Zvrhlý král diskuze

Zvrhlý král https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505035/bmid_zvrhly-kral-aeL-505035.jpeg 4 689 164

Royal Elite série

1. díl >

Mám jednoduchý plán. Dokončit školu Royal Elite a dostat se na vysněnou univerzitu. Stačí ale jediný pohled od krále školy a celý můj plán shoří na popel. Jediný pohled a zadusí mě. Jediný pohled a vynese můj rozsudek smrti. Jeho první slova promění můj život v nenapravitelný chaos. „Zničím tě.“ Všechno na Aidenu Kingovi je černé. Černá mysl. Černé srdce. Černá duše. Měla jsem držet jazyk za zuby a přetrpět čas, který mi ještě zbýval. Nemlčela jsem. Udělala jsem neodvolatelnou chybu, provokovala jsem krále na jeho trůně. Ďábla v jeho pekle. A nyní za to zaplatím. Je nebezpečné, když vás Aiden King nenávidí. Ale když po vás touží, je to smrtelné. Zvrhlý král je romance o středoškolském tyranovi pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. V Aidenovi žádného hrdinu NENAJDETE. Pokud však toužíte po padouchovi, tak s chutí do toho a vítejte ve světě zvrhlého krále. Tato kniha je součástí trilogie, nejedná se o samostatný román.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Deviant King , 2019


více info...

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

freezi
18.11.2023 4 z 5

Veľmi surová na začiatku. Keby som nečakala v čakárni (u zubára)... potom sa človek otupí alebo postavy vykreslia...
séria má 7+1 dielov

tatjana1737
12.04.2023 2 z 5

Ve slevových akcí Knihy Dobrovský jde nová kniha sehnat za 99,-.


Lenka.Vílka
12.12.2022 odpad!

eliska2126: autorka vám jistě poděkuje za vaší obhajobu, kde vlastně tvrdíte, že důvod, proč se kniha někomu nelíbila je ten, o jaký se jedná žánr.
Já třeba tuhle slátaninu žánru nechápu z jednoduchého principu: jak ubohá lidská bytost musím být a kam až musím klesnout, abych se zamilovala na základě toho, že mě někdo šikanuje a sexuálně obtěžuje?
Je to na úplně stejném principu jako všechny současné erotické romány, kde jsou situace vystavěné na pointě, že muž k něčemu nutí ženu. A ona si během toho nucení uvědomí, že jí to vlastně baví. Proč? Protože je sexy. To je z její strany vždy zmiňeno několikrát. Kdyby jí tohle udělal nějaký humusák, co není sexy, tak ho nazve úchylem a nahlásí za znásilnění. Ale ne, ne, ne, tady si řekne o víc. Protože je sexy.
Podobné knihy mají čtenářskou výmluvu "Vždyť je to fikce.", ale podle zasněných komentářů některých čtenářek, je poznat, že už mají taky dost překroucenou realitu. A to je smutné. Ale nebudu chodit a říkat, ať to nečtou.
Za mě je to kombinace zmiňované věci (a je jedno, jak se žánr jmenuje) a toho, že je kniha prostě celá bez logiky, vlastně i bez děje, nic v ní nedává smysl, nevyvolala ve mě žádné emoce (že jsou mi všichni ukradený není ona příslušná emoce) a je to napsané podle šablony, kde vlastně nemá, co překvapit. Díky tomu jsou podobné autorky schopné dodávat na trh knihy jako na běžícím pásu, ale výsledku, kdyby se tak nestalo, čtenář rozdíl nepozná. Já o tom vím, vím, že bych už konečně měla vylézt ze své jeskyně do reálného světa, kde už skoro nikdo neumí romantické knihy tak, aby nepůsobily jako přesný opak zamýšleného, jenže...ze spousty důvodů je v té jeskyni prostě fajn.

aspekto
30.09.2022 5 z 5

Ahoj, chci se zeptat. Nevíte kdy vyjde další díl?