Rychlost

Rychlost https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445405/bmid_rychlost-rLD-445405.png 4 42 12

44 kapitol série

< 3. díl >

Ronald McKnight byl posedlý. Majetnický. Jednoznačný psychopat. To mi ale nebránilo zamilovat se do něj… nebo se úplně sesypat, když nastoupil k mariňákům. Když odcházel, poradil mi, abych „si našla někoho lepšího“, ale já ho neposlechla. Místo toho jsem si našla Harleyho. Harley James byl zábavný, sexy, tetovaný automechanik s andělskou tváří, skrývající hříšná tajemství. Naučil mě znovu žít. Naučil mě znovu se smát. Ale naučí mě, jak znovu milovat? Jen přes Knightovu mrtvolu.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Speed , 2017


více info...

Přidat komentář

ThomasRuhe
27.12.2023 1 z 5

Omyl na základu obalu, který mě zmátl a já udělal tu chybu, že jsem si nepročet ani anotaci.
Jinak je to vlastně o ničem, mladá blbka se zblázní do idiota s pěknou károu. Pořád jsem čekal, že se stane něco zajímavého, ale ono nic. Aspoň, že jsem si to půjčil prakticky zadarmo, což je tak cena, kterou kniha má.

Kristy.Seb
06.10.2021 3 z 5

Někdy ti nejsilnější, nejstatečnější členové nasi společnosti jsou ti, kteří se každou chvíli sesypou. A někdy ti nejmenší a nejkřehčí mezi námi jsou nakonec tvrdí jako hřebíky.

Rozhodne lepší díl než Skin.


johana3160
19.05.2021 2 z 5

Tohle byla moje prvni kniha od autorky. Zaujala me v knihovne a nemela jsem tuseni o dalsich dilech. Ale co uz.
Stylem mi to trochu pripomelo serii King, taky hromada vulgarismu a sexu. Nicmene King mel lepsi pribeh. Tady mi ze pribeh moc neni. Chapu ze je to ze zivota, jen nedokazu pochopit nektere myslenkove pochody BB, ale autorka ma muj respekt, pokud opravdu zazivala to, co popisuje a jeste zvladla vystudovat jako premiantka. Obcas je kniha zdlouhava, obcas vtipna, obcas smutna. Ja si musela dat ve druhe polovine pauzu, sbych to vsechno sezvejkla a docetla. Vracet se nebudu a ani si asi neprectu predchozi dil, ktery ma nizsi hodnoceni nez tenhle. Dalsi dil si nejspis prectu. Kdyz se ukecam...

Petriii
10.04.2021 5 z 5

Jak jsem psala u Skina a jak budu psát u dalších dílů, miluju to! :D Harley byl obrázek báječného přítele,ale bohužel, drogy dělají své. Do toho bláznivý Skin a praštěná BB. Další skvělý příběh, další skvěle napsaná kniha. Nemůžu si pomoct, ale ten její styl je prostě úžasnej. Není to typická červená knihovna, aby nakonec byla šťastná prošla si pár vztahama, který ji jen posílily. Kurva je to boží :D

Babu002
02.04.2021 5 z 5

Lepší než první díl. Příběh mě na konci překvapil.
Asi napíšu to samé jako u prvního dílu. Je děsivý, že je to psané podle reality (vím, že je něco zcela smyšlené) a představa, že autorka toto zažila je zhola nepředstavitelná.
Kniha čtivá a brzy se pustím do 3. dílu!

Sebík0903
23.03.2021

(SPOILER) Upřímně, knihu 44 kapitol jsem nečetla, mám ji v pořadníku až jako poslední. Tahle kniha a příběh se mi líbili, ovšem nemůžu říct, že to je díky někomu jako Harley James. Možná po prvních pár kapitolách si ten kluk ke mě začal získávat sympatií ale po kompletním zamotání děje, jsem ho kapitolu od kapitoly měla ráda méně a méně. Ovšem co se týká zbytku příběhu BB a Knighta, tak to nemá chybu. Ano, štve mě, jak to mezi nimi dopadlo a při dalším pokračování asi stále budu myslet více na Knighta, kterému jsem fandila celý druhý díl ale ten zlomený příběh je díky své tragičnosti a smutné lásky, srdcervoucí a pamětihodný. Klobouk dolů pro autorku.

Qmisulka
25.01.2021 3 z 5

Tuto knihu jsem nedočetla, díky knize 44 kapitol od této autorky. Přitom tato kniha od ní nebyla špatná, jen potom co jsem četla tu druhou (plus mínus zároveň) přešla mě chuť i na tuto (Harley je tu úplně někdo jiný - Je to škoda, vím že bych jí dočetla - nebýt té druhé. )

JanaSustr
24.12.2020 5 z 5

Celá série je super

petusska01
20.11.2020 4 z 5

Nebolo to zle, ale na prvú časť o Knightovi to nemá. Nevadí to však, dejú sa tam zaujímavé veci. Niekedy mi fakt uniká že ako môže niekto tak múdry ako BB robiť také koniny, ale páčilo sa mi ako sa ona aj Knight začínajú meniť - silniet uvedomenim si svojich slabých stránok. Predpokladám že takýto príbeh nie je pre každého a vyžaduje si tu správnu náladu, inak to vyznie zle.

LilianaFalcon
20.11.2020 4 z 5

Tohle pozvedá mou představu o pubertě na úplně jiný level. Každopádně mě to bavilo. Asi tomu buď přijdete na chuť nebo ne. A já jsem ten druhý případ.

domina
14.11.2020 5 z 5

Ano...to je můj šálek kávy

Myška43
12.10.2020 4 z 5

Tento díl byl pro mě pohodovější. Několikrát jsem se upřímně zasmála, zavzpomínala na svoje mládí, jak jsem řádila, ale na BB fakt nemám, oproti ní jsem byla úplný beránek. Harley byl fajn. Toho bych v jejích letech brala všema deseti. Knighta je mi moc líto, protože v jádru je to hodnej kluk. Autorka měla opravdu pestré dospívání a líbí se mi styl, jakým ho prezentuje ve svých knihách. Opravdu jsem měla pocit, že mi to vypráví 16 letá holka. Moc se těším na rockera Hanse a další šílené zážitky BB.

Štítky knihy

drogy sex auta, automobily

Autorovy další knížky

B.B. Easton
americká
2020  60%44 kapitol o 4 mužích
2020  76%Skin
2020  78%Rocker
2021  82%Kravaťák
2020  80%Rychlost

Kniha Rychlost je v

Přečtených69x
Doporučených2x
Knihotéce179x
Chystám se číst82x
Chci si koupit19x
dalších seznamech3x