44 kapitol o 4 mužích

44 kapitol o 4 mužích https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427697/bmid_44-kapitol-o-4-muzich-oXL-427697.jpg 3 86 33

44 kapitol série

1. díl >

Knižní předloha chystaného seriálu Netflixu, jehož název bude SEX/LIFE, přichází na trh! Tohle o ní říká sama autorka: Školní psycholožky nemají psát knihy o sexu. Považuje se to za „neetické“ a „důvod k propuštění“. Máte štěstí, že etika nikdy nebyla moje silná stránka. Léta jsem se snažila zpestřit svůj sexuální život, až jsem to nakonec vzdala a spokojila se s deníčkem. Možná můj nádherný, chladný manžel-cifršpion jednoduše nebyl schopný takové vášně, jakou jsem očekávala. Koneckonců, moji bývalí – tatér, později mariňák, později vyvrhel z motorkářského klubu, punk-rocker s tváří nevinného děcka, propuštěný z vězení na podmínku, a heavymetalový basák – byli nachlup stejně tetovaní a nabití testosteronem jako hrdinové mých oblíbených romancí. Když už nemůžu znovu prožívat takovou vášeň v reálném životě, můžu o ní aspoň psát. Ne? Nikdo se o tom nemusí dozvědět. Bude to moje malé tajemství. No a víte, co se stalo? Můj manžel si tu blbost přečetl. A víte co ještě? Začal se s nimi trumfovat. Opilá mocí a na pochybnou radu mé nejlepší kamarádky a kolegyně jsem začala testovat hranice – vytvářela jsem deníkové záznamy určené přímo k tomu, aby zmanipulovaly Kenovo chování. Většinou reagoval skvěle – až na případy, kdy skvěle nereagoval.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

44 Chapters about 4 Men , 2016


více info...

Přidat komentář

monika0181
13.02.2024 1 z 5

Kniha, kterou jsem dočítala se sebezapřením.
Přemýšlela jsem, kdo je víc švihlej, zda autorka nebo hrdinka.
Evidentně u mě to nepadlo na úrodnou půdu. Mám i ostatní díly série, možná se do nich někdy pustím, ale rozhodně ne hned.
Nepochopila jsem záměr, styl mi přišel jak od někoho z hospody čtvrté cenové skupiny. Psycholožka?? Potěš koště, k té bych nechtěla chodit.

Ira13
22.02.2022 3 z 5

Pokud to ,,píše,, 16-ti letá holka, tak styl psaní sedí, ale jako už dospělá psycholožka, manželka a matka -už je to divný. Mám půjčených všech 5 dílů a už se mi do dalších nechce.


evineckY
03.09.2021 4 z 5

(SPOILER) Tohle vůbec není špatná kniha, když si zvyknete na svérazný styl spisovatelky.

(Poznámka: Nikdy nepřestanu psát Supertajný deník, který Ken nikdy,
nikdy, vůbec nikdy nesmí číst.)

(Dokonce i když jsem se snažila být zábavná a napodobila zmrzlinovou scénu z Padesáti odstínů šedi. Na jeho obranu budiž řečeno, že roli Christiana musím hrát já, protože Ken očividně nezná jeho text.

A tehdy mě to napadlo. Ani ne před deseti minutami mělo tu samou
bradavku v puse mimino. A před několika lety můj syn. Tak tomuhle se
říká rodina, napadlo mě. Všeho všudy jen plný dům lidí, kteří vám všichni
cucali kozy.
A taky znají zevnitř vaši vaginu.

Tento titul si vždycky udržel Devon, menší, vzteklejší, starší Alexander, který
jednou pomočil vlastní rodiče, spící v posteli.
Povídalo se, že když se probudili a začali ječet, aby přestal, Devon
údajně zvedl ruku, aniž zastavil proud moči, a zařval na ně: „Držte kurva
hubu! Vím, co dělám!“
Tuhle historku miluju.

