Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů vydání

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218538/co-se-deje-s-potravinami-pri-pripra-jK0-218538.jpg 4 3 3

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).... celý text

Vydání (1)


Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

papírová kniha 2010, Forsapi

ISBN: 978-80-903820-8-4

Štítky knihy

potraviny hygiena potravin

Autorovy další knížky

Jana Dostálová
česká, 1943
2012  90%Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
2010  60%Základy teorie práva
2010  87%Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
2014  80%Potravinářské zbožíznalství
2016  0%Mléko – přítel nebo nepřítel