alef alef diskuze u knih

☰ menu

Prapověsti naše s trochou vtipné kaše Prapověsti naše s trochou vtipné kaše Zdeněk Železný

Nezbývá než se opakovat, komentáře, pane Železný, nejsou určeny pro reklamu autora, ale pro vyjádření, nás, čtenářů, prosím, respektujte to!

23.11.2019 2 z 5


Prapověsti naše s trochou vtipné kaše Prapověsti naše s trochou vtipné kaše Zdeněk Železný

to zzlatý: divím se Vám, pane Železný, že Vás to ještě neomrzelo, komentovat si sám sebe, a posílat si sem reklamu ... sám na sebe ... nechte prosím tento prostor nám, čtenářům ... rádi bychom se k Vaší práci vyjádřili sami :-)

28.02.2018 2 z 5


Prapověsti naše s trochou vtipné kaše Prapověsti naše s trochou vtipné kaše Zdeněk Železný

Milý zzlatý, možná byste se, dříve než začnete sprostě urážet nick "triatlet", měl podívat na jeho profil, já to udělala a vřele doporučuji i ostatním čtenářům , prohlédnout si pozorně i ten Váš, na rozdíl od kolegy triatleta, který přečetl, erudovaně, trefně, a zajímavě hodnotil přečtené knihy, a není jich málo (mimochodem, z jeho komentářů je zřejmé, že na rozdíl od těch Vašich, poezii rozumí), tak Vaše komentáře na zdejším profilu "hodnotí" (píši v uvozovkách, protože jen stěží lze Vaše komentáře označit za hodnocení), spíš bych řekla, chválí z té největší části, pouze Vaši vlastní práci, samo za sebe hovoří počet přečtených knih 16 z toho valná většina Vašich, zrovna tak hodnocených, proto se ptám, proč jste na DK? ... abyste "fušoval" do řemesla nám, čtenářům? ... a podbízel se se svými pracemi? ... mimochodem z čeho jste usoudil, že u dvou protichůdných komentářů nemůže jít o stejnou knihu? :-) ... víte, kolik čtenářů ... tolik různých chutí :-) ... svá vyjádření byste měl mít víc pod kontrolou ... zvlášť pokud si říkáte spisovatel :-). Přeji Vám úspěch na Vaší spisovatelské dráze ... jen přitom, prosím, nezapomínejte na nás čtenáře, a nechte nám, prosím, prostor pro to, abychom se mohli sami vyjádřit, co se nám líbí a nelíbí, a tenhle web je tu přesně od toho, a pro nás, čtenáře, milý pane spisovateli :).

11.02.2018 2 z 5


Bible Bible neznámý - neuveden

„Na počátku bylo Slovo, to Slovo bylo u Boha, to Slovo byl Bůh.“ (J 1,1)

Mluvíme tu o "bestselleru" v tom absolutním slova smyslu ... souboru knih kolektivu autorů.

Za posledních 2000 let asi neexistuje kniha jejíchž výtisků by se prodalo více, a podle křesťanů si Bůh sám vybral autory žijící na zemi a "pomohl" jim k sepsání těchto textů.

Církev věří, že celý text Bible je věrný, neomylný a pravdivý ... nechci tu psát o historické ani autorské autentičnosti ... protože daleko důležitější je, že tu mluvíme o textu, o kterém lze říci že... (a tohle jsem zaslechla v jedné písni): "... kdo chce, tak (o něm) může přemýšlet, ... ne každého však jeho obsah chytí ... je to návod praktický ... a asi platí navždycky ... rozhodně má širší využití ..." ... a takhle nějak to asi cítím ...
... text, který můžete číst celý život a asi nikdy mu zcela neporozumíte ... a přesto stojí za to se o to stále znovu a znovu pokoušet :-).

20.10.2015 5 z 5