Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Alena Doležalová
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.... celý text
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky zabijačka maso konzervace a sterilace potravin uzení masa a ryb
Autorovy další knížky
2012 | Domácí krabičková dieta |
2011 | Moučníky podle vyzkoušených receptů |
2010 | Hrníčková kuchařka - nejlepší recepty našich čtenářů |
2012 | Domácí krabičková dieta 2 |
2006 | Hrníčkové moučníky |