Tomáš Lukavec citáty

česká

Citáty (8)

"Když budeš odvážný, srdce ti ukáže cestu."


"Není nic krásnějšího, než umírat pro to, co je nesmrtelné, Mono. Najdi své poslání. Pečuj o něj. A neboj se smrti. Všichni jednou umřeme. Ale jde o to jak." - strážce majaku


Demokracie není o dejte mi hlas a pak mlčte. Probuzený kritik obrozuje společnost. Občané, kteří umlčují kritiky z vlastního strachu, dost možná slouží diktátu vlády, která manipuluje svobodou ve svém vlastním zájmu.


Je čas filozofovat a čas konat; Pripojuji se timto k dalsim, kterym se nelíbí jednání vlády. Do Prahy se vracim dřiv, abych vas vsechny potkal 3.září na Václavaku.


Je to tak prosté: Když se bratři perou do krve, dáte jednomu z nich další nůž, abyste je odtrhli? - k válce na Ukrajině.


Když organizace, které jsou ve farma. byznysu, řeknou: „sledujeme data, vše je ok“ je možné si to i přeložit marketingově: „propagujeme data, která podporují náš prodej. Ty ostatní házíme do dezinformací či anti kampaně....je to stejné jak v politice.


Nenechme se mýlit; každá ovce se umí rvát jako lev, bohužel ne za pravdu a změnu k lepšímu, ale pro zachování si vlastni domnělé hrdosti.


Vrcholem tupohlavosti vlád a marketingové kampaně teček je vyhrožování lidem nefunkčními lockdowny, které podle nových analýz způsobují více škody než užitku. K tomu jediné; gratuluji manažerům farma. a loučím se ze zdravým rozumem.