Inferno diskuze

Inferno https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448625/bmid_inferno-u7D-448625.jpg 4 134 22

Hraju, abych žil série

< 4. díl >

Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů. Vesmír se mění v souladu se spontánními touhami a přáními hráčů, a v Jiném světě se rodí Inferno. Dimenze obývaná arcidémony a pány pekel, jejichž úkolem bude ztrestat ty největší zločiny a zvěrstva. Na Glebových bedrech leží nelehké břímě. Jako vůdce klanu i celé aliance by měl splatit dluh vůči bohům a připravit se na nadcházející bitvu o Velechrám. Může odmítnout svého potenciálního spojence? Neměl by nabídnout pomocnou ruku tomu, kdo se dostal do úzkých, a při té příležitosti opanovat část unikátního, nikomu nepatřícího území? Lávou zalité pláně Inferna se brzy začnou otřásat pod nohama pochodujících šiků, těžkých útočných golemů a tisíců všemožných petů, mountů a familiárů.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

Инферно (Inferno) , 2014


více info...

Diskuze o knize (30)

Přidat komentář

rimar
14.04.2024 4 z 5

V naší knihovně jde vypůjčit jako e-kniha v aplikaci Palm knihy. Možná zkuste jestli to nejde i u vás.

adedisek3216
13.04.2024

Zdravím, neví někdo kde by se dal tento díl sehnat? Ať hledám kde hledám, absolutně nikde ho nemůžu najít, ani v místní knihovně ho nemají. Za každou radu budu neskonale vděčný.


HattoriHansa
12.02.2021

Thorar ... dekuji za info

Thorar
08.02.2021 4 z 5

Brzy vyjde Galactogon od Fantom Printu. A Paladina myslím mají také v plánu co psali na facebooku.

Lenka.Vílka
08.02.2021

HattoriHansa: já jsem okrajový čtenář žánru. Mám rocečtené dvě série, na jednu se chystám, takže bohužel ode mě se nic nového nedozvíte :( :( :(

HattoriHansa
08.02.2021

Lenka.Vílka .... dík moc za informaci. Ale nemáš tip na neco co vyjde mezi tím ?

Další díl Disgardia ? Nebo treba jestli nekdo uz nezacal prekladat Dark Paladina
atp ?

Lenka.Vílka
08.02.2021

Další díl Bitva vyjde v dubnu ;)

HattoriHansa
27.08.2020

Nemohu si odpustit rypnuti, ale rychlost prekladu teto serie mi silne pripomina rychlost stavby okruhu kolem Prahy.

Thorar
11.08.2020 4 z 5

Fantomprint chystá sérii Galactogon https://www.fantomprint.cz/edicni-plan

HattoriHansa
11.08.2020

Frantisek408 ... dik za info. Netusite nekdo jestli se nechysta preklad nejake dalsi LITRPG serie ?
Treba Dark paladin ?
Nebo "cokoliv" z tohohle zanru ?
Diky

HattoriHansa
10.08.2020

Rimar .... ABSOLUTNI souhlas. Autor to z tou agitkou na uzasne Rusko opravdu prehani.
Mozna mam mezery v historii ale nejak mi uniklo ze by Rusti vrahove cca 260 cechoslovaku z roku 1968 byli potrestani.
Nebo ze by se snad nekdo za "bratrskou" pomoc omluvil.
A co nam muze prinest prilisna orientace na Rusko ? Tak na to staci si vzpomenout na rok 1968 a Prazske jaro.
Nebo na to co provadel reznik Koněv v Madarsku.
Ale do diskuze o knize tohle OPRAVDU nepatri.I kdyz si o to autor rekl sam tou svou agitkou.

frantisek408
05.08.2020 5 z 5

Přeložený pátý díl vyjde cca na jaře 2021 (info od vydavatelství)

