paja0903 paja0903 diskuze u knih

☰ menu

Rudý úsvit Rudý úsvit Pierce Brown

Že by byla chyba to, že kniha je v paperbacku? Kde to kde viděl? Nebylo slyšel? Tady sakra nejsme v USA či v Německu, kde si lidé mohou vybírat!!!!! Myslím, že velký důvod proč se kniha neprodávala dost dobře je za 1) nakladatelství, neznáme, 2)žádná propagace což je smůla a za 3)nezajímavost, protože kniha od Pierce Brown není typická Young Adult a za 4) tohle není první a ani poslední série, který je nedokončená...v česku jich je hodně třeba M. Stiefvater (Havraní bratrstvo - knihy jsou jen ve slovenštině) škoda...jelikož 6dílnou sérii Red Rising Saga bych chtěla mít doma...třeba časem vyjde... ale nejspíš ne...

04.07.2018 5 z 5


Osudný polibek Osudný polibek Maggie Stiefvater

Je škoda, že v Česku vycházejí knihy podle toho, kolik výtisku se prodá. Když porovnám to co máme v Německu nemohu si to vynachválit. Ale chápu to, česko je malá země a prostě některé knihy tu prostě budou nedokončené. Možná nakladatelství Argo čekalo taky takový úspěch jako u sérii "Vlci z Mercy Falls" jenže si myslím, že to mělo úspěch jen díky "Stmívání" (jinak je to velká kravina). Třeba někdy v budoucnu se dočkáme od YOLI či COOBOO celou sérii, protože uznejme ARGO zrovna nepatří mezi oblíbené teen nakladatelství - doufám, protože tyto obálka jsou moc krásné než ty co vyšli u nás v Německu.

05.04.2017


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

piratmartin:
Protože by pánové John Tiffany a Jack Thorne porušili autorská práva, které patří JKR.

13.10.2016 1 z 5


Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

AnetaM: Celý film The Scorch Trials je spíše The Death Cure . Ve filmu jsou jen tři scény, které se objeví ve druhém díle

19.08.2016 5 z 5


Vražedná léčba Vražedná léčba James Dashner

PozorGranat: A co třeba tohle? "Knihu neplánujeme, jedná se o jiné postavy a nemyslíme si, že je úplně nutná." a navíc na knihu musíš mít "práva" překladatel, který přeložil "Labyrint" s tím nic nemá společného :-)
Ale kdo ví..třeba jí nikdo amatérsky přeloží

26.07.2015 3 z 5


Vražedná léčba Vražedná léčba James Dashner

PozorGranat: YOLI napsalo, že knihu nevydají, podle nich není důležitá. Třeba si to rozmyslí i když si to nemyslím. Kniha sice nemá nic společného s labyrintem ale dalo by se říci, že je důležitá jelikož se člověk dozví proč to všechno začalo a co bylo dříve a proč začali hledat imunní lidé. V knize je jen Tereza a to jako maličká holčička. Je škoda, že v česku nevycházejí doplňkové knihy. Kniha vyšla ve všech zemích a u nás v německu vychází teď v srpnu :-) a dokonce máme i doplňkové bonusy, které vyšli v americe jako E-kniha. A ano za rok vychází kniha jménem "The Fever Code" a ano, James prozradil, že kniha bude z pohledu hodně lidí nejen Thomase a Newta. O tázka je, jestli knihu za rok YOLI vydá

19.07.2015 3 z 5


Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Proboha, co to je za obálku? Ta dívka na mě půsoví jako nějaké děv**** knihu bych si chtěla předčíst, ale obálka je tak příšerná, že to nemám chuť mít doma!!!!! Horší jsem snad nevidela!!!!!

01.05.2015


Vražedná léčba Vražedná léčba James Dashner

tohle datům jsem už taky videla nekolikrát (knihaBeran.cz, martinus.cz, knihcentrum.cz atd) zkus se zeptat přímo YOLI ty to určite budou vedet...stačí jim jen napsat na facebook oni ti odepíší hned :-)

18.02.2015 3 z 5


Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

začátek června

05.02.2015 5 z 5


Vražedná léčba Vražedná léčba James Dashner

Ne Yoli neplánuje vydat knihu The Kill Older natož knihu The Fever Code

25.01.2015 3 z 5


Jen si troufni Jen si troufni Katie McGarry

Neskutečně se na tuhle knížku těším. Doufám, že Cooboo vydá všechny knížky od téhle autorky (Crash into You, Take Me On a teď snad nová knížka opět o Echo a Noah)

10.08.2014 5 z 5