Uzení, nakládání a konzervování masa

nehodnoceno
Uzení, nakládání a konzervování masa https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131666/uzeni-nakladani-a-konzervovani-masa-131666.jpg 0 0 0

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Fleisch pökeln und räuchern


více info...
Přidat komentář

Štítky knihy

maso konzervace a sterilace potravin uzení masa a ryb udírny

Autorovy další knížky

Bernhard Gahm
německá
1995  0%Domácí zabíjačka
2012  0%Uzení, nakládání a konzervování masa
2007  0%Klobásy, salámy, paštiky