Andělské poselství naděje

Andělské poselství naděje https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151026/andelske-poselstvi-nadeje-151026.jpg 4 181 28

Irská autorka Lorna Byrne, která má od nejútlejšího dětství výjimečnou schopnost vidět anděly a komunikovat s nimi, je českým čtenářům dobře známá. Nesmírnou popularitu si získala jak její autobiografická kniha Andělé v mých vlasech, tak i volné pokračování pod názvem Schody do nebe. Ve svém nejnovějším třetím díle Andělské poselství naděje se autorka obrací přímo ke čtenářům s doporučeními, jak mohou oslovit anděly s prosbou o pomoc. Zdůrazňuje velkou sílu nejen modlitby a lásky, ale především naděje.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Message of hope from the angels , 2011


více info...

Přidat komentář

Mrňous1
24.09.2023 4 z 5

Trošku jinak sepsaná kniha než Andělé ve vlasech, ale opět zajímavé čtení, řekla bych i učesanější, které vás obohatí a přinese to, co si z knihy sami vyberete. Určitě mám v plánu přečíst si od Lorny i její další knihy.

Naďa2411
30.07.2023 4 z 5

Zajímavá duchovni kniha, ve které nás autorka seznamuje s anděly: Anděl strážný,
Učitel Anděl,
Pomocný nezaměstnaný Anděl
Anděl sily
Anděl modlitby.
Od dětstvi k ní andělé promlouvájí a "fyzicky " se ukazují. Popisuje jednotlivé příběhy, jak andělé dopomohli jednotlivci v určitém okamžiku ku správné cestě. Kniha je určena i pro nevěřící a i já jsem si tam to "své" našla. Citát z knihy:
" Člověk, který dovolí, aby láska
zvítězila nad nenávistí, není slabý.
Je velmi silný a stává se majákem
naděje pro všechny ostatní. "


Marekh
17.05.2022 5 z 5

ANDĚLSKÉ POSELSTVÍ NADĚJE je třetí autorčina kniha. Autorka se obrací ke čtenářům s výzvami a doporučeními, jak mohou oslovit anděly, pokud potřebují pomoc. Seznámíme se také s některými druhy andělů například s andělem naděje, andělem síly, andělem romantické lásky aj.

Součástí knihy jsou různé modlitby. V Dodatku jsou shrnuty všechny modlitby – MODLITBY Z ANDĚLSKÉHO POSELSTVÍ NADĚJE OD LORNY BYRNEOVÉ, které se dočteme v jednotlivých kapitolách.

Na konci knihy nalezneme OHLASY ČTENÁŘŮ.

Citáty:

Nikdy si nemusíte dělat starosti s tím, jakého anděla máte povolat. Jestliže poprosíte o pomoc svého anděla strážného, on už vám zavolá toho správného. Existuje spousta možností pomoci a tolik nejrůznějších typů andělů, a váš anděl strážný ví přesně, kterého potřebujete. Takže jenom požádejte svého anděla strážného.

… anděl strážný je strážcem vaší duše a Bůh by vám anděla strážného nedal, kdybyste duši neměli.

Všichni máme možnost stát se duchovnějšími a otevřenějšími. Tuto schopnost nám dal Bůh, ale mnoho lidí se jí děsí. Chce to odvahu přiznat si, že Bůh existuje, že máte duši a anděla strážného, který je strážcem vaší duše.

koepster
11.06.2021 5 z 5

Osobně se domnívám, že takové knihy nemá moc smysl číst ve chvíli, kdy se vám v životě daří a máte se dobře. V takových chvílích budete velice pravděpodobně o všem, o čem autorka píše, hovořit jako o pohádce. Proto tvrdím, že takové knihy - a tuto knihu obzvlášť, je dobré číst ve chvílích, kdy si procházíte náročným životním obdobím, nevidíte světlo na konci tunelu a nemáte naději. Právě tu naději vám tato kniha dá, rozhodnete-li si ji přečíst a budete věřit:-)

1Pomněnka
04.12.2020 1 z 5

Tato třetí kniha Lorny Byrne je v mnohém optimističtější než dvě předchozí, ve kterých, hlavně v té první, se to smrtí a tragickými událostmi v okolí Lorny jenom hemží. Je vidět, že Lorna se snaží o dobro a je pravděpodobně upřímná. Přesto však nelze přehlédnout to, že Lorna si ve svých tvrzeních často absolutně odporuje. A při čtení takových tvrzení, jako že jednou jako lidstvo vyspějeme natolik, že budeme chodit po vodě, nikdy neonemocníme ani nezemřeme, by nás mělo něco varovat, že zde něco není vpořádku. Jediné, co oceňuji, je to, že kromě nesmyslů Lorna šířila i některé dobré myšlenky. Doufám, že jednoho dne si Lorna uvědomí a pozná, že ti, kteří k ní dosud mluví a kterými si ona nechá radit a řídit svůj život, nejsou andělé. A věřím, že jakmile to pozná, najde pravého Boha a tím i radost a pokoj.

ještěrka38
26.09.2020 3 z 5

Na anděly věřím, věřím, že je někdo i vidí, ale tahle paní už mi přijde za hranicí zdravého rozumu. Nějak ji to vše nevěřím.

