Škola dobra a zla zajímavosti

Škola dobra a zla https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239742/bmid_skola-dobra-a-zla-239742.jpg 4 1043 216

Škola dobra a zla série

1. díl >

Věříte pohádkám? Sofie čekala celý život na to, až ji unesou… Ptáte se kam? Do pohádky. Do Školy dobra, kde se z ní stane princezna, najde si toho pravého prince a budou spolu navěky šťastní. Tedy alespoň takový byl plán. Sofie a její kamarádka Agáta totiž pochází z Gavaldonu, městečka, kde se každé čtyři roky ztratí dvě děti. Má se za to, že je unáší Školník právě do Školy dobra a zla. Zde se z nich pak podle předurčení stanou kladné nebo záporné pohádkové postavy. Všechny děti se únosu bojí, jen Sofie tiše doufá, že právě z ní se stane krásná princezna. Ale co když se Školník splete a umístí ji do Školy zla? Může být krásná Sofie čarodějnicí? Se Sofií a Agátou poznáte, jak je nebezpečné věřit pohádkám, které vás vtáhnou do děje a nebudou chtít pustit zpět.... celý text

Zajímavosti (2)

Knižní trailer :
https://www.youtube.com/watch?v=eqnU3ZqvL1k (patricie7)


Soman Chainani je mimo jiné také scénárista. Již byla zakoupena práva ke zfilmování této knihy a sám autor píše scénář. (Adele02)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Jen když se vzdáte všeho povrchního, můžete nahlédnout hluboko do svého nitra! Jen když upustíte od marnivosti, můžete být sami sebou!


Opravdoví přátelé vždycky všechno překonají, ať jsou, jací jsou.