Petr Fiala od A do Z

Petr Fiala od A do Z https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413716/bmid_petr-fiala-od-a-do-z-DLm-413716.jpg 1 10 4

Abeceda je uspořádání písmen a podle abecedy můžete řadit slova. Tak vznikl tento text. Kolegové mi nadhazovali písmena nebo přímo slova, sám jsem občas k písmenu řekl slovo, které mě napadalo, a k některým z nich jsem přidal komentář. Oni to nahráli a výsledek zde vidíte. Od A do Z to je, ale vyčerpávající to není. Jsou to – řečeno s básníkem – takové „pravdy okamžiku“. Ale v té spontánnosti a nesystematičnosti odpovědí se možná přece jen trochu ukazuje, co si myslím, co jsem dělal a jaký jsem. Pokud vás to zajímá, vyhledejte to správné slovo nebo si náhodně nějaké vyberte a můžete začít...... celý text

Přidat komentář

Friedulka
23.08.2023 odpad!

Bože! Okénko do života narcise.

Skallarix
22.03.2023 1 z 5

(Přečteno novější vydání z roku 2021)

Vlastně o čem ta kniha je? (Tedy kromě toho, co se dočtete v anotaci). Vcelku o ničem, ale možná se něco málo dozvíte o P. Fialovi. Třeba co rád dělá a co si myslí o různých věcech - jako kupříkladu o tom, jak vidí svět striktně černobíle ohledně dobra a zla, nebo že sem tam rád kouří, ale všem tvrdí, že je zarytý nekuřák, jak šel do politiky a co se mu vše životě povedlo... a spoustu podobných informací, nad kterými se jistě fanoušci "nejpremiéra" rozplynou blahem.
Ale vyšla v době (ona upravená novější verze), kdy se spojila ODS, KDU-ČSL a TOP 09 v jistou koalici SPOLU, která se dále a později víceméně spojila ještě v další koalici s jinou koalicí, a to Pirátů a Starostů (v tzv. pětikoalici), aby se mohly vůbec některé strany naprosto bez šance (jako kupříkladu TOP 09 pod taktovkou Pekarové Adamové) dostat do parlamentu při volbách v roce 2021. A dopadlo to jak dopadlo. Lidé na pozicích, kteří by se jinak neměli jak na ně dostat. Zároveň se tím vcelku obešel, či ohnul zákon, ale... Zde asi platí pravidlo "když to děláme my, je to něco jiného".

Ano, je to taková brožurka bez nějaké valné hodnoty. Takže tato kniha vyšla víceméně jako propagační materiál jeho osoby, Petra Fialy a projektů, kterých se účastní.


TomasJansky
28.08.2022 odpad!

Myšlenky, které dokáže vyprodukovat Fiala mají stejný význam jako obsah záchodové mísy.

jprst
21.11.2021 1 z 5

Zbytečná a téměř nic neříkající brožura, jejímž jediným kladem je skutečnost, že ve své podstatě vystihuje osobnost jejího autora.