Konzervujeme po celý rok
Heinz K. Gans
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti. - Historie konzervování - Zavařování - Džemy a marmelády - Nakládání do oleje, octa či alkoholu - Sušení ovoce a masa - Nakládání a uzení masa - Mléčně kvašení... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2011 , Computer Press (CP Books)Originální název:
Konservieren rund ums Jahr , 2010
více info...
5 | 0 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin maso konzervace a sterilace potravin uzení masa a ryb
Kniha Konzervujeme po celý rok je v
Přečtených | 3x |
Knihotéce | 1x |
Chystám se číst | 1x |
Chci si koupit | 4x |