Zelená kuchyně vydání
Seergej Michajlovič Skorňakov
Zajímavá publikace, seznamující s potravinovými zdroji zelené kuchyně. Součástí jsou i recepty na přípravu jídel. Obsah: Puvodem jsme vegetariáni, Zelený zdroj života, Živá chemická továrna, Z přírody do zahrad a polí, Plodiny moderního člověka, Zjevné kvality a skryté vady, Doprava, skladování a úprava, Jen tak pro pořádek.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1991 , Lidové nakladatelstvíOriginální název:
"Zelenaja" rodoslovnaja , 1988
více info...
Vydání (2)
Zelená kuchyně
1991, Lidové nakladatelství
ISBN: 80-7022-042-2Zelená kuchyně
1988, Lidové nakladatelství
ISBN: 26-058-88Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina rostliny, flóra syrová strava, raw luštěniny zdravá výživa
Kniha Zelená kuchyně je v
Právě čtených | 1x |
Přečtených | 26x |
Doporučených | 3x |
Knihotéce | 61x |
Chystám se číst | 4x |
Chci si koupit | 4x |