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K VÝROČÍ, TY SRÁČI
Osm let manželství, a pořád mě nechválíš
Ani neříkáš nic zvlášť romantického
A nevypadáš, jako bys měl vůbec nějaké emoce.
Ale dals mi lásku chlapečka, který mi říká
Každý den, že jsem krásná,
Že jsem „nejlepší na celém světě“,
Který neusne, dokud mě neobejme a nepolíbí –
Jaksepatří.
Chlapečka, který je ti strašně moc
Podobný.
Tolik, že když mi jeho obličej malého Kena poví,
Že mě miluje,
Vím, že mluví za vás
Oba.

Kristy.Seb
15.07.2021 3 z 5

Tak tahle kniha mi dost nesedla. Dlouho mi trvalo se začíst, ale druhá půlka už byla o něco lepší. Ale stejně nemám chuť, číst další díly...

Po přečtení celé série přidám dodatek k tomuto dílů: Tenhle díl mi víc sedne až na poslední místo dílů. Tím, že jsem ho četla jako první, mě od čtení dalších dílů jen odradil. A dlouho jsem se musela nutit k přečtení všech dílů. Za mě můžu doporučit jen díl Kravaťák. A teď bych si po něm znovu přečetla 44 kapitol... Celá série je dost zvláštní. Moc mi nesedla. Ale rozhodně stojí za přečtení!

Zuzi_cte
11.04.2021 5 z 5

Skvely, skvely, skvely. ALE pouze za predpokladu, ze mate uz prectenou celou serii. Uz jste si zvykli na styl a zpusob jakym BB pise a tak tenhle "prvni dil" budete vnimat spis jak doplnkovy "posledni dil"
Zamerne jsem si ho nechala na konec. Kdybych tuhle knizķu cetla jako prvni tak bych se do ostatnich dilu mozna ani nepustila. Nemluve o mnozstvi spoileru co by mi to pozdejsi cteni kazilo.

Jita160
28.03.2021 1 z 5

Fakt nevím co napsat nebo co si o té knížce myslím.Začatek jsem opravdu kousala a to hodně ztuha...co to proboha je,o čem to celé bude,jak to může skončit,co nám tím autorka chce zdělit?
Druhá půlka byla už zřejmější a přestala jsem kousat a začala polikat.Nakonec to nebylo úplně o ničem a docela jsem se pobavila.
Takže úplně zklamaná nejsem ,ale další knížky už si nepřečte,ale jak se říká nikdy neříkej nikdy????

petulkapeta
17.03.2021 3 z 5

Mě kniha pobavila,místy jsem se rezala smíchy,fakt sranda,jsem zvedav na další dily i serial

nikca3882
19.02.2021 3 z 5

Dostala jsem k vánocům 4 díl. Potom co jsem ho přečetla, jsem si řekla COŽE? Na to konto jsem si koupila předešlé díly... a vyděsilo mě hodnocení hned této první knihy :D. Takže s kritikou jsem začala číst a překvapilo mě to. Popsala bych tuto knihu hodně slovy, ale "ZAJÍMAVÉ" bylo první, co mě napadlo.

Zaujal mě hlavně autorčin styl psaní.

Qmisulka
25.01.2021 odpad!

Přiznám se, že tuto knihu jsem nedočetla a v plánu to už ani nemám. Jako první jsem četla od této autorky knihu Rychlost - a to je úplně na jiné úrovni, každopádně jsem je četla plus mínus zároveň a to jsem neměla dělat, nedočtu teď už ani tu... Nehledě na to postava Harleyho - je v této knížce líčená jako nezaměstnaný feťák.. V knížce Rychlost je to kluk kterého poznala díky svému autu, kluk co dělá na dílně.. Tak kde je pravda ??? Autorka zjevně nemá všech 5 pohromadě. Manžela nutí k tetování, žárlí na své dítě ... Jsem zvědavá co s tímhle provede Netflix, ale za mě ODPAD!!!! Myslím, že kdybych četla jenom rychlost, tak dobrý... ale po této knížce nemám chuť už ani zbytek číst...

