Romain Garnier

francouzská

Nové komentáře u autorových knih

Mrazivé dědictví Mrazivé dědictví

Mrazivé dědictví je béčkový román, ale prvotřídní béčkový román. Stylově se pohybuje tak trochu mezi Danem Brownem a Lovecraftem. Zatímco v pasážích ala Brown to často zaskřípe, tak v těch lovecraftovských to má autor plně pod kontrolou. Je potřeba ještě podotknout, že tato kniha ctulhuovský mýtus nepřebírá, ale pohybuje se místy v podobných vodách. Tematicky se toto dílko odehrává v okultně nacistických sférách a vyzdvihuje na světlo pojmy jako Ahnenerbe, Thule, Agartha, Tibet, gigantismus, vril nebo zdánlivě překvapivě také Yeti. Celkově jsem s knihou spokojený a spíše předčila mé očekávání. Citace: Ta prokleté ponorka se vynořila z ledové propasti před třemi dny a za tu dobu si už několik vašich kamarádíčků ze starých časů, kteří k nám po válce přeběhli, střelilo kulku do hlavy. Řekněte mi, co může téměř devadesátiletého chlapa dovést k sebevraždě! Určitě ne staré krystalové přijímače nebo hromada plesnivých desek s Horstem Wesselem a Lili Marleen.... celý text
Eicherik


Mrazivé dědictví Mrazivé dědictví

Ačkoliv mám tento žánr ráda, tak mě kniha moc nezaujala. Přečetla jsem ji však do konce, nemám ve zvyku nedočítat knihy.
Andyska639


Mrazivé dědictví Mrazivé dědictví

Přečteno, ale... Námět je celkem dobrý, jenže se to čte hrozně těžko. Dost jsem se přemáhala a nutila ke čtení.
Sabina335



Mrazivé dědictví Mrazivé dědictví

Dříve než jsem začal číst tuto knihu, měl jsem si přečíst zdejší komentáře, ušetřil bych si zklamání. Ze slušnosti jednu*, a to ještě hodně malou.
jprst


Mrazivé dědictví Mrazivé dědictví

Nevím, byl to dobrý nápad a nebýt toho závěru, mohlo to být i super.
Palorizek85

Romain Garnier - knihy

2012  54%Mrazivé dědictví

Žánry autora

Literatura světová Romány Vojenství

Štítky z knih

Garnier je 0x v oblíbených.