Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů vydání
Jana Dostálová
![Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218538/co-se-deje-s-potravinami-pri-pripra-jK0-218538.jpg?v=1407903661)
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).... celý text
Vydání (1)
![Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218538/co-se-deje-s-potravinami-pri-pripra-jK0-218538.jpg?v=1407903661)
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
2010,
Forsapi
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2012 | ![]() |
2010 | ![]() |
2010 | ![]() |
2014 | ![]() |
2016 | ![]() |