rimar
05.08.2020 4 z 5

Vlad77 tohle není chat a nepatří to sem ale když už teda píšeš tak moje poslední reakce. Že Krym přiřadil v rámci jednoho státu prezident k jednomu z krajů nějak nevidím důvod proč by to mělo být řešeno v OSN je to plně v kompetenci daného státu. Že Ukrajina nemá ráda rusy těžko se divit po tom co tam prováděli například jim seberu obilí to prodám a 5 milionů lidí umře hlady to je v pohodě proto vítali Němce jako osvoboditele. Stejné argumenty na ochranu Němců použil Hitler když nám bral Sudety. Teď podobně chrání ruské občany na území jiných států Putin. Měli si to vyřešit když se rozdělovali a ne že vpadnu na území jiného státu ať už k tomu mám důvod jakýkoliv. Pokud se mi někde blbě žije prostě se sbalim a přestěhuji se do Ruska. V Čečensku bombardovali sídliště s civilisty. V Gruzii také zemřelo dost civilistů. Povraždili milióny lidí v gulagu ať už politických oponentů, kulaků, poslali tam rodiny válečných zajatců a pak tam poslali i ty zajatce co přežili německé koncentráky. Sorry ale oslava tohoto národa coby správných hochů mi vadí. Je to můj názor za kterým si stojím. Klidně si knihu cti nebo nějaké jiné kde je oslavují a buď spokojený ale mně to vadí. Budu číst jiné ruské autory kteří nemají v knihách proruskou propagandu.

vlad77sk
04.08.2020 5 z 5

rimar prepac ale musim oponovat pises ze historiu poznas mozem otazku,su 2 druhy historie 1 ta ktora vzhovuje dnesnim politikom a tv proste ta kde potrebuju na niekoho ukazovat prstom a druha uvediem priklad spominal si poliakov a madarov v poriadku teda vies aj o tom ze obidva staty boli s fasistami a po vojne sa mal rozdelit sever a juh medzi cssr,to ti vobec nevadi o tom v spravach nic nenajdes musis hladat.Dalej krym taktiez akkk sa zaujimas o historiu polozim ti otazku a bavili sme sa aj o otroctve ze tak budem pokracovat...Krym zase ak pojdes do povojnoveho obdobia ako moze v demokratickom svete niekto uvrhnut do otroctva alebo skor pouzijem slovo nevolnictvo.Nikita chruscov inac daroval zem a obytelstvo nejakej inej zemi teda ukrajine bez ich suhlasu.Kde bolo osn kde bolo nato ked sa to stalo iste boli mozno nejake protesty .Ako je to mozne??Krym bol starocia rusky.Isto teda aj vies ze pred dobou takzvanej anexie krym platil ukrajine cez 80/00 percent svojho rozpoctu.Dnes ak si to zistis platia rusku a nie som si isty 12 alebo 15 percent.Trosku rozdiel.Ak by to tam bolo take zle tak kazdu chvilku tam nejaka novinarska krysa nieco foti alebo filmuje a ono co sa deje hmm nic.Ukrajina ich odpojila od elektriny a vody bolo to v spravach 1 den a potom ticho po pesince.Kde je nasa ludskost ,preco sa nedali sankcie proti ukrajine.To co pisem je pravda staci si to najst a nie pocuvat dementnich politikov.Spominal si historiu,pozri sa z historie sa mame poucit a nie rozdychavat dalsiu nenavist.Osobne ak to tak beriem pozri si historiu sk.Slovaci by mali nenavidiet madarov ano najde sa par inteligentov ktory to robia ale vetsine to je jedno.Indiani by zase mali nenavidiet evropanov ktory su vlastne predkovia dnesnich us.Proste kazdy stat vo svete musi nenavidiet kazdeho.Zober si japoncikov,Kolko civilistov zien,otcov deti zahynulo pod atomovim hribom a nic sa nedeje natoci sa sem tam nejaky vojnovi film a svet ide dalej.Z historie sme sa nepoucili dalej sa vyvijaju horsie a horsie zbrane.Tot mozno z mojej strany vsetko.Inac kniha je skvela...tesim sa na dalsi diel.

vlad77sk
01.08.2020 5 z 5

Rimar ak ti to nevadi s cistym svedomim a diaktriackimy chybamy sa s stebou budem natahovat v chate

rimar
01.08.2020 4 z 5

Vlad77sk to co píšeš bylo v dřívějších dobách 80 -90 léta a stejně tak Sověti nenechávali nic na USA vždy největší padouši byly odtud. Dnes už v literatuře o Rusech coby padousich moc nenajdeš studená válka skoncila. O historii vím a co píšeš znám ale zabrali polovinu Polska spolu s Hitlerem popravili dustojniky, ve Varšavě podpořili povstání a pak se od ní stahnuli a nechali Němce povstalce povraždit. Pak okupace Afganistánu, okupace Gruzie, válka v Čečensku anexe Krymu a v neposlední řadě jejich vpád do Maďarska nebo k nám tak opravdu moc na keci ohledně toho jak jsou skvělý a zneuznaný národ opravdu moc zvědavý nejsem a pro mně to sundavá hodnotu dolů. Jiní autoři dokáží psát i bez agitky.

