Lenka Dostálová

česká, 1992

Diskuze (6)

Přidat příspěvek

Marthas
08.08.2022

Všem fanouškům autorky přináším šťastnou zprávu a děkuji, peněz se vybralo dost, aby kniha mohla vyjít.
Slovy autorky: "Je to tak! Společnými silami se nám podařilo vybrat dostatek financí, aby mohla kniha Projekt Alfa - Bez dechu konečně vyjít!
Kampaň ještě poběží dalších 20 hodin, takže kdo nestihl, může si pořád ještě svůj kousek do poličky objednat.
Co je ale důležité, a proč to všechno píšu je, že chci poděkovat všem, kteří se na úspěchu tohoto crowfundingu podíleli. Všem přátelům, kteří mi pomohli s grafikou, anotací nebo dělali první betareading. Děkuju moc! Také svému sekundárnímu betatýmu za jeho zpětnou vazbu. Děkuju, že jste si na Laylin příběh našli čas. A v neposlední řadě samozřejmě vám! Ano, vám všem, kteří jste přispěli nebo třeba i jen sdíleli zde na sociálních sítích. Prostě vám všem, díky kterým se podařilo celkovou částku nasbírat! Jste skvělí! Děkuju"

Marthas
09.06.2022

Infoška: Autorka právě na Startovači rozjela crowfundingovou kampaň na získání potřebných prostědků pro vydání posledního dílu série Projekt Alfa s názvem Bez dechu.
Jak sama píše, kdo o knížku stojí, měl by jednat rychle, kampaň sice potrvá dva měsíce, ale "POZOR s objednáním svého výtisku neváhejte. Pokud se nasbírá nejnižší nutná částka, tak se s největší pravděpodobností vytiskne pouze tolik kusů, kolik jich bude objednáno! Každý kus navíc jsou další finance, tudíž se bude počet výtisků odvíjet od toho, kolik toho zvládneme nasbírat. Do krámů nebo na e-shopy se knihy nedostanou! " Dejte vědět známým, kterým, víte, že se kniha líbila, protože když se nevybere dost, tak se nedozvíte, jak to skončí.


Marthas
01.08.2017

Autorku mám opravdu ráda a doufám, že se jí ještě dostane dostatek příležitosti ukázat, co je v ní.-)
Aktualita: Na startovači momentálně skončila kampaň na financování Projektu Alfa 2, tak těm, co autorku podpořili ze srdce, děkuji.

Danydandaa
18.01.2017

Zatím jsem přečetla jen Dcery a opravdu jsem si to užila. Čte se to velice pěkně a rychle. Příběh zajímavý a ani nebyl složitý. Rozdodně si chci přečíst i projek alfa a určitě se těším na pokračování příběhu Sáry a Ley! :)

Iwíček
17.01.2017

Zatím jsem si užila jen Projekt Alfa: V pasti, ale klobouk dolů. Jistě si půjdu sehnat i knihu Démon stínů. Lenka má úžasný styl psaní, který je podle mého čtivý a blízký každému čtenáři. Je jedno, jestli je to dospívající či dospělý čtenář, každý si v příběhu najde to své. Někdo bude hledat zábavu a uvolnění, jiný si tam najde spoustu ponaučení. Co mě však na Projektu Alfa zaujalo nejvíce, to byl ten úžasný vhled do myšlenek Layly a propracování příběhu odvyprávěného v ich-formě.

fenecek164
07.12.2016

Sice jsem od ní zatím četla jen Projekt alfa, ale už teď vím, že tahle spisovatelka má prostě neskuzečně velké nadání. Má fantastické postřehy, dokonalé hlášky a super styl psaní. Nevím, jestly budu čít to o těch sestrách, ale zkusím to ☺☺☺