Erik Tabery

česká, 1977

Diskuze (3)

Přidat příspěvek

necky
04.07.2023

Troufnu si říct, že nejlepší žurnalista své doby. Klid, který z něho jde, v kombinaci s jeho rozhledem, inteligencí a schopností přesně ovládat slova jedinečný. Jeho kniha Opuštěná společnost spolu s každým editoriálem v časopisu Respekt je to nejlepší co jsem za poslední dobu četla. Pevně doufám, že se brzy dočkáme nějaké další knihy.

siena
26.10.2017

Matthias, nevím, jestli, až budeme konečně v "bezpečí", zbavíme se jha EU, bude ještě existovat DK. Docela by mne totiž zajímaly Vaše komentáře, kterými budete popisovat tu "skvělou" realitu. Teď bych měla jen malou poznámku...jestliže kritizujete druhé za jejich údajně neskutečně hloupé argumenty, nebylo by od věci, sám se jich vyvarovat, nepoužívat ta stále omílaná, neskutečně zjednodušující klišé a fráze...


Matthias
26.10.2017

Občas přemýšlím, že bych si od Taberyho něco přečetl, ale pak si vzpomenu jeho tragické nepochopení toho, jak velkým nebezpečím pro svobodu je EU. Tabery toto vážné nebezpečí má tendenci zlehčovat, relativizovat a okecávat neskutečně hloupými argumenty. Popř. se u něj projevuje typické kavárenské "vadí ti EU? Tak potom jsi putinovec a agent Kremlu".