ale boží pošuk,strašně mě bavila,bavilo mě číst její příběh. Skin byl blázen,ale od začátku jsem ho litovala,neměl to jednoduchý a prostě to nezvládl a v hlavě se mu udělal pěknej brajgl. Rozhodně jsem knihu nečetla naposledy, její styl psaní,sprostá mluva, vtipy... Není to pro každého, ale mě to naprosto vyhovuje ❤️
PS: strašně se mi líbí, že v roce 1999 měla v Americe mladá puberťačka svůj mobil a tady v té době teprve vznikaly a jedna rodina měla doma jednu cihlu :D


Babu002
02.04.2021 5 z 5

Upřímně bych na začátku řekla, že je děsivé, že je to inspirováno realitou, a že se toto přihodilo autorce. Jasně je tam psané, že se někde hodně přikrašluje situace, ale no tak, i přesto to je hrozné!
Autorky styl psaní byl dobrý, čtivý a ty sprostá slova mi nevadila. Jasně, někde to bylo moc, ale jsou to puberťáci, kteří se takto prostě vyjadřují, takže není divu, že je toho tolik.
Knight je magor. Je to totální magor a já jsem místy fakt nemohla. Jako na jednu stranu byl v pohodě, ale pak zas ne.
A nakonec hlavní postava. Byla v pohodě. Jako rozhodně bych si kvůli klukovi nenechala oholit hlavu nebo udělat piercing, takže v tomhle směru jsem jen kroutila hlavou, ale jinak mi přišla celkem v pohodě.
August mi přišel jako moc hodný kluk. Toho se dle mého měla držet, ale osud jim nehrál do karet.
Lance jsem neměla ráda ani na začátku, takže...:D

Sebík0903
21.03.2021

Tím, že se autorka nechala inspirovat svou vlastní minulostí, tak mě příběh místy až dojímal, opravdu. Knightova povaha byla sice komplikovaná ale nepřišel mi jako zlý člověk, tím víc jsem měla rozporuplné pocity z toho jak jejich příběh dopadnul. Ovšem dávám autorce a dílu palce nahoru.

petulkapeta
18.03.2021 3 z 5

ze začatku se mi to strašně tahlo,ale konec byl pro mě překvapivy,některe věci jsem nečekala..Knight se několikrat podle meho zachoval jako pako no a BB mě dost štvala,hlavně na svůj věk...jsem zvědava na další dily...ale dam si pauzu..na chvilku...

JanaSustr
24.12.2020 5 z 5

Paráda celá série se mi líbí tento díl byl slabší ale jak jsem si zvykla na styl psaní a děj tak mě to hrozně chytlo a těším se na seriál

adela2230
18.11.2020 4 z 5

Příběh je super, jen nevím proč nadšení přicházelo ve vlnách, v jednu chvíli člověk nadšený a pak najednou nějaký naštvaný... uvidíme, co bude dál.

domina
13.11.2020 5 z 5

Tento díl se povedl.

LadyAlena
23.10.2020 3 z 5

knihu jsem s nadšením přečetla, líbila se mi, mám ráda "zlomené" příběhy, konec knihy mě neskutečně naštval.

Jen_procházím
02.10.2020 3 z 5

Příběh se mi i celkem líbí a subkulturní život je hezky vykreslen. Pro mladšího čtenáře bych doporučil. Nejde ale hodnotit líp, protože překlad je prostě strašný. Například název černošského gangu Crips, který je zde napsán jako Kriplové...což bych ale možná pochopil protože jsou to...ehm kriplové. Že se o něčem napíše v souvislosti s oblečením "smart" ale určitě neznamená chytrý, takže věta "Chytří skinheadi se oblíkali do značek XY a dělničtí do blabla" mě prostě rozesmála. Takových nesmyslů je tam nasázených hromada a dost to ruší.

ivetapl
29.09.2020 4 z 5

Je to něco jiného, než na co jsem zvyklá. Ale určitě super! Čtivé, super napsané.

petusska01
17.09.2020 4 z 5

Prvý diel som nečítala, ale určite si ho budem musieť prečítať, rovnako ako aj pokračovanie tohto príbehu. Veľmi ma to vtiahlo do deja, aj keď sa mi to zdalo miestami mega extrémne, niečo na štýl Amo Jones. Nebolo to ľahké a oddychové čítanie, skôr miestami mierne bolestivé a bez toho konečného vyriešenie problémov, či poskytnutia pomoci. Nebude to moje obľúbené čítanie, ale nebola to ani strata času.

LilianaFalcon
27.08.2020 4 z 5

Nečekala jsem, že mě to bude bavit.
Jenže ten příběh mě vtáhl a nepustil.
Opravdu zajímavé postavy, psychické problémy a zajímavá rozuzlení. Musím říct, že si další díl nenechám ujít.

Myška43
22.07.2020 5 z 5

Myslela jsem si, že po přečtení prvního dílu, mě autorka moc nepřekvapí, ale chyba lávky. To, jak se v knize zaobírá problémy mládeže, jak to drsně a pravdivě popisuje, klobouk dolů. Naprosto mě příběh pohltil, při čtení jsem si dělala pauzy a v hlavě rozebírala různé postavy příběhu, říkala si proč, jak, co je ještě realita, co si autorka vymyslela, emoce pracovaly na plné obrátky. Rozhodně jdu do dalšího dílu, až vyjde.

Zuzi_cte
24.06.2020 5 z 5

Tak tohle me dostalo. Uplne a zcela. Cekala jsem nejakou radoby drsnackou romantiku ze stredni skoly ale toto?! Ze zacatku mi trochu vadilo pouziti slova "kurva" temer v kazde vete ale zvykla jsem si. Vazne se mi libilo jak BB sarkasticky promlouvala sama k sobe/jeji myslenkove pochody a komentare ke vsemu :)
V prostredi a spolecnosti, ktere knizka popisuje jsem se nikdy nepohybovala ale presto mi nedelalo potize se do toho tolik vcitit.
Celkove vzato me knizka prekvapila. Cetla jsem ji jako ebook ale urcite si ji poridim do knihovny v pevne vazbe, protoze tam patri.

Anežka524
19.06.2020 5 z 5

Celou sérii jsem četla v angličtině a můžu jedině doporučit!
Není to typická romanťárna s perfektním hrdinou a naivní, krásnou hrdinkou, takže jestli vyhledáváte právě knížky tohoto typu, od Skin dejte raději ruce pryč. Pokud máte rádi neotřelé, originální knihy o dospívání s hl. hrdinkou, která se teprve hledá a s romantikou, která vlastně ani romantika není, je tahle knížka skvělým výběrem.

Štítky knihy

erotika romantika zfilmováno – TV seriál

Autorovy další knížky

B.B. Easton
americká
2020  60%44 kapitol o 4 mužích
2020  76%Skin
2020  78%Rocker
2021  82%Kravaťák
2020  80%Rychlost

Kniha Skin je v

Přečtených101x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených5x
Knihotéce191x
Chystám se číst88x
Chci si koupit13x
dalších seznamech3x