RendyaDav
14.01.2020 5 z 5

U tohoto čtení mi proběhnou všechny smíšené pocity směju se ,pláču...

Hanaol
10.05.2019 4 z 5

Život s anděly. Za mne slabší, Lorna umí víc. Ale přináší naději a to se cení.

kuky921
01.05.2019 4 z 5

Jednotlivé příběhy o andělích jsou zejména o nekonečném hledání, nikdy nekončící naději a víry v dobro. Optimistická kniha a nezáleží zda v existenci andělů věříte nebo ne.

Acquenta
18.02.2019 2 z 5

Pěkná teňoučká knížka plná hezkých a dojemných příběhů. Nic zázračného, ale jako oddech supr.

Matis296
18.03.2018 5 z 5

Více rozebírá do detailu určité situace, děj... Navazuje na Andělé v mých vlasech. Krásně se četla.

bronulka
29.12.2017 3 z 5

Knihu jsem si půjčovala s tím, že spisovatelka je úspěšná a chtěla jsem vědět co na těch knihách je. Každá kapitola popisuje nějakého anděla, bohužel, po třetí kapitole jsem to vzdala, protože mi to přišlo do kola to jedno a to samé. Ale i tak mě sem tam nějaká pasáž zaujala.

dendishek
08.12.2017 3 z 5

Kniha má jasně dáno: typ anděla, jak vypadá, v čem pomáhá, jak s ním mluvit + příběh, díky kterému anděla poznala a v čem pomohla ona sama s dotyčným andělem cizímu člověku. Takže pořád to samé dokola. Bohužel si typy andělů stejně nezapamatujete, natož ke komu se pak vlastně máte modlit :-). Ale beru ji jako mé další životní obohacení.

Etelea
08.11.2016 5 z 5

Jak už psala čtenářka přede mnou ( a já to taky psala u Andělů v mých vlasech) - je úplně fuk v co věříte. Jestli v elfy a trpaslíky, víly, jednorožce, rytíře Jedi... Já sama nejsem věřící a i přesto mi kniha neskutečně dobila baterky. Pokud chce někdo pohladit po duši a zamyslet se, nechť sáhne po Lorně:-)

Viky007
22.05.2016 5 z 5

Neskutečně milá a inspirativní kniha. Přečetla jsem ji za jediný den, takže už to svědčí o její kvalitě. Nezáleží na tom, jestli jste věřící. Přestože je Lorna katolička, nenutí nám křesťanství. Pouze se nás snaží nenásilně spojit s anděly. A hlavně - přináší naději...

Maddison
28.04.2016 5 z 5

K této nádherné knize jsem se dostala čirou náhodou :-)
I když jsem velmi pracovně vytížená, na můj největší koníček - knihy - si vždy najdu čas....Miluji i prostředí knihoven a knihkupectví, kam často a ráda zabrousím...a v rozmezí dvou měsíců jsem navštívila tři knihkupectví v různých městech a zvláštním způsobem, aniž bych chtěla, mne to vždy přímo vtáhlo k regálu s knihami od Lorny Byrneové....Vždy jsem knihy jen přelétla očima, osahala si je a řekla si "třeba příště" :-) a nadále koukala po tématu holocaustu a období koncentračních táborů, které momentálně převládá v mém čtenářském nadšení....
A před pár dny mi můj milovaný přítel volá do práce, že má pro mne překvapení....Samozřejmě mi vyrazil dech, když mi přinesl tuto úžasnou knihu :-)
Ihned jsem se do knihy zakousla a musím říci, že je to ta nejúžasnější kniha, jakou jsem kdy četla...a že jsem toho načetla ažaž :-)
Lorna je neuvěřitelná bytůstka, která Vám svými knihami dodá tolik síly, energie a lásky, že se to nedá ani popsat...čtete její příběhy jedním dechem a přitom to je, jakoby jste mluvili se svou nejlepší přítelkyní, která se Vám snaží celým svým srdcem pomoci ve všem, co vyvolá jakýkoliv mráček ve Vašem životě.....
Naprosto úžasná kniha a hned se pouštím do Andělů v mých vlasech, které mi můj miláček včera doplnil do knihovničky a Lorně děkuji za to, že je :-)

Adieles
25.03.2016 5 z 5

Krásná kniha.

Nogriko
09.02.2016 4 z 5

Příjemné čtení

pegginka13
30.09.2015 5 z 5

Moc krásná kniha. Vřele doporučuji.

Lusida
16.08.2015 5 z 5

Úžasná a inspirující kniha. Zcela doporučuji.

Štítky knihy

andělé

Autorovy další knížky

Lorna Byrne
irská, 1955
2010  82%Andělé v mých vlasech
2013  85%Andělské poselství naděje
2015  81%Schody do nebe
2014  85%Nebeská láska
2017  81%Andělé na dosah

Kniha Andělské poselství naděje je v

Právě čtených7x
Přečtených280x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených18x
Knihotéce110x
Chystám se číst74x
Chci si koupit16x
dalších seznamech4x