Zelená kuchyně
Seergej Michajlovič Skorňakov
Zajímavá publikace, seznamující s potravinovými zdroji zelené kuchyně. Součástí jsou i recepty na přípravu jídel. Obsah: Puvodem jsme vegetariáni, Zelený zdroj života, Živá chemická továrna, Z přírody do zahrad a polí, Plodiny moderního člověka, Zjevné kvality a skryté vady, Doprava, skladování a úprava, Jen tak pro pořádek.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1991 , Lidové nakladatelstvíOriginální název:
"Zelenaja" rodoslovnaja , 1988
více info...
5 | 7 | |
4 | 4 | |
3 | 3 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina rostliny, flóra syrová strava, raw luštěniny zdravá výživa
Kniha Zelená kuchyně je v
Právě čtených | 1x |
Přečtených | 26x |
Doporučených | 3x |
Knihotéce | 61x |
Chystám se číst | 4x |
Chci si koupit | 4x |