Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Jana Dostálová
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218538/co-se-deje-s-potravinami-pri-pripra-jK0-218538.jpg
4
3
3
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).... celý text
5 | 1 | |
4 | 2 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2012 | Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí |
2010 | Základy teorie práva |
2010 | Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů |
2014 | Potravinářské zbožíznalství |
2016 | Mléko – přítel nebo nepřítel |