Hana Blochová

Rosa de Sar, Rosa De Sar · pseudonymy

česká, 1961

Diskuze (5)

Přidat příspěvek

Formol
08.02.2022

Nositelka stříbrného Bludného balvanu za rok 2017
https://www.sisyfos.cz/clanek/780-stribrny-bludny-balvan-v-kategorii-jednotlivcu-za-rok-2017-ex-aequo-rndr-mgr-hana-blochova-alias-rosa-de-sar-a-ing-jaroslav-ruzicka-za-rozvoj-alternativni-archeologie-s-presahem-do-dalsich-vednich-disciplin

Rawen616
18.09.2019

Myslím, že kdo viděl nějakou její přednášku(běžně na youtube) a má alespoň základní znalosti v některém z oborů ke kterým se tato "odbornice" vyjadřuje si logicky musí jít po shlédnutí dát panáka. A možná né jednoho. Paní Blochová ze sebe sype totální názorový guláš kam nacpala úplně veškeré ezo na které si jen vzpomenete. Supercivilizace, energie, obři, potopy, Atlanťani, slovanská super rasa, gigantické stavby, skoro každej kopec je pyramida nebo aspoň pozůstatek nějaké megastavby atlantoslovanů a samozřejmě neustále zdůrazňovaný význam bílé árijské rasy, ten se tam pravidelně opakuje! Himmler by zajásal. Stačilo by jen nahradit slovo slovan za slovo germán a jsme "doma".

Samozřejmě všichni vědci a odborníci jsou idioti, protože nepoužívají proutkaření, energie a napojování na morfologická pole jako tady paní vědkyně. Otázkou je, jestli je paní duševně nemocná a nebo spíše pěkně vyčůraná. Její přednášky totiž nejsou zrovna levné a lidé jsou velice ochotní platit za sladké lži. Zvlášť když vám někdo neustále zdůrazňuje, že vaše rasa je ta nejnadřazenější na světě. Jen pamatujte, že podobní pomatenci už jednou v Evropě byli a kam to vedlo...


vachtova.libena
06.09.2017

Každý má svou úroveň poznání, tak to prostě je, to je vývoj. Paní Blochová je perfektně logická, její poznání je sofistikované, nepostrádá intuici- co by vyšší způsob syntézy rozumu a srdce , píše krásné knihy.

Arsi007
20.04.2016

Autorku znám osobně a určitě si nemyslím, že to, co píše jsou nesmysly. Co vím tak má vše, o čem píše v Mysteriu Karlštejna a v knize Marie z Magdaly vědecky podložené takže se nejedná o žádné báchorky, ale je za tím seriózní vědecká práce. Jak je to s jinými knihami nevím a to, že jsou některé její závěry poněkud šokující nepopírám. To ale přeci neznamená, že nemohou být pravdivé. I když chápu, že pro někoho můžou být těžko stravitelné.

vitek.sk
15.12.2015

Paní Blochová je další z významných ezoteriček, na rozdíl od ostatních není přímo nebezpečná, což je jistě plus. A s jejími myšlenkami je trochu legrace, na druhou stranu tomu bohužel spousta lidí věří. Doufám tedy, že i paní Blochová brzy dostane Bludný balvan.