Zuzanka45 Zuzanka45 komentáře u knih

☰ menu

Můj klenot Můj klenot Lauren Blakely

Kniha je přesně taková, jak o ní sám název vypovídá. U knihy jsem se pobavila. Spencer je playboy, který nakonec zjistí, že má štěstí půl života na dosah ruky. Chemie hlavních postav byla skvělá. Je to taková jednohubka, kterou máte přečtenou hned.

14.02.2024 4 z 5


Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Nemám slov. Neskutečně silný příběh. Kniha byla smutná, ale na druhou stranu z ní vycházela i naděje. Lake a Will museli kvůli tragédiím, které jim život naservíroval, dospět rychleji, než jiní puberťáci. Colleen napsala příběh, který se četl opravdu svižně a zároveň bolestivě. Hlavním postavám naložila opravdu hodně. U knihy jsem měla tolikrát na krajíčku, tolikrát mě nějaká věta dojala a ke konci už jsem slzy udržet nedokázala. Epilog byl úchvatný.

12.02.2024 5 z 5


Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

Příběh mě hned vtáhl, hudební prostředí mě bavilo, kniha se četla sama. Rosie byla skvělá, uměla se vcítit do druhých a ráda pomáhala. Adam byl hudebník, který si s sebou táhl démony. Opět autorka vepsala do knihy vážná a nelehká témata. V knize nechybělo napětí, ale ten konec? Co to má znamenat? Nutně potřebuji, aby už vyšel další díl!

11.02.2024 5 z 5


BreakAway BreakAway Anabelle Stehl

Ta krásná obálka! Příběh má pomalejší rozjezd, ale ke konci už čtení nejde odložit. Liu jsem si nejdřív moc neoblíbila, přišlo mi, že se furt lituje a jen lže, ovšem ke konci knihy, jsem její chování naprosto pochopila. Noah byl skvělý hrdina, žádný frajer, jeho chování bylo moc hezké. Celou knihu mě drželo v napětí tajemství, které oba hlavní hrdinové skrývali. Kniha s sebou nese těžká témata.

09.02.2024 4 z 5


Liliana Liliana Anna Szafrańska

Úžasná kniha s opravdu silným příběhem. Tato knížka byla v jednu chvíli tak psychicky náročná na čtení, jelikož pojednává o vážných tématech jako domácí násilí... Stránky ubíhaly samy a já s každým otočením cítila strach, ale i naději. Konec byl jeden velký ŠOK! Nejednou jsem měla při čtení slzy v očích. Kniha mě nadchla a já si brzy pořídím další díly.

06.02.2024 5 z 5


Smlouva s ďáblem Smlouva s ďáblem Elizabeth O´Roark

Takovou vtipnou a sarkastickou knihu jsem dlouho nečetla. Tali byla milá, vtipná, neměla jednoduchý život. Hayes typický bad boy, který to jen hraje a ve skutečnosti je mnohem lepší. Sice bylo už od začátku jasné, jak příběh dopadne, ale i tak mě čtení bavilo. Kniha obsahovala bonusovou novelu, která byla úžasnou třešničkou na dortu.

04.02.2024 5 z 5


Gump: Jsme dvojka Gump: Jsme dvojka Filip Rožek

Úžasné pokračování Gumpova příběhu. Oba dva díly byly úchvatné, každý mi něco dal a já zase brečela. Opět mě příběh dostal, dojal, rozesmutnil, dal mi naději, radost a lásku. Jedná se o pravdivé příběhy lidí i zvířat, až je to neuvěřitelné. Děkuji Gumpe za to, že jsem si mohla přečíst tvůj příběh a za to, že jsi mi dal tolik emocí, jako ještě nikdo.

31.01.2024 5 z 5


Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Příběh je plný smutku, bolesti, ale i naděje, moudrosti, laskavosti a veselých a vtipných momentů. Kniha se přečte během chvíle, ale vzpomínat na ni budete ještě hodně dlouho a jen tak na ni nezapomenete. Kniha má nádherné ilustrace. U knihy jsem byla dojatá a měla slzy v očích, stejně tak u filmu. Z vlastního příběhu, který autor popisuje na konci knihy mi běhal mráz po zádech a to samé platí i pro ostatní zvířata a lidi, kteří příběh inspirovali. Tuto knihu by si měl přečíst každý člověk, protože to ve vašem srdci zanechá kus něčeho, co po přečtení momentálně nejsem schopna vyjádřit slovy. Jedno velké doporučení, děkuji Gumpe!

31.01.2024 5 z 5


Plakat jsem si zakázala Plakat jsem si zakázala Lucia Olrinková

NENENE! Takhle ta kniha přece nemůže skončit? Kde jsou další stránky? Kapitoly jsou krátké a napsané z pohledu obou hlavních hrdinů. Rosie mi přišla jako koketa a typická holka v dnešní době - drahé oblečení, kluci, alkohol, cigarety, party a zábava. Jediné v čem jsem s ní cítila bylo to, že nevystudovala vysokou školu. Ovšem ke konci knihy mi jí bylo moc líto a naprosto jsem chápala, proč se celou dobu tak chovala. Filip byl fajn, ale na konci knihy bych mu dala nejradši facku, aby se probral. Kniha se čte moc dobře. Ale ten konec jsem nečekala. Dávám 4,5 hvězdiček.

