Vzpomínky na něj

Vzpomínky na něj https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/509688/bmid_vzpominky-na-nej-f8X-509688.jpg 5 1024 274

Kenna Rowanová si odseděla pět let ve vězení za tragický omyl. Teď se vrací zpět do města, kde k tomu všemu došlo, a doufá, že se setká se svou malou dcerkou. Ukazuje se však, že mosty, které za sebou tehdy spálila, už není možné obnovit. Nikdo nevěří, že se změnila. Dostat se k dceři je proto téměř nadlidský úkol. Jediný, kdo ji ještě úplně neodsoudil, je Ledger Ward, majitel místního baru. Kdyby ale vyšlo najevo, že k sobě tihle dva mají blízko, mohlo by to ohrozit důvěru všech, na nichž Ledgerovi záleží. Najde Kenna způsob, jak dát do pořádku minulé chyby, aby si mohla vybudovat novou, lepší budoucnost?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Reminders of Him , 2022


více info...

Přidat komentář

alzbeta2843
dnes 5 z 5

Kniha o tom, kde nie sú dobré ani zlé postavy. Tak by som asi zhodnotila knihu. Kniha, ktorá je veľmi citlivá a bolestivá a ja som veľmi plakala pre jednotlivé postavy, vôbec si neviem predstaviť akú bolesť prežívali a čo museli vytrpieť, ale autorka to skvelo vystihuje a preto som súcitila s jednotlivými postavami. Nechcem spoilerovať, lebo to by naozaj knihu pokazilo ale knihu by som určite doporučila.

P.S.: Sama mám vytvorený playlist so samými veselými pesničkami :)

11191
24.04.2024 3 z 5

Dostala jsem co jsem čekala, dojemný příběh u kterého člověk nemusí moc přemýšlet a který odsejpá. Bavilo mě to, pobrečela jsem si. Podobné knížky mám občas ráda, za poutavost tři hvězdy.


Markéta:)
17.04.2024 4 z 5

Kniha o tom, jak jedna chyba dokáže ovlivnit život nejen vám, ale i lidem ve vašem okolí. Za mě má ale těžko uvěřitelný závěr. Díky čtivosti dávám 4 hvězdičky.

anezur33
13.04.2024 5 z 5

Velice zajímavá kniha.Poutavé čteni.

martina1797
07.04.2024 5 z 5

Krásná a dojemná kniha, která vtáhne do děje od první stránky. Standard této autorky, jedna z mých nejoblíbenějších...

Nuttelka
07.04.2024 4 z 5

I když jsem nedala plný počet, kniha je zase tím svým způsobem, jak to Colleen umí, krásná a dojemná.. ale bohužel se u mě nekonal úplně takový ten pocit, že by mě kniha totálně rozložila.. snad i první kniha od Colleen, u které jsem ani slzu neuronila.. a to jsem vlastně obrečela všechny její knihy, kromě "Pravda nebo lež", ta mi úplně nesedla.. Ledger je pro mě hrdina a to díky Diem, jaký spolu mají vztah.. a že je to chlap s velkým CH netřeba říkat :-) Kenně jsem držela palce, od začátku je jasné, jak kniha dopadne, jen jsem čekala, jakou cestou se to vše vydá a jaké bude "odpuštění".. A ano, nejkrásnějí pro mě bylo jejich vzájemné vyznání lásky, viz. příspěvek od "petulkapeta", to se mi srdce sevřelo dojetím..

Zero682
05.04.2024 5 z 5

Já autorku i tuto knihu tak moc miluju!! Nezklamalo a všem moc doporučuju!!

petulkapeta
02.04.2024 5 z 5

,,Zamilovala bych se do tebe, i kdybys nemiloval Diem."
Jeho výraz se změnil. Políbil mě do dlaně.
„Zamiloval jsem se do tebe, protože ji tolik miluješ."

Slza ukapla,ano. Úsměv byl na tváři zajiste...mě tahle autorka prostě nezklame..i když jste nebo nejste při Kenně,tak na konci stopro budete a Ledgera si zamiluje člověk ani nevi jak...

Hema
02.04.2024 5 z 5

téhle spisovatelce neholduji, ale ke knize jsem přistoupila tak, že od ní nic nečekám. Je to čtivá oddechovka, u které člověk nemusí skoro vůbec přemýšlet, ale taky je místy milá a dojemná, takže všechno, co chcete po náročném pracovním týdnu.

Njangu
31.03.2024 5 z 5

Nádherně napsaný velmi smutný příběh. Musím říct, že moje první knížky od Colleen bylo asi to nejslabší co jsem od ní četla. Každá novější je lepší a lepší a čím dál víc emočně silnější.

Verjanika
26.03.2024 5 z 5

Za mě nejlepší kniha od Colleen...vtáhla mě a bylo mi líto, že skončila.

cerna7151
26.03.2024 5 z 5

To bylo tak smutné a zároveň tak krásně napsané!

dam.si.knihu
24.03.2024 4 z 5

Další kniha od Colleen Hoover, která Vás svým příběhem dostane. Přiznám se, že zpočátku jsem se trochu bála, jak se mi po přečtení anotace bude kniha líbit, ale bylo to zbytečné. Autorka opět dokázala, že dokáže napsat neuvěřitelně emotivní příběh, jež vám bude neustále běžet hlavou.
V příběhu propojila minulost s přítomností a informace, které byste chtěli vědět hned Vám dávkuje postupně tak, abyste četli dál a dál.

Takže tohle je jedno další doporučení na skvělou knihu o lásce, zlomeném srdci, nalezením sama sebe a také mateřskou byť nepoznanou láskou. A zároveň Vám mohu jen a jen doporučit audioverzi, která je za mě výtečná!

Vlaďkaa4
13.03.2024 5 z 5

Ani jednou postavou bych být opravdu nechtěla. Vlastně ne Diem a rodiče Leadgara jsou fajn.
Super to bylo

Radka.karasova
13.03.2024 5 z 5

Tohle je jedna z nejsilnejsich knih co jsem cetla.

moma08
13.03.2024 5 z 5

Tohle bylo něco...
Taková smršť emocí, které jsem u tohohle příběhu prožívala, kolikrát jsem brečela a cítila vztek.
Přečteno během 24 hodin, a kdybych nemusela do práce, tak to zvládnu i dříve, tak moc mě to vtáhlo.
Opravdu povedený příběh, ale to jsme u Colleen zvyklí.

Marekh
09.03.2024 5 z 5

Hlavní postavou je mladá žena KENNA, která byla ve vězení po dobu 5 let. Nyní se vrací do města, ve kterém se chce sejít se svou čtyřletou dcerou, kterou vychovávají její tchýně a tchán. Kenna se seznamuje s mladým mužem LEDGEREM, který je majitelem baru.

V románu se nachází kapitoly se současnosti a z minulosti z pohledu Kenny a Ledgera. Líbily se mi dopisy, které se nacházely v románu.

Při četbě se můžeme zamyslet nad hodně věcmi včetně odpuštění a vyslechnutí si příběhu z druhé strany.

V románu nalezneme také romantiku a erotiku.

Autorčiny knihy se čtou jedním dechem a jsou plné emocí, tak jak to dokáže tato autorka.

Prokrastinuji
02.03.2024 3 z 5

Nebylo to vůbec špatné, ale ani kdovíjak wow. Většinu knih od CoHo, které jsem četla, miluju. Pak je jedna, kterou nemůžu vystát (ano, koukám na tebe Na obtíž). A nakonec jsou tady dvě průměrně - Vzpomínky na něj a Námi to začíná. Přijde mi, že knihy, které mám od autorky ráda jsou víc propracované, a méně instantní. Taky mi tady chyběla špetka něčeho, čím by si mě to ultimátně získalo. Koukala jsem ze zvědavosti na hodnocení na GR, protože vím, že hodně lidí tuhle knihu miluje, a berou ji jako tu nejlepší od autorky, ale jak se ukázalo nejsem jediná kdo dává míň hvězdiček než je plný počet. Holt někomu se to bude líbit víc, někomu míň, ale tak je to se všema knížkama. Záleží na rozpoložení čtenáře, a jak moc má námět příběhu šanci vás oslovit. Jestli vás zaujala, nebo prostě čtete všechno od CoHo, určitě tuhle nevynechávejte, a udělejte si vlastní názor Co se týká zpracování mluveného slova (poslouchala jsem audioknihu), to bylo na jedničku - nemám co vytknout

3,5/5

kacenka6144
28.02.2024 5 z 5

Neprobrečela jsem ji úplně celou, ale určitě aspoň půlku. Krásně napsané. Ledger byl miláček a Kenně jsem držela obě pěsti.

Weezi64
25.02.2024 5 z 5

celou jsem ji probrečela, přečteno za dva dny