Lorna Byrne

irská, 1955

Diskuze (8)

Přidat příspěvek

Nefer
11.09.2020

Jak jsem přišla k Lorně? Nahodně jsem její knihu objevila v pražském antikvariátu. Cena kolem 100 kč. Něco mi říkalo že si ji mám koupit. Chvilku jsem tam tak stála a přemýslela..Nakonec jsem dala na ten vnitřní hlas...Inu kdyby se mi nakonec nelíbila tak jej mohu darovat/prodat..Mama a nejen ona si klepe na čelo že jsem blázen..Ja na to fakt prdim..Řekněme že na Strážné Anděli věřím a věřím po její knize že ten hlasek byl muj Anděl. Jsem divná? možná. Někteří to mají za snušku keců...Pro mě je Lorna žena plná Lasky,Ucty,Pokory..

popelka595
24.01.2019

I když Lorna na své letošní přednášce v Praze říkala, že pozemští andělé neexistují, pro mě je ale právě ona jedním z nich :) Osobní setkání s Lornou patří mezi nejkrásnější a nejsilnější okamžiky v mém životě.


JanaJaroš
18.12.2015

Lorna je krásná a naprosto čistá žena. V roce 2015 jsem se s ní setkala v Praze na její přednášce a bylo to velmi obohacující setkání. Ukázala mi nový směr, po kterém nyní jdu...
Její knihy doporučuji všem, koho tíží tento materialistický svět a chtějí najít jeho jiné pojetí... duchovní.

kajapetulka9749
03.12.2015

Nejúžasnější spisovatelka, kterou jsem kdy četla. Bohužel,já jí osobně nepoznala, ale je to tak skvělý člověk a tak čistá dušička, že to ani normální není. Z jejich knih prostě vyzařuje, klid, láska. Člověk se do knihy tak zakousne. Brečela jsem u jejich knih, také se hlasitě smála. Kéž by žilo více takových lidí s takovým myšlením. Myslím, že do určité míry se díky jejím knihám na život koukám vzácněji, než dřív. Petra K.

ViolettaCh.
27.06.2015

Skvělá autorka a především úžasná, laskavá žena. Osobní setkání s ní bylo pro mě nezapomenutelným zážitkem.

HTO
10.06.2015

Rozhovor s docentem Štampachem o andělech, kde zmiňuje i Lornu Byrneovou:

http://www.ceskybratr.cz/archives/8313

Amiran
23.07.2014

Kdybych tuto spisovatelku nenašla, asi bych neměla potuchy, co vše existuje... Je skvělá. Její knihy jsou plné naděje a lásky. :))

Sisi11
08.04.2013

Lorna je úžasný a okouzlující člověk. Jsem velmi šťastná, že jsem si vystála 3 hodinovou frontu a dostala od ní podpisy do všech 3 knih. Je to křehká a milá drobná dáma, vyzařuje z ní překrásná energie a říct si s ní pár slov byl můj zážitek na celý život!