My proti vám diskuze

My proti vám
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532628/bmid_my-proti-vam-65d5e6e1567f6.png 5 1348 1348

Medvědín / Medveďovce série

< 2. díl >

Medvědín #2 Bude to něčí vina! Po událostech, jež otřásly Medvědínem na sklonku zimy, tráví nejlepší kamarádky Maya a Ana léto na odlehlém ostrově a snaží se nechat všechno za sebou. Jenže řevnivost mezi jejich a sousedním městem přerůstá v zuřivý boj o peníze a moc, který vypukne naplno při střetu obou hokejových klubů. Když pak vyjde najevo tajemství jistého mladého hráče, musí celá obec ukázat, zač vlastně stojí, protože vztahy mezi lidmi mohou být na maloměstě obzvlášť ničivé. Násilí však lze čelit oddaností, přátelstvím i láskou.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: audiokniha , OneHotBook
Originální název:

Vi mot er , 2017


Interpreti: Pavel Soukup
více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Durancie
05.04.2021 5 z 5

Letos by měl vyjít třetí díl ze série Medvědín.

essidaven
05.09.2019 4 z 5

Přesně toto mě na konci knihy zasáhlo nejvíce. Sice to není přímo řečeno, ale je to naprosto jasné. V prvním díle jsem myslela, že se jedná o Zachariase, díky té podivné zmínce o myšlenkách na sebevraždu. A jelikož se Benji stal mou oblíbenou postavou, tak mi tento konec hodně vadil. Myslím, že to ani nebylo nijak zvlášť nutné v rámci příběhu.


Missy666
09.05.2019 5 z 5

Na konci Medvědína se píše:
"Kluci si prohlížejí medvěda pod svýma nohama. Když byli malí, báli se ho a občas se ho bojí i teď. Amat, Zacharias, Bobo a Benjamin: dvěma z nich bylo zrovna šestnáct, dvěma z nich bude brzy osmnáct. Za deset let budou ze dvou profíci. Jeden bude táta. Jeden bude mrtvý."

Na konci téhle knihy je tedy úplně jasné, co se stane s Benjim..

A to je to jediné, co můžu vytknout oběma dílům, které jsem přečetla jedním dechem.