29.01.2024 5 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

WOW! Tak tato kniha ve mně zanechala opravdu neskutečné pocity. Během čtení jsem byla tak napjatá, rozrušená, překvapená.. Takové pocity ze čtení jsem nikdy neměla. Postavy jsou skvěle propracované. Děj je napínavý, strašidelný a kniha se čte rychle. Konec je nečekaný. Opravdu moc povedený psychothriller!

27.01.2024 5 z 5


Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Další Colleen = další úžasný příběh. Tuto knihu jsem jednoduše zhltla. Hned mě vtáhla do děje a já jen četla, četla a četla. Příběh je plný tajemství, zvratů, lásky, odpuštění, bolesti a špatné minulosti. Beyah a Samson byli úžasní. Colleen mě opět svým příběhem dostala a nějakou dobu mi bude trvat, než to vstřebám

25.01.2024 5 z 5


Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Romantická, vtipná, čtivá, smutná, bolavá, dojemná a nádherná kniha. Obě hlavní postavy mi byly od začátku sympatické a já si je okamžitě oblíbila! Kniha mě okamžitě vtáhla do děje a až do poslední strany jsem ji hltala. Luca a Griffin byli oba úplně rozdílní a i tak to díky své lásce k tomu druhému zvládli. U knihy jsem se nasmála a u epilogu brečela.

24.01.2024 5 z 5


Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Série Znovu od této autorky je jedna z mých nejoblíbenějších, proto jsem si myslela, že Zachraň mě bude ve stejném duchu, omyl, tato kniha byla jiná. Překlad byl špatný, oslovení "maminka a tatínek" v knize mi trochu vadilo, navíc měla kniha hrozně malá písmena. Každopádně příběh mi přišel dobrý, první polovina průměr, druhá polovina knihy určitě lepší a už se to četlo lépe. Konec mě hodně překvapil.

23.01.2024 4 z 5


Její tajemství Její tajemství Penelope Bloom

Tato série splňuje přesně to, co splňovat má - oddechové, vtipné, sarkastické a romantickoerotické čtení. Příběh v knize se mi moc líbil, troufám si říct, že z celé série je nejlepší zároveň s Jejími třešničkami.

18.01.2024 5 z 5


Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Já tuto sérii prostě miluju!
Tento díl byl možná o trošku slabší, než předchozí, ale čtení mě bavilo a užila jsem si ho naplno. Everly to sice neměla jednoduché, ale chvílemi mi přišlo, že se až moc lituje a nenechá si pomoct od druhých. Od druhé poloviny už to bylo mnohem lepší a kniha se nedala odložit. Všechny postavy jsem si zas hned zamilovala, jak už to v knihách od Mony bývá.

15.01.2024 4 z 5


Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Tohle bylo moc, mám ráda erotické romány, ale tohle bylo prostě moc. Určitě se najdou čtenáři, kteří si v tom budou libovat, ale na mě byla kniha až moc šílená, drsná, praštěná. Děj byl skoro nulový, stejně tak postavy. Posledních pár stránek bylo nakonec i docela zajímavých, tak jsem se rozhodla pro 3 hvězdičky.

12.01.2024 3 z 5


Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Krásná, oddechová kniha s vtipnými scénami a předvídatelným koncem. Všechny postavy jsem si hned oblíbila. Možná mě mrzí, že je kniha napsána pouze z pohledu Leny, protože by mě zajímalo, jak všechno vnímal i Ryan. Městečko Green Valley na mě působilo fajnovým dojmem. Už od začátku je jasné, jak tento příběh skončí, i tak vás však vtáhne do děje a baví vás to.

11.01.2024 4 z 5


A hvězdy mi daly tebe A hvězdy mi daly tebe Karen McQuestion

Od příběhu jsem toho moc nečekala, protože kniha má hodně negativních recenzí, což teď, po přečtení moc nechápu, mě kniha mile překvapila. Kniha byla hezká, četla se rychle a hladce, děj utíkal + ta nádherná obálka. Hlavní hrdiny jsem si zamilovala - hlavně Průzkumníka. Příběh je plný dobrodružství, akce, lásky, myšlenek. Celou dobu jsem byla napnutá, jak to všechno dopadne. Není to typická lovestory, ale mě to pohltilo.

07.01.2024 4 z 5


Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Já popravdě nevím, co napsat. To bylo tak bolestivě nádherné čtení. Už od začátku byl příběh tak promyšlený, zamotaný a tak čtivý, že se kniha nedala odložit. Prostě jsem musela vědět, jak to všechno dopadne. Se všemi postavami jsem soucítila a rozuměla jsem jejich bolesti i chování. Dopisy pro Scottyho byly úžasné. Knize bych nic nevyčetla. Colleen mě opět dohnala k slzám. Troufám si říct, že toto je zatím má nejoblíbenější kniha od autorky.

03.01.2024 5 z 5


Má cesta k tobě Má cesta k tobě Helen Paris

Hlavní hrdinové Mel a Jesse byli od začátku sympatičtí, jinak se zde objevuje dalších x skvělých postav. Příběh není zbytečně natahovaný a nechodí se moc kolem horké kaše, je čtivý. Mel a Jesse mají za sebou těžkou minulost, a proto se brání jakýmkoliv citům. Ale ke konci knihy mě to odmítání už trochu štvalo. Městečko Lynnwood Falls mi hned přirostlo k srdci, je krásné, jak tam všichni drží pospolu. 4,75 hvězdiček!

29.12.2023 5 z 5