Rainbow Rowell

americká, 1973

Diskuze (4)

Přidat příspěvek

alibenny
20.02.2021

Tuto autorku jsem si zamilovala hned, když jsme si přečetla knihu Fangirl. Hrozné se mi líbila. Od autorky jsme také četla nedej se a oba dva příběhy nemůžu dostat ze srdce. Něco málo mi na ni trochu vadí, ale moc se mi líbí její knihy

Veronicess
12.03.2018

Rainbow je moja obľúbená spisovateľka. Bola to práve ona, kto znovu rozdúchal moju lásku k čítaniu. Roky som čítala veľmi málo, potom som zhltla všetky knižky od Rainbow a odvtedy som už neprestala. Takže za toto som jej naozaj vďačná. Moje knižné znovuzrodenie začalo s Eleanor a Park, pokračovala cez Fangirl, Attachments (Láska na prvý klik), Landline a skončila u Nedej se, čo je moja naj kniha všetkých čias, ktorá nikdy nesklame a vyčarí mi úsmev na tvári. A ak máte radi Rainbow Rowell a nevadí vám čítať v angličtine, vyšla jej taká krásna malá knižôčka s dvomi poviedkami, Almost Midnight, ktorá sa vám určite bude veľmi páčiť.


PinkAlicorn
23.03.2017

Moje nejoblíbenější spisovatelka! Její knížky jsou tak živé, milé, čtivé, krásné a žádné slovo je nedokáže popsat dost dobře. Vážně doporučuju si od ní něco přečíst!

seredomi
29.11.2015

Chci ji za mámu a číst vse, co napíše! Od seznamu na nákup... a každý večer před spaním vyprávět vymyšlený příběh! :D