Svůdné nebezpečí diskuze

Svůdné nebezpečí https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239744/bmid_svudne-nebezpeci-239744.jpg 4 881 125

Svůdná trilogie série

< 2. díl >

Podaří se Anně naplnit staré proroctví, a zlomit tak moc démonů nad světem lidí? Sedmnáctiletá Anna Whittová už překonala prvotní šok ze zjištění, že není obyčejnou smrtelnicí. Patří mezi potomky padlých andělů, nefily, a její osud předurčuje dávná věštba – právě ona má navždy zlomit moc démonů nad světem lidí. Otec Belial naštěstí stojí při ní, ale naoko musejí oba předstírat, že dál svádějí nevinné duše do temnot závislostí. Na otcovo přání začíná Anna s kamarádem Kopanem cestovat po světě, aby dali dohromady stejně smýšlející nefily. Jejich cesty jsou riskantní, ale na Annu číhá ještě další nebezpečí. Nedokáže zapomenout na Kaidana a její poslání ji nakonec nevyhnutelně zavede i za ním. Dokážou oba odsunout stranou touhu a soustředit se na boj proti zlu? A je jejich láska vítězstvím hlubokého citu nad démonickou přirozeností, nebo jen dalším úskalím, které jim do cesty postavil osud?... celý text

Diskuze o knize (8)

Přidat komentář

katieadvorakova
20.07.2015 5 z 5

Kniha stejně jako první hodně čtivá, hned vás vtáhne do děje. Líbily se mi scény, když Anna a Kapano vyrazily na cesty hledat spojence. Nejvíc mě bavila asi Sýrie, když se snažili získat Zaniu na svojí stranu.
S "maniačkou ze školy" jsme zase tuto knížku rozebírali do každého detailu. Shodli jsme se, že nejoblíbenější scéna je ta, kdy Kaidan vtrhne na letiště a řekne Anně, ať s ním v Kalifornii ten den, kdy jsou knížata ve Vegas, zůstane. I když nakonec k ničemu nedošlo a jenom jedli čokoládové pusinky v posteli.
Nechci se tady zase rozepsat jak minule, tak to zase stručně shrnu: skvělý nápad, skvělý děj, skvělé vyřešení vztahu mezi Annou a Kaidanem. 5*

ivanhoen
21.02.2015 4 z 5

Jak jsem se zmínila v komentáři u prvního dílu, tak druhý díl je podobně dobrý.

Je pravdou, že začátek mě moc nechytil. Ono cestování za údajnými "spojenci" mi přišlo takové podivné a zdlouhavé. Plus maturitní ročník a víme z něj jen o pár pařbách a jinak nic moc? ... Ale od druhé poloviny se mi kniha moc líbila. Byla jsem ráda, že se Anna dala konečně dohromady s Kaidanem. Bavilo mě, jak to autorka popisuje. Setkání u Blakea doma, pobyt a úklid u Kaidana doma. Dokonce i pobyt ve vodě. Různé další náznaky vztahů.

Především tedy pro druhou polovinu knihy dávám 4 hvězdičky a těším se na poslední díl.


angelbooks
17.10.2014 4 z 5

Bombastický díl :D. Zdál se mi lepší než ten první :D.
Líbilo se mi, že Anna nakonec zůstala s Kaiem, a že ji Kai přestal tak moc odstrkovat.
Nelíbila se mi ta věc ohledně Flynna ( na konci ), a taky co řekl Anny otec Kaiovi.
Docela fandím Kopanovi a Zanii :D.
Těším se na 3.díl, už aby ho vydali :D.
Tenhle díl doporučuji :).

Marthas
04.10.2014 3 z 5

Díky za odpověď, být blízko zdrojům se hodí.:) To souhlasím, čím je série lepší, tím hůř se fanouškům čeká a někdy mám pocit, že tím víc je nakledatelé nechají čekat, což ale může být způsobeno i tím, že se chtějí vyhnout chybám tisku!
PS: Každá info se hodí! Díky za ochotu se podělit o informace.

Nelly
03.10.2014 5 z 5

Tak věštkyně tedy nejsem, ale prodávám knížky, takže mi chodí ediční plány a zprávy od nakladatelů - bohužel, kdy vyjde 3. díl, se zatím neví... Až budu vědět, ráda sem napíšu, protože to čekání je u dobře rozjetých sérií (jako je i tato) hrozné!

Marthas
01.09.2014 3 z 5

Nelly, ty máš blízko ke zdroji? Právě teď jsem si všimla, že na oficiálních stránkách píšou 10.9.2014! Samo až teď, tak by mne zajímalo, jestli to víš, a nebo věštíš!:)

Nelly
11.07.2014 5 z 5

Druhý díl by měl vyjít v září 2014.

Marthas
13.05.2014 3 z 5

Osobně předpokládám, že kniha už v květnu nevyjde, někde jsem četla, že by měla vyjít někdy v červenci nebo v srpnu tohoto roku, ale info o ní se moc dobře neshání!!? A coobo k tomu ani předem nezveřejňuje anotaci ani žádné bližší info před vydáním na svých oficiálních stránkách...
Stejně se nemůžu dočkat a doufám, že když už musím tak dlouho čekat, že tam nebudou žádné tiskařské chyby a tak!!!