RyxiraAmyGinger RyxiraAmyGinger diskuze u knih

☰ menu

Mořeplavec Mořeplavec Diana Gabaldon

Prosím prosím, řeknete mi někdo? Když se Claire vrátí, do jakého to bude roku? A bude stará stejně jako prve nebo už jí bude přes padesát? A bude si ji Jamie pamatovat??

28.01.2017 4 z 5


Vážka v jantaru Vážka v jantaru Diana Gabaldon

Poslední stránky jsem dočítala v jakémsi transu. Nemůžu popřít, že mě příběh Claire neuvěřitelně pohltil (nevím, co budu dělat do podzimu, kdy má vyjít třetí díl - fakt nevím). Ale je pravda, že Claire mi někdy neuvěřitelně leze na nervy (občas mi připadá nafoukaná a přechytralá a Jamie s ní má svatou trpělivost) - ale vrchol byl, když potratila následkem toho, že se vydala v rozhrkaném kočáře přes půlku lesa v chladu a zimě a vinila z toho Jamieho... její postoj mě v této pasáži přiměl k hlasitému (a pěkně sprostému) nadávání.

28.01.2017 4 z 5


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Můžu se zeptat? :D Viděla jsem, že dost lidí má ve Čtenářské výzvě jako knihu od autora mladšího 30 let právě Zlodějku knih. Zusakovi je už ale přes 30... je to tedy tak, že věk autora se počítá v době, kdy byla kniha vydána?

19.08.2016 5 z 5


Nemesis Nemesis Jo Nesbø

No prostě super. A hned mě napadlo, že vyloupení banky byla jen záminka, aby tu ženskou mohl oddělat.

27.07.2016 5 z 5


Sága rodu Forsytů Sága rodu Forsytů John Galsworthy

Díky, skutečně se mi kniha velice líbila :)

20.07.2016 5 z 5


Sága rodu Forsytů Sága rodu Forsytů John Galsworthy

siena
jo, byla jsem už vyvedena z omylu, děkuji :)

20.07.2016 5 z 5


Sága rodu Forsytů Sága rodu Forsytů John Galsworthy

Ahoj, mám dotaz :) nevíte někdo, jestli existují ještě nějaká pokračování této ságy? Známý mi tvrdil, že jsou dva ještě stejně tlusté svazky (vím, že tenhle obsahuje celkem 3 díly, které vyšly i jednotlivě).... ale tady na databázi jsem je nenašla, nevíte o nich někdo prosím něco? Děkuji

18.07.2016 5 z 5