Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117107/mid_pyramidy-obri-a-zanikle-vyspele-civ-wTB-117107.jpg 3 13 8

Kniha RNDr. Mgr. Hany Blochové (Rosa de Sar), specialistky na průzkumy památek, autorky dvou uznávaných publikací z doby vzniku křesťanství, a Ing. Jaroslava Růžičky, objevitele nové nedestruktivní detekční metody pro archeologii, odhaluje existenci vyspělých civilizací na našem území, které již v dávných dobách zanikly při celosvětových katastrofách, a proto je jejich odkaz z paměti lidstva již dávno vymazán. I když zmizely z povrchu země, přesto mnohé jejich stavby dosud zůstaly ukryty v ruinách pod mocnými nánosy sedimentů i horninových navážek a některé z nich se dochovaly až dodnes! Ruiny obřích druhohorních i třetihorních pyramid tak dodnes dotvářejí celkový povrch krajiny, který byl geology vyhodnocen jako výsledek horotvorných procesů. Na Znojemsku byla v nedávné době objevena pyramidální města s pohřebišti inteligentních obrů, vícepodlažní podzemní města s labyrinty a dálkovými chodbami, vyspělé technické stavby a zařízení, monumentální starověké chrámy a neznámé velkomoravské stavby, které se autoři knihy pokusili zařadit do celkového civilizačního vývoje na zemi. Kniha obsahuje bohatý dokumentační materiál, nákresy staveb a hypotetické rekonstrukce sídel i podobu jejich dávných obyvatel.... celý text

Přidat komentář

Linda969
31.07.2023 5 z 5

Kdo nerozumí, neměl by soudit. Kniha je báječná. Díky autorce

Jun
08.04.2023 odpad!

Knihu jsem nedočetla, ač jsem se snažila. Ale tohle prostě fakt nešlo.


J.V.Haňka
02.08.2022 odpad!

Snůška blábolů, autoři cynicky vydělávají na hlupácích, kteří neví nic o ničem.

anna1160
26.11.2019

Hledám tuto knihu nemá někdo na prodej. Děkuji za info.

Bafikybaf
07.03.2018 5 z 5

Již některé archeologicky potvrzené věci viz 3m dlouhé lidské stopy v jižní Africe, na Holanské univerzitě v Amstrdamu uložené 1,5m dlouhé lidské stehení kosti atd.. Vzhledem k tomu, že bosenské pyramidy jsou již v podstatě archeologicky uznané, proč by se nemohli nacházet pyramidy i třeba v čechách. Pokud člověk trochu hledá a nevěří jen striktně oficiálně uznávané historii, může v této knize najít inspiraci k dalšímu poznání.

wirtr
20.04.2017 odpad!

Jednou jsem se náhodou dostal ve Znojmě na přednášku paní Blochové a takovou snůšku žvástů jsem jen tak neslyšel. Nejenomže neskutečně plave v historii a tvrdí že 16 metrů vysocí obři postavili podzemí ve Znojmě, které má místy vysoké chodby jen 50 cm, ale i po lidech, kteří temto nesmyslům věří, požadovala za účast na přednáškách nehoráznou sumu. Osobně bych ji označil za rafinovaného podvodníka působící na slabší jedince lokálním patriotismem. Tady bych se měl ale spíše vyjádřit ke knize, než ke vlastní zkušenosti a knihu hodnotím úplně stejně jako osobní setkání s autorkou. Kdo se alespoň trochu zabývá dějinami tak se této ženě vysměje.

buchta
19.08.2016 5 z 5

Precetla jsem jiz druhou knihu od pani Blochove a jsem rada,ze jsou i v Cechach lide,kteri jsou otevreni vecem kolem nas,neboji se vyrazit novym smerem, byt neprobadanym,spolecnosti prozatim nejen neprijatym,ale casto odsuzovanym a zesmesnovanym. A ze se tito lide i presto neboji svym smerem jit dal,hledat,poznavat,vnimat souvislosti a postupne jej odkryvat i tem,kteri chteji naslouchat ( a cist ).:).

vitek.sk
15.12.2015 odpad!

Pyramidy v Česku. Obři vysocí až 15 metrů a pohřbení pod Znojemskou rotundou nebo na Novém hrádku u Lukova. No člověk nemusí být moc génius aby poznal o jaký blábol jde. Paní Blochová evidetně nechápe ani základy biologie, jinak by věděla jak by to s tak obrovskými tvory dopadlo, geologie, jinak by nepovažovala přírodní jevy za umělé a už vůbec ne historie... Odpad!

Štítky knihy

alternativní historie pyramidy starověké civilizace zaniklé památky archeologické nálezy

Autoři knihy

Hana Blochová
česká, 1961

Kniha Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás je v

Přečtených12x
Doporučených2x
Knihotéce6x
Chystám se číst10x
Chci si koupit6x