Tomáš Kalina
česká, 1975 |
Životopis
Uznávaný šéfkuchař, který několik let vedl kuchyně v pražských i zahraničních hotelích , na svém kontě má mimo jiné i prestižní stáže v restauracích, které jsou umístěny v top 50 na světě jako např. Noma restaurant v Kodani, Momofuku restaurant v New Yorku, WD-50 v New Yorku, Aqua v Německu nebo El celler del can Roca ve Španělsku. Učil se asijskou kuchyni ve škole Blue Elephant a Sulan Dusit v Bangkoku jakožto i výrobu nudlí a nudlové pokrmy v Pekingu. Vyznává moderní gastronomii zrovna tak jako klasickou českou nebo bavorskou. Svými poznatky přispívá do prestižního gastronomickéhočasopisu "culinary ar of living"
Více zde: http://www.beran-catering.cz/o-nas/
Ocenění
U autora není zatím žádné literární ocenění.
Tomáš Kalina - knihy
2018 | ![]() |
2009 | ![]() |
2016 | ![]() |
Žánry autora
Literatura česká Kuchařky Literatura naučná
Štítky z knih
námořnictvo lodě Evropa učebnice Asie těstoviny doprava lodní doprava