Libuše Neščáková životopis

česká, 1970

Životopis

Ing. Libuše Neščáková, MBA (*1970) se specializuje na personální poradenství a pracovní právo.
Je vlastníkem a jednatelem společnosti Lidské zdroje Evropské unie s.r.o. poskytující poradenské a konzultační služby především v oblasti strategického managementu, řízení lidských zdrojů včetně lektorských služeb a dotačních titulů EU.

Libuše Neščáková vykonává zároveň pro své klienty české i mezinárodní společnosti činnosti interim managera a to především v oblasti manažerského řízení, personalistiky a řízení realizace konkrétních projektů.

Do dubna roku 2010 pracovala po dobu 7let jako výkonná ředitelka společnosti BRED Consulting, s.r.o.. jejím úkolem bylo počáteční vyvedení firmy z obtíží, do kterých se firma dostala předchozím nekvalitním vedením stávajícího managementu. Po aplikaci krizového managementu a ozdravě firmy paní Neščáková rozvíjela další aktivity společnosti. Za dobu působení v této pracovní pozici získala své zkušenosti v oblasti krizového a strategického managementu, dále zkušenosti v oblasti efektivního projektového řízení.

Vobdobí roku 2007 na základě implementace a řízení projektu Ekonomický manažer cesta k prosperitě firem, byla oslovena Institutem certifikace účetních, za účelem spolupráce nad nově vznikajícím předmětem certifikce. V rámci této spolupráce se stala výhradním lektrem předmětu Profesní chování a kumunikace a zároveň autorem stejnojmenné puiblikace. Nově vyytvořený studijní modul zároveň úspěšně již 3 roky vyučuje.

Inženýrský titul získala na ČZÚ Praha, faktulta Provozně-ekonomická. V průběhu svého studia se věnovala především oblasti pracovního práva a strategického managementu a jejich aplikace do praxe. Po absolvování dalšího manžerského studiaukončila prestižní manažerské vzdělávání s titulem MBA.

V průběhu své kariéry poskytovala přednášky o dopadu současné krize do personálního řízení firem, pojetí personálních auditů, problematiky rovného přístupu a diskriminace, úskalí nového zákoníku práce, ale i témat týakjící se preesentace problematiky řízení a realizae projektových ativit u renomovaných vzdělávacích agentur a státních institucí v rámci ČR. K nejvýznamnějším patří Ministerstvo práce a sociálních věcí, GRADUA Cegos, GRAFTON, ICÚ, Soukromá vysoká škola ekonomická, Hospodářská komora ČR a pod.. V současnosti vyučuje na Soukromé vysoké škole ekonomické, Praha, je lektorem volitelného předmětu Profesní komunikace.

Dále absolvovala široké spektrum manažerského odborného vzdělávání, sleduje nové trendy v oblasti personalistiky, řízení lidských zdrojů a management. Je autorem publikace Profesní chování a komunikace, několika článků týkajících se problematiky možností minimalizace nákladů firmy v době krize, personálních auditů, relaxačních technik ad hoc v manažerské práci atp..

Jako lektor preferuje při výuce maximální interaktivitu svých studentů včetně zpětné vazby, podporuje jejich kreativitu a aktivní přístup ke studiu. Dále preferuje jejich schopnost logického myšlení, presentaci vlastních myšlenek studentů a analyticko syntetické schopnosti.

Jejím lektorským cílem je naučit studenty na konkrétních příkladech získat potřebný manžerský nadhed, smysl pro strategiské posouzení konkrétní situace a jistotu ve svých manažerských rozhodnutích. Dílčím cílem tutorky je předat jim své zkušenosti a znalosti v takové podobě, aby je mohli ihned aplikovat do své personání a řídící praxe. V oblasti pracovního práva by student měli získat orientaci v dané problematice. (zdroj životopisu: http://www.ligschool.com)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.