LenRan
14.12.2020 odpad!

Nedočetla jsem to, nešlo to. Poslední kapka byla kapitola, kdy ta magorka žárlí, na dceřiny nohy, který její manžel namasíroval. Nevím, kolik z toho co je v knize napsáno je pravda, ale pevně věřím, že moc ne. Autorka/psycholožka je úplně mimo a už s tím nechci ztrácet čas.

prcek19
09.11.2020 2 z 5

Čekala sem od této knihy něco jiného..už ze začátku sem se do knihy hodně nutila a v průběhu se to moc nezměnilo..myšlenky na to, že bych ji nedočetla sem neměla, ale nějak moc sem s ní nespěchala..B.B. za mě byl někdo, kdo si neváží toho, co má..nevidím důvod v tom, proč by měl mít můj chlap moje jméno nebo přezdívku někde viditelně vytetovanou, proč by mi musel dávat přezdívky atd...navíc už jen to, jaké chlapy si vybírala, mluví za vše..kniha mě vůbec nezaujala a dost váhám, zda číst další pokračování..určitě vím, že na seriál se dívat nebudu

LadyAlena
23.10.2020 1 z 5

nedočetla jsem to, knihu jsem četla po knize skin a je to natolik něco jiného, že jsem to nedala, nedala jsem ani to, že tam vlastně prozradila jak to bylo v knihách a mi pak přišel skin jako jeden velký blábol s blbým koncem, za mě tohle nemělo vyjít, koupila bych si ostatní ebooky, ale po tomto, kdy už vím vše, brr ...

ivetapl
24.09.2020 5 z 5

Nechápu, proč má kniha tak nízké hodnocení. Byla skvělá. Já se u ní dost pobavila. Takže za mě top a doporučuji!

katchamccall
14.09.2020 4 z 5

Po dlouhé době ženský román, kterej mi nepřišel úplně stupidní. Ba naopak. Jelikož je to autorčina zpověď, tak hlavně oceňuji, jak dokáže být sebekritická a bere vše s nadhledem, který dost v knížkách chybí. Nečekejte nic duchaplnýho, je to učebnicová oddychovka. Ale rozhodně si ji užijete. A fakt nechápu, proč má tak nízké hodnocení...

Karin_Kim55
30.08.2020 5 z 5

Nerozumím tak nízkému hodnocení! Na Goodreads to má 4.11⭐, což je mnohem lepší. :D
První půlku jsem měla přečtenou hned v den nákupu, druhou jsem četla pak následující tři dny - to už nebyl takovej ten "hajp". :D
Za mě osobně to bylo BOŽÍ. Ani nevím, jestli tomu něco vytknout jde. o.o jelikož se jedná o deníkové záznamy, tak tam je popsané chování autorky, která se chová jako typická TYPICKÁ ženská. :D Což někomu může vadit, jednou to vadilo/překáželo i mě, ale stále jde to deník. Takže to tak prostě beru s rezervou.
Hrozně moc se mi to líbilo. Autorčin styl psaní mi sedl a její styl humoru ještě víc.
Není to žádná složitá četba, nehledejte nějaký hlubokomyslný příběh. Ale stále to rozhodně doporučuju!

