dave695 dave695 diskuze u knih

☰ menu

Máme na víc: #jen se domluvit Máme na víc: #jen se domluvit Danuše Nerudová

Bezobsažná změť náhodných slov nerudné Danuše s nulovou informační hodnotou. Ztráta času.

11.01.2023 odpad!


Petr Fiala od A do Z Petr Fiala od A do Z Petr Fiala

Přečteno nové vydání z roku 2021 a dávám nejnižší hodnocení. Vypatlaný měkkýš rozumuje o světě v heslech podle abecedy. Účelné, triviální, bez obsahu.

31.10.2021 odpad!


Deset let s Václavem Havlem Deset let s Václavem Havlem Ladislav Špaček

Beztak další nekritická óda na Vencu Veškrnu

31.10.2021


Sdílejte, než to zakážou! Sdílejte, než to zakážou! Andrej Babiš

Fakt jsem zvědavej na hodnocení. Jednak jestli to fakt někdo bude číst, když Andrej z toho nenapsal ani řádku a havloidi budou dávat schválně odpad.

16.07.2021


Čáslavská Čáslavská Jan Novák

Bude tam i to jak Venca Veškrna udělí amnestii?

18.11.2020 odpad!


Sebedestrukce Západu Sebedestrukce Západu Petr Hájek

Hele prostě ani bratři Mašínové se nechtěli vrátit kvůli tomu chaosu co tu natropil Venca Veškrna ...vrahy propustil, trest smrti nechal zrušit, my nejsme jako oni- oni ho zvolili presidentem ... v přímé volbě by dopad jak sedláci u Chlumce, komunisti ho zvolili ... nechali ho si vklidu pochlastávat ...dosadili si svoje lidi na důležité místa dyť celý soudní systém v čele s Rychetským je komunistický ... a je to. Kde je Čalfa? ... V předsednictvu Pražské energetiky. A tito darebáci tu teď vládnou. Když chceš vědět kdo skutečně vládne, je to vždycky ten komu se nesmíš vysmívat a jeho chráněnci,... homosexuálové, menšiny, aktivisti, těm se nejde vysmívat, žádný Babiš nebo Eman. O Emanovi můžeš dneska říct že je odporná jitrnice, o Babišovi jeho vlastní ministryně v televizi že je debil... a co se stane, nic, ale zkus urazit homosexuála nebo jinou menšinu, dřív ses nesměl vysmívat proletariátu, dneska těmto jakože vykořisťovaným

20.10.2020 5 z 5


Sebedestrukce Západu Sebedestrukce Západu Petr Hájek

Klaus je trochu hysterickej z koronaviru, ale kniha je dobrá .... jsem zatím v polovině a je tam dobře vysvětlené proč se v USA děje to co se děje. Ale že je covid vymyšlenej... to je blbost, spíš tápou protože neví, co mají dělat a jak se zavděčit všem stranám aby nepohořeli u voleb. Klaus ví co říká, z těch 3 presidentů byl nejlepší ... rozhodně lepší než Venca Veškrna nebo Miloš Eman.

14.10.2020 5 z 5