Klobásy, salámy, paštiky
Bernhard Gahm
Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2007 , GradaOriginální název:
Würste, Sülzen, Pasteten selbst gemacht
více info...
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.
Štítky knihy
uzeniny paštiky salámy klobásy
Autorovy další knížky
1995 | Domácí zabíjačka |
2012 | Uzení, nakládání a konzervování masa |
2007 | Klobásy, salámy, paštiky |
Kniha Klobásy, salámy, paštiky je v
Knihotéce | 1x |