Nejlepší z minutek
Libuše Vlachová
Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky.
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 1 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky ryby zvěřina vepřové maso maso kuřecí maso rychlé pokrmy hovězí maso
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |