Knihy

Žánr:  řazení:
foto název knihy autoři žánr vydáno hodnocení
Hra o trůny Hra o trůny G. R. R. Martin Sci-fi a fantasy - Romány 2011
95%
Rok v Provenci Rok v Provenci P. Mayle Literatura světová - Humor 2005
84%
Báječná léta pod psa Báječná léta pod psa M. Viewegh Literatura česká - Romány 2002
82%
My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO C. V. Felscherinow Literatura světová - Romány 2005
90%
Smrt krásných srnců Smrt krásných srnců O. Pavel Literatura česká - Povídky 2007
87%
Petr a Lucie Petr a Lucie R. Rolland Literatura světová - Novela 1984
76%
Na západní frontě klid Na západní frontě klid E. M. Remarque Literatura světová - Romány válečné 1967
91%
Hry o život Hry o život S. Collins Literatura světová - Dobrodružné 2009
Saturnin Saturnin Z. Jirotka Literatura česká - Humor 2008
Malý princ Malý princ A. de Saint-Exupéry Literatura světová - Ostatní 2005
91%
Sebepoznávání krokem a chůzí Sebepoznávání krokem a chůzí J. Svoboda Duchovní nauky - Esoterika, astrologie, okultismus 2000
Bylo nás pět Bylo nás pět K. Poláček Literatura česká - Humor 1979
78%
Kdo chytá v žitě Kdo chytá v žitě J. D. Salinger Literatura světová - Romány 2000
82%
Černočerná tma Černočerná tma S. King Literatura světová - Horory 2011
Střet králů Střet králů G. R. R. Martin Sci-fi a fantasy - Romány 2011
94%
Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy S. Larsson Literatura světová - Detektivky 2008
Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek J. Austen Literatura světová - Romány 2008
Dobrý ročník Dobrý ročník P. Mayle Literatura světová - Ostatní 2006
71%
Stmívání Stmívání S. Meyer Sci-fi a fantasy - Romány 2005
72%
Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling Sci-fi a fantasy - Romány 2000
87%
Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling Sci-fi a fantasy - Romány 2004
88%
Harry Potter a Princ dvojí krve Harry Potter a Princ dvojí krve J. K. Rowling Sci-fi a fantasy - Romány 2005
Kulička Kulička G. de Maupassant Literatura světová - Romány 1956
79%
Černobílý svět Černobílý svět K. Stockett Literatura světová - Romány 2011
96%
Bouře mečů Bouře mečů G. R. R. Martin Sci-fi a fantasy - Romány 2011
98%
Maigretův revolver a Stará dáma Maigretův revolver a Stará dáma G. Simenon Literatura světová - Detektivky 1970
100%
Zlodějka knih Zlodějka knih M. Zusak Literatura světová - Romány 2009
93%
Maigret chystá léčku / Maigret zuří Maigret chystá léčku / Maigret zuří G. Simenon Literatura světová - Detektivky 1977
90%
Maigret na dovolené Maigret na dovolené G. Simenon Literatura světová - Detektivky 2007
80%
Maigretova gangsterská partie, Maigret a bláznivá stařenka Maigretova gangsterská partie, Maigret a bláznivá stařenka G. Simenon Literatura světová - Detektivky 2003
80%
Maigret a inspektor Protiva Maigret a inspektor Protiva G. Simenon Literatura světová - Detektivky 2007
60%
Maigret a sobotní návštěvník, Maigret a případ slušných lidí Maigret a sobotní návštěvník, Maigret a případ slušných lidí G. Simenon Literatura světová - Detektivky 2006
80%
Maigret a rejdař / V podzemí hotelu Majestic Maigret a rejdař / V podzemí hotelu Majestic G. Simenon Literatura světová - Detektivky 2009
100%
To To S. King Literatura světová - Horory 1993
Maigretův omyl Maigretův omyl G. Simenon Literatura světová - Detektivky 2008
67%
DatabazeKnih.cz na Facebooku DatabazeKnih.cz na Twitteru DatabazeKnih.cz na Google+