Majka1979
09.08.2020 4 z 5

Prečítané a musím povedať, že som nevedela, čo očakávať, keďže kniha nemala extra vysoké hodnotenia, ale mňa osobne prekvapila a určite ju nezavrhujem, sadol mi štýl denníka a preto môžem len povedať, že kto má rád niečo také a chce si prečítať pár strelených historiek jednej pre mňa viac než poriadne strelenej ženy, tak prečo nie :) Určite si prečítam aj ďalšie. Oproti tomu, čo čítam inak, tak toto je pre mňa naozaj iné a mne osobne sa to páčilo :)

keiko33
30.07.2020 3 z 5

No upne zle to nebolo, ale tiez nechapem to vysoke hodnotenie na GR. Kniha mi pripomenula Dennik moderneho fotra. Tu autorka tiez chcela byt nasilu vtipna. Pritom stacilo netlacit na pilu s humorom a urcite by to vypalilo lepsie. Ako napad to zle nebolo, prave naopak. Ved kolke z nas ma podobneho nevsimaveho Kena doma. Len sa to dalo opisat slusnejsie a nie ako patnastrocna, hormonmi natriasana pubertacka so slovnikom dlazdica, co sa pre vystudovanu psychologicku nehodi. Rovnako, ako ta obsesia tetovanim. Ved laska sa moze dokazat aj inym sposom, co si vlastne nakoniec aj uvedomila. Zhrniem to. Z knihy vypliva niekolko ponauceni, no boli podane nie prilis vhodnym sposobom.

Evka3814
17.07.2020 1 z 5

Ještě nikdy jsem nečetla knihu táááák dlouho!!!! Každopádně to byla hrůza a maximální zklamání:((( Při prvních stranách jsem se občas i zasmála, ale když to pokračovalo tak už jsem si u toho rvala vlasy. Za mě blbost a 1☆ za odvahu a pokus

Myška43
15.07.2020 5 z 5

Já budu vybočovat z řady a dávám plný počet. Vzhledem k nízkému hodnocení jsem se bála pouštět do čtení a očekávala, že to nedotáhnu ani do konce. Nakonec jsem to dala na jeden zátah, nemohla jsem se odtrhnout, jak mě kniha pohltila. Pro mě je to originální, zajímavé čtení. Zaujal mě autorčin styl i humor. Přistupovala jsem k tomu s nadsázkou a bez předsudků a moc jsem si to užila. Rozhodně se těším na další knihy od autorky a též i na seriál.

uminaa
13.07.2020 3 z 5

V prvom rade obdivujem autorku za to, že sa na písanie knihy vôbec dala.
Mala som dosť problém začítať sa a musím povedať, že toľko večerov som už dávno žiadnej knihe nevenovala.
Aby som sa však správne vyjadrila, kniha sa mi páčila, bola naozaj vtipná a dokonca som tam našla nejaké tie súvislosti s mojím životom (nie veľa, ale pár sa ich našlo), ale... ako sa hovorí: "Všetkého veľa škodí!" A pri tejto knihe to platilo dvojnásobne. Veľakrát mi to prišlo až veľmi, veľmi a ešte raz veľmi nasilu... vtipné?! Akoby autorka za každú cenu chcela čitateľovi vnútiť všetky vtipné hlášky, ktoré v živote počula. Bolo to dosť rušivé a nevyvážené, takže som si knihu až tak neužila. Čo je naozaj veľká škoda, pretože keby autorka netlačila veľmi na pílu a bola trošku striedmejšia, napríklad rozdelila vtipné hlášky, popisy, postrehy atď. do dvoch-troch kníh a venovala sa viac príbehu a nedržala sa cieľa "čo najviac zvalcovať čitateľa", tak by to bolo asi o niečom úplne inom.
V každom prípade už teraz viem, že k tejto knihe sa nevrátim, ale rozhodne sa vrátim k autorke a k jej ďalším knihám, pretože som zvedavá na jej spisovateľský vývoj.

Štítky knihy

romantika zfilmováno – TV seriál

Autorovy další knížky

B.B. Easton
americká
2020  60%44 kapitol o 4 mužích
2020  76%Skin
2020  78%Rocker
2021  82%Kravaťák
2020  80%Rychlost

Kniha 44 kapitol o 4 mužích je v

Právě čtených1x
Přečtených129x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených4x
Knihotéce202x
Chystám se číst99x
Chci si koupit18x
dalších seznamech4x