vlad77sk
01.08.2020 5 z 5

Rimar ako nechapem na čom ides.Ak si to tak zoberies tak skoro kazde yenkies veledielo ci scifi kniha alebo filmy sa navaza do ruska takze ak si myslis že sklopia hlavu...Bola tam myšlienka ktorá ak sledujes dianie vo svete je pravdiva,uvediem priklad Syria a irak kolko ludi tam zahynulo aby sa zapad dostal k rope a keďže ako sám vies vetsinu tv stanic skupilo us tak si povedalo postveme ludi na celom svete tim že tam vlozime neake videa a fotky ktorých chybu sme spravili my ale zvalime to na niekoho ineho a keby to chcel vysetrovat niekto koho neschvalime my tak ho tam proste nepustime.Spominal si tu poliakov a ak by si isiel hlboko do minulosti a nie nezastavam sa rusov inac mam kazdeho na haku.Ak by si isiel do tej minulosti tak by si zistil že polska slachta ,svedovia turci a neviem este kto brali čo sa len dalo.U cinanov neviem ale z historie si zober kolko evropanov a slovanov zvlast skončilo ako otrokov..V tejte serii nevidim že by útočily na nějaký iný národ.

vlad77sk
31.07.2020 5 z 5

POZOR SPOILER .Citam to uz po tretikrat a perfektne otázka je ze čím castejsie to citam tím viac otazok alebo chýb nachadzam.Uvediem pr.Umrela mu drahá polovička a čo urobil hned zufaly chlapec nasiel si hned nahradu,myslím tím do postele.Asi aby mu chudakovi nadrzanemu nebola zima....Privolal boha trpaslikov a aj jeho drahu polovicku, kde su nejake logy čo za to dostal?U inferna nakecal že ho cena tam stojí ohromne prachy aj ked chapem že sa snažil zdvihnut cenu.Pokial si dobre pametam tak má nejakú schopnost s infernom....

Thorar
26.07.2020 4 z 5

Po tomhle díle počkám s koupí až to vyjde celé, začíná mi to připomínat čekání na každý další díl Písně ledu a ohně. Zlatý Fantom Print a jejich rychlost vydávání.

vlad77sk
25.07.2020 5 z 5

Kupil som o cca 14/30 ,cital do 23,00 z čoho som nebol nadšení bola cena ale nelutoval som.Absolutne všetko sa mi pacilo,nie moment vsetko nie dufal a veril som že niekto skončí este horsie.

vlad77sk
23.07.2020 5 z 5

Zajtra kupa musím ale dopredu povedat.Fakt ma neskutocne serie že to ma fragment

Thorar
23.07.2020 4 z 5

Rok, maximálně dva a máme tu další díl, neboj :-D

HattoriHansa
22.07.2020

Lenka.Vílka : Děkuji akorát se chystám začít číst.
Sice se NESKUTEČNĚ těším. ALE !!! Přečtu to za pár hodin a potom to nekonečné čekání na další díl.
To zas bude "Tortura" :-)

Lenka.Vílka
22.07.2020

HatorriHansa: ebook vyšel dnes :) O den později než papír

protokol
16.07.2020 5 z 5

sakta kdy už to bude stoho čakania ma klepne

HattoriHansa
26.05.2020

Tušíte někdo jak to bude s elektronickou verzí ?
Předpokládám že ta opět vyjde se zpožděním oproti "papírové" knize.
Ať žije ekologie. No holt si počkám až na e-knihu.
Ale mohl by mi někdo zkusit vysvětlit proč nevychazí e-kniha zároveň s tou papírovou ???

Děkuji

vlad77sk
24.05.2020 5 z 5

Škoda že to vychadza vo fragmente , zlatý fantom print.Ak by fragment nemal tuto seriu tak na nich kaslem

protokol
14.05.2020 5 z 5

no sakra kedy už to dojde už som to čítal 1 az 3 ai 5x no kedy sa uz dočkáme

Thorar
26.03.2020 4 z 5

Na to, jak tenhle žánr je teď populární si teda dávají pěkně načas...

spiker99
18.03.2020 5 z 5

tak nám to zase posunuli na stránkách fragmentu je datum vydání na 23.07.2020

Štítky knihy

LitRPG (herní svět + fantasy/sci-fi)

Autorovy další knížky

Dmitrij Rus
ruská, 1975
2017  90%Jiný svět
2018  89%Klan
2020  83%Inferno
2019  86%Dluh
2021  73%Bitva

Kniha Inferno je v

Právě čtených1x
Přečtených204x
Čtenářské výzvě12x
Doporučených14x
Knihotéce138x
Chystám se číst43x
Chci si koupit35x