Covenant Covenant diskuze u knih

☰ menu

Amanda Amanda Kristýna Sněgoňová

Knihy jsou samostatné, co se týká "mise", takže z tohoto hlediska to nutné není. Avšak z hlediska pochopení jednání postav, kde předtím byly, proč se tam ocitly, proč dělají, co dělají a hlavně co to za postavy vůbec je, bylo by dobré, první díl si přečíst.

15.07.2022 3 z 5


Jaro na Sommě Jaro na Sommě Marie Deschamps

Taky jsem na to koukal, jestli nejsem idiot :)

16.02.2022 4 z 5


Duna Duna Frank Herbert

Zdravím! Je tu někdo, kdo se prokousal těmi všemožnými názvy, jmény a popisy a řekne mi, že dál už to bude lepší? Jsem na začátku a už teď jsem zahlcen. Jde jen o úvod a vysvětlení? Zatím mě to totiž nechytlo a nevím, má-li cenu, číst dál. Normálně bych to vzdal, ale u téhle klasiky váhám.

10.06.2019


Útěk z Kůstkova (01) Útěk z Kůstkova (01) Jeff Smith

S tím vydáním máš pravdu. Nemělo by se to matlat dohromady. I když jde o stejný příběh, vše ostatní je jiné. Jinak barva je fajn, ale já si nemůžu pomoct, mě se víc líbí černobílé vydání. Kdybych neměl co srovnávat, tak ano. Je to barevné, je to hezké. Ale černobílá atmosféra se mi zaryla pod kůži a s tou barevnou se mi to bije.

07.01.2019 5 z 5


Trpká období Trpká období Bill Willingham

Pozor! Pozor! Dotaz se bude týkat rozuzlení na konci děje tohoto sešitu! Vy kdož se nehcete dozvědět něco dříve, než si to přečtete, dál nečtěte! Tak snad jsem varoval dost. A teď k věci. Může mi prosím někdo vysvětlit, jak malý roční děcko, byť je to nějaký vítr, je tak mentálně vyspělé, že dokáže v pohodě komunikovat s matkou a navíc všechno chápe? Když mi něco nesedí, mám to automaticky připisovat kouzelným schopnostem a více se tím nezabývat? Nebo jsem něco přehlédl?

12.09.2014 3 z 5