Anet96 Anet96 komentáře u knih

☰ menu

Dcera Dcera Kiera Cass

Jako všechny předchozí knihy od autorky se dobře čtou, stránky rychle ubíhají a kniha je hned přečtená. S Dcerou tomu nebylo jinak, ale dalo mi tentokrát práci se tím prokousat. Děj mě nebavil, princezna byla opravdu princeznička a její postoje a názory mi neseděly. Koupi dalšího a posledního dílu budu opravdu dlouho zvažovat..

27.09.2016 2 z 5


Will Grayson, Will Grayson Will Grayson, Will Grayson John Green

Pasáže Johna Greena - úžasné, pasáže Davida Levithana - dost depresivní, nevěděla jsem jaký z toho mám mít pocit ze začátku, ale po pár kapitolách se to zlepšilo Will Grayson měl pro koho žít! :D Po ne příliš zajímavé Přiliš mnoho Kateřin přichází bomba! Bavilo mě to, ten námět a samotná myšlenka byla super, nová. Kluci stejného jména ve stejném věku se potkají, to se nečte tak často, k tomu ultragay Drobek, prostě skvělé, vtipné a čtivé. Doporučuji!

03.05.2016 5 z 5


Vražedná léčba Vražedná léčba James Dashner

Po druhé knize jsem se hrozně moc těšila na tenhle díl a docela mě zklamal. Vyvrcholení příběhu mělo docela rychlý konec, ale šťastný konec, takže to je pro mě plus. Kniha byla dobře popisná, vysvětlilo se to, co bylo potřeba vysvětlit, ale jinak se toho moc nedělo. Poslední dějová smrt se moc neřešila, což mě dost zklamalo, když se smrt jiných hrdinů řešila pořád dokola a podle mě tohle byla bomba od autora!

02.08.2015 3 z 5


Inferno Inferno Dan Brown

Kniha na doporučení. Naprosto dech beroucí! S některými termíny jsem měla trochu problém, ale kamarád google pomohl :) Dost popisné, ale zajímavé. Skvěle promyšlené a docela pravdivé informace o přelidnění atd...Dobře vymyšlené a zamotané. Rozhodně doporučuji.

03.06.2015 5 z 5


Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

Skvělá kniha! Lepší než první díl! Začíná se to pěkně zamotávat i vysvětlovat, jak to všechno vzniklo a proč. Mám docela zmatek v tom, kdo je dobrý a kdo špatný, ale to se ve třetí knize určitě dozvím. Doporučuji!!

09.05.2015 5 z 5


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Čtivá zajímavá kniha. Kniha je od začátku do konce promyšlená i když někdy až moc vymyšlená. Doporučuji!

09.05.2015 4 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Nejúžasnější kniha, co jsem kdy četla! Krásné myšlenky, postavy, celý příběh je dechberoucí. Slzička také ukápla. Doporučuji!

06.05.2015 5 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Zajímavá knížka, John Green nezklamal! Bylo by super, kdyby to někdo zfilmoval. Bohužel v Greenových knížkách často někdo zemře a často to bývá postava, kterou si čtenář rychle oblíbí.

06.05.2015 4 z 5


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Skvělá knížka, promyšlené a domyšlené. Pořád se něco děje a historky hlavní postavy Wandy/Mel jsou skvělé. Doporučuji!!

06.05.2015 5 z 5


Nádherné vykoupení Nádherné vykoupení Kami Garcia

Skvělé zakončení!! Lépe to skončit nemohlo. Doufala jsem v Ethanův návrat a happy ending, ovšem úmrtí hlavní postavy mě dostalo! Nečekaný zvrat, ale to jsem si u těchto autorek zvykla.

06.05.2015 4 z 5


Nádherný zmatek Nádherný zmatek Kami Garcia

Docela slabší než ostatní, ale dalo se to přečíst. Sérii rozhodně dočtu.

06.05.2015 4 z 5


Nádherná temnota Nádherná temnota Kami Garcia

Pokračování nezklamalo. Děj se rozmotává a zase zamotává, takže rychle na další díl. :)

06.05.2015 4 z 5


Nádherné bytosti Nádherné bytosti Kami Garcia

Nejdříve jsem viděla film a potom jsem si našla čas na knížku. S filmem se to nedá porovnat. Je to úplně něco jiného. Po přečtení knihy mě film opravdu zklamal. Příběh byl poutavý,napínavý, zábavný a pořád se něco dělo. Doporučuji!

06.05.2015 5 z 5


Dárce Dárce Lois Lowry

Zajímavá futuristická knížka s napínavým dějem. Velmi dobře promyšlené. Mohou jen doporučit.

06.05.2015 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Čtivé, oddychové, nezklamalo. America je velmi nerozhodná a její city ovlivní i maličkosti. Bylo mi líto Aspena, ale vlastně si za to může sám. Americe chybí sebevědomí, tak snad rozprávka s králem jí trochu nabudila a nenechá se zastrašit.Nakonec vlastně sám název poslední knihy nám říká, jak to asi dopadne. :D

26.04.2015 3 z 5


Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Další skvělá knížka od skvělého autora, ale ne ta nejlepší. Rozběh začátku příběhu byl takový docela pomalý a zdlouhavý, ale nakonec se z toho vyklubal zajímavý příběh. Obzvlášť se mi líbily Colinovi matematické rovnice a jeho celkové myšlenky.

04.04.2